|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po prosinec 04, 2006 10:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
Předmět: To Libor: |
|
|
Jen živý lidi, nebo i mrtvý? Z těch druhejch mě napadá třeba Allen Ginsberg... _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 04, 2006 8:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Skutecna gay osobnost? |
|
|
NEznáte někdo opravdovou gay osobnost? NEmyslím teĎ žádnou hvězdu schowbiznysu,ani osobnosti z tohot owebu (a jiste jich tu bude spoustu). Al enekoho kdo je opravdupersona.Cloveks nazor,yclovek kdo neco dokazal... Urciteej a nejen jedna. Jen ja je neznam  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po prosinec 04, 2006 2:56 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
|
|
 |
pá říjen 13, 2006 12:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
black.ovce uživatel
Založen: 13.10.2006 Příspěvky: 11 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: |
|
|
da.jo napsal: | TXB napsal: |
ad Madonna - ona to před lety sama o sobě prohlásila. Možná to byl jen tah pro upoutání pozornosti, ale to už je jiná věc. |
ale pak, jestli se nemýlím, to zase odvolala. Nevím, jestli spadá toto prohlášení, její zájem o Kabalu a klip Die another day do jednoho období (v klipu si všimněte ošklivého chlapíka s kbelíkem zlaté barvy a rozvržení scény při zavraždění stínu). Ale vztah ke gay komunitě má prý vstřícný. I když je právě kvůli Kabale obviňována ze zrady. Teď jsme se však dozvěděli, že chce, aby její děti mohly slavit Vánoce, tak prý Kabalu opouští...
v Hung up, jak jde v kožené bundě a úzkých džínách po ulici... no nádhera  |
Madonna je super, hezká dáma, která má ke gay§m fakt good vztah, mám jírád, proto jaká je a proto až tak ůzstane, jo, jo a nebo v klipu JUMP je krásná. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 25, 2006 3:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 1:45 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 24, 2006 11:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Tak jsem několik dní přemýšlel, abych na nikoho nezapomněl.
Úplně nejradši mám Vladimira Horowirtze. Génius a sympaťák. Pak Nigela Hawthorna, jako sir Humphrey nezapomenutelný. Leonard Bernstein. Michael Cunningham. Honza Musil
Našli by se i další, ale těch nejsem skalní fanoušek. |
|
|
|
|
 |
út srpen 22, 2006 5:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
To opravdu ne  |
|
|
|
|
 |
út srpen 22, 2006 4:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
TXB napsal: | Wítek napsal: | TXB napsal: | Koukám na ten seznam a připadá mi trochu divnej... pár lidí mi tam přebývá a několik docela významných (Ian McKellen, Lance Bass... nebo třeba Bohuslav Balbín ) úplně chybí | Bohuslav Balbin ??? Opravdu ??? |
Jop, říkal nám to dějepisář. A pamatuju si to dodnes Obzvlášť dobře proto, že jedna spolužačka si při zkoušení Balbína na žádnou jinou informaci nevzpomněla a třída se mohla umlátit smíchy. Dějěpisář byl tehdy mladej, pár let po fakultě a byl ještě takovej nadšenej pro věc, takže pokud tohle tvrdil, tak to musel mít z nějakého důvěryhodného zdroje.
ad Madonna - ona to před lety sama o sobě prohlásila. Možná to byl jen tah pro upoutání pozornosti, ale to už je jiná věc. |
Hmmm tak to ti budu teda verit mimochodem nevolil jsi Balbinovu poetistickou stranu ? |
|
|
|
|
 |
ne srpen 20, 2006 9:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Wítek napsal: | TXB napsal: | Koukám na ten seznam a připadá mi trochu divnej... pár lidí mi tam přebývá a několik docela významných (Ian McKellen, Lance Bass... nebo třeba Bohuslav Balbín ) úplně chybí | Bohuslav Balbin ??? Opravdu ??? |
Jop, říkal nám to dějepisář. A pamatuju si to dodnes Obzvlášť dobře proto, že jedna spolužačka si při zkoušení Balbína na žádnou jinou informaci nevzpomněla a třída se mohla umlátit smíchy. Dějěpisář byl tehdy mladej, pár let po fakultě a byl ještě takovej nadšenej pro věc, takže pokud tohle tvrdil, tak to musel mít z nějakého důvěryhodného zdroje.
|
|
|
|
 |
ne srpen 20, 2006 8:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
the.cracker napsal: | Libi se mi, ze jsou spolu uz takovou dobu. To, jestli na tom vydelavaji nebo ne, je uz vedlejsi. A ten DaVinci je tady http://www.kluci.cz/glt-osobnosti/ ... ale praveze nikde jinde jsem to nenasel, takze nevim jestli tomu mam verit. Zvlaste take protoze, ze je tam (buhviproc) Madonna... |
No ta Madonna je opravdu dost divna ... ze ji tam taky zaradili ... |
|
|
|
|
 |
ne srpen 20, 2006 8:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
TXB napsal: | Koukám na ten seznam a připadá mi trochu divnej... pár lidí mi tam přebývá a několik docela významných (Ian McKellen, Lance Bass... nebo třeba Bohuslav Balbín ) úplně chybí |
Bohuslav Balbin ??? Opravdu ??? |
|
|
|
|
 |
ne srpen 20, 2006 8:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
Předmět: Re: hlasatel z ČT |
|
|
valbo napsal: | No mou první oblíbenou celebritou byl paradoxně Roman Víšek z České televize,
který mi říkal Dobrou noc a já sem ho měl velice rád. |
Hm to je zajimavy ... ale mas pravdu ze to na nekoho moho zanechat nasledky  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 20, 2006 11:23 am |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Rupert Everett ti nic neříká?
Mrkni sem, třeba si vzpomeneš (třeba The Next Best Thing?)
 |
|
|
|
|
 |
ne srpen 20, 2006 11:09 am |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: to Esteban |
|
|
Milý Estebane. To já asi mezi ně nepatřím, protože ty jména až na Michilangela,
vůbec neznám.
Já jsem takový nevzdělanec.
Teda, to je haňba. |
|
|
|
|
 |
so srpen 19, 2006 11:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Esteban Trueba uživatel+

