|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
ne říjen 29, 2006 11:35 am |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
|
|
|
|
 |
so říjen 28, 2006 4:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: |
|
|
No já bych nejspíše mohl taky. Jen škoda že nás nemůže v tom termínu jet víc. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so říjen 28, 2006 12:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Vypadá to moc dobře, škoda, že nemůžu jet. Kdyžtak pak poreferujete. |
|
|
|
|
 |
so říjen 28, 2006 11:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
Předmět: Vysvětlivky |
|
|
Hmm, koukám, že jsem to nějak zamotal, resp nevysvětlil pořádně.
Akci pořádá hotel, my s tím nemáme nic společnýho, ale přišlo mi zajímavé se zúčastnit a při té příležitosti se tam ev. sejít ve větším počtu. Pakliže bychom se tak dohodli, začneme jednat o pronájmu nějakého ze salónků, kde můžeme trávit nerušeně čas.
My s Péťou jedeme určitě, zajímá nás pečená husička a večerní setkání - viz letáčky, brněnská skupina se včera tvářila rovněž pozitivně nakloněně.
Rezervace pobytu řešte přímo s hotelem ( kancelar@zamek-trest.cz -viz letáček), kdo se bude rozhodovat na poslední chvíli, čelí skutečnosti, že může být plno a tudíž se na něj nedostane. Pojedete-li, tak se rezervujte včas a sem napište info.
A to nejdůležitější, informace k akci jsou tady (hotel je nemá na svých stránkách, kdybych tam teď nebyl, tak se to nedozvím ):
plná velikost:http://gay.komunita.cz/images/trest_1.jpg
plná velikost:http://gay.komunita.cz/images/trest_2.jpg |
|
|
|
|
 |
pá říjen 27, 2006 11:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Poslední akci bych měl mít 8. listopadu. Tz. mohl bych tam jet. Ale bohužel nás je zatím malinko Myslím, že bydlet přes weekend na zámku za takovou cenu se skutečně vyplatí  |
|
|
|
|
 |
pá říjen 27, 2006 11:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
TXB napsal: | Hlavně ne 17.-19.11.  |
Jestli jsem Bóďu správně pochopil, tak je to "buď, a nebo" - řek' bych, že jinej datum v úvahu nepřipadá... Pokud jde o mě, tak já bych měl mít toho 10.-12.11. čas, ale jak to tak vypadá, jsem jeden z mála... Bylo by fajn, kdyby to vyšlo, ale... No, uvidíme, co na to ostatní...
Btw., odkdy je Třešť v jižnich Čechách???  |
|
|
|
|
 |
pá říjen 27, 2006 10:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Hlavně ne 17.-19.11.  |
|
|
|
|
 |
pá říjen 27, 2006 9:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Jé, to není dobré. 11.11. je v Pze burza knih a té se účastním, není možný jíný thermin? _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
pá říjen 27, 2006 6:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
To nevypadá špatně Pokud by mi do toho nic nepřišlo a sraz by se konal, rád bych se ukázal... |
|
|
|
|
 |
pá říjen 27, 2006 3:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
no na tak velkou akci je to trochu fofr.... v sobotu ráno musim bejt v praze - pak by se dalo... teda když mě někdo vezme....  |
|
|
|
|
 |
pá říjen 27, 2006 9:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
|
|
Adámku, nepláč.
Já mám zas v neděli 12.10 odpoledne jet na výlet poznání k Proseči, který je z dotace
MŠMT a potřebuju na něj být svěží.
Prostě, nemohl bych si dovolit nějak výrazně ponocovat, jako v martinicích,
necítil jsem se pak svůj.
Ale Jižní Čechy sou zase krásné .
Jen sem chtěl říct, že 10.11 je zanedlouho. Hm.
A já jedu příští týden také pryč. A 17.11 také plánuji být pryč.
Takže bych v Brně nebyl tím pádem 3týdny. Ale nemám pračku na intru.
Já toho chci, jejejej.
To by bylo hodně zajímavé.
Kyž bych chtěl jet n Třešť, už bych musel asi v neděli vědět, co ostatní a už bych se na ni musel připravit. _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité. |
|
|
|
|
 |
čt říjen 26, 2006 9:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: Re: Tip na sraz - 10.11. až 12.11. Třešť |
|
|
Bééééééé, 10. 11. odjíždím na týden do Francie  |
|
|
|
|
 |
čt říjen 26, 2006 9:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
Předmět: Setkání 10.11. až 12.11. zámek Třešť |
|
|
Teď jsme měli firemní mejdan na Zámku Třešť ( www.zamek-trest.cz ), přičemž se jedná o poměrně zajímavé místo kousek od Jihlavy s hezkou okolní přírodou (CHKO, prales, akorát kopečky) a dobrou dostupností. Zámek se běžně docela drahej, ale v rámci svátku Sv. Martina a tím zahájením prodeje letošních mladých Svatomartinských vín připravili spěciální akci - celý víkend (dvě noci) se snídaněmi za 545 Kč. Navíc je možné domluvit degustace mladých vín, město Třešť plánuje pouť atd.
Líbilo se mi tam, klidně bych do jižních Čech vyrazil znovu - neuděláme tam podzimní setkání GK? Určitě by se dal dohodnout nějaký ze salónků jenom pro naše potřeby.
Naposledy upravil bodyia dne st listopad 01, 2006 7:42 pm, celkově upraveno 3 krát. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|