|
|
|
Aj keď čosi riskujem, ale prispejem tu dvoma-troma menami. Z celebrít je to určite Ruppert Everet (nie úplný ideál, ale fyzicky sa mi celkom páči, hehe) a Will Young (áno, ten, čo spieva typ pesničiek, čo tu nimi všetci pohŕdate )
Pridal by som tu jednu osobnosť, nie celebritu, ktorej, keby som mal talent, by som sa chcel aspoň trošku priblížiť - Michelangelo. Človek, aký bol v histórii možno jeden jediný. A som veľmi, veľmi rád, že bol jedným z nás. |
|
|
|
|
 |
so srpen 19, 2006 9:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: hlasatel z ČT |
|
|
No mou první oblíbenou celebritou byl paradoxně Roman Víšek z České televize,
který mi říkal Dobrou noc a já sem ho měl velice rád. |
|
|
|
|
 |
so srpen 19, 2006 8:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Koukám na ten seznam a připadá mi trochu divnej... pár lidí mi tam přebývá a několik docela významných (Ian McKellen, Lance Bass... nebo třeba Bohuslav Balbín ) úplně chybí |
|
|
|
|
 |
so srpen 19, 2006 7:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
the.cracker uživatel+

|
|
|
Libi se mi, ze jsou spolu uz takovou dobu. To, jestli na tom vydelavaji nebo ne, je uz vedlejsi. A ten DaVinci je tady http://www.kluci.cz/glt-osobnosti/ ... ale praveze nikde jinde jsem to nenasel, takze nevim jestli tomu mam verit. Zvlaste take protoze, ze je tam (buhviproc) Madonna... |
|
|
|
|
 |
so srpen 19, 2006 2:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
the.cracker napsal: | Oblibenou gay celebritu zadnou nemam, ale par mne jich je sympatickych. Urcite v pohode jsou Vitek a Sidovsky. Pak Will Young je dobrej a jeste se mi libi Leonardo DaVinci. Obecne, jako osobnost, a to, ze byl gay (jestli je to vubec pravda) beru jen jako bonus. |
A ceho si vazis na Vitkovi a Sidovskym ... osobne si myslim ze jen vydelavaji na popularite tim vsim okolo ziskanou ... a to se mi zrovna moc nelibi ... LDaVinci ... wow to jsem nevedel ... kde jsi to zjistil ? |
|
|
|
|
 |
pá srpen 18, 2006 1:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
the.cracker uživatel+

|
|
|
Oblibenou gay celebritu zadnou nemam, ale par mne jich je sympatickych. Urcite v pohode jsou Vitek a Sidovsky. Pak Will Young je dobrej a jeste se mi libi Leonardo DaVinci. Obecne, jako osobnost, a to, ze byl gay (jestli je to vubec pravda) beru jen jako bonus. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 18, 2006 12:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Nemám žádnou...
Naposledy upravil Maku dne pá srpen 18, 2006 1:11 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 18, 2006 12:46 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
Předmět: Oblibeni gay celebrity |
|
|
Nazdarek jake mate oblibene gay celebrity ??? _________________ ------------------------------------------------------
Motto : Bereš a dáváš, tak i já budu dávat a brát.
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|