|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út říjen 03, 2006 7:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Půjde to líp |
|
|
valbo napsal: | ha tak toto téma si prostuduju.
já mám obrovské problémy vyznat nějak někomu svoje city atd.
já prostě ... většinou, když hoří tak mne to ...  |
Je to obtížné. Však každý z okusů nás nesmělých lidí j epro ty druhé o to krásnější. Je nám trapně, že to je neohrabae. Pro jine je to vsak trba i roztomile.. Tak si vic verme.. A ono to jiste pujde lepe...Alespon o trosku  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út říjen 03, 2006 1:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: |
|
|
ha tak toto téma si prostuduju.
já mám obrovské problémy vyznat nějak někomu svoje city atd.
já prostě ... většinou, když hoří tak mne to ...  _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité. |
|
|
|
|
 |
so září 16, 2006 11:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Luchino uživatel

Založen: 16.9.2006 Příspěvky: 44 Bydliště: No, zabili tam Václava III.
|
Předmět: Ouplně jednoduše |
|
|
...no nevím, proč bych někomu měl složitě dávat najeho, že mně s ním bylo fajn. Prostě mu to řeknu. To ještě proboha neznamená, OK, tak jdeme na to...
Pokud, kluci, děláte vědu už z tohoto, tak máme jediný štěstí, že rozmnožování není na nás  _________________ Po žních k Turkovi. |
|
|
|
|
 |
út září 12, 2006 6:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Petr_K uživatel++

Založen: 23.3.2006 Příspěvky: 250 Bydliště: Karlovarský kraj
|
|
|
Je pravda že je mnohdy lehčí to napsat než říci nahlas z očí do očí... Ale raději jsem se to naučil říkat, případně kombinace obou (například "jsem strašně moc rád že jsi za mnou přijel"... bylo mi s Tebou fajn Peťo a děkuju za super večer...".." budu moc rád když se zase uvidíme .....", on pak napíše že je v pořádku doma a třeba taky nějaké svoje pocity tak mu odepíšu a znovu do sms napíšu např. "jsi moc fajn kluk a rád Tě zase uvisím...)..... co já vím, možností je obrovská spousta .
Záleží na mnoha okolnostech a na situaci, na tom jestli se jednalo o nějaké první setkání před kterým jsme si už delší dobu psali nebo i telefonovali, nebo zda je to kamarád se kterým se už delší dobu známe, nebo nějaký úplně blízký človíček.... . Před tím úplně nejbližším človíčkem, láskou, svoje city neskrývám prakticky vůbec a všechna ta hezká slovíčka říkám dost často
A najevo dávám nejenom že mi s někým bylo fajn, ale řeknu mu hned při setkání například "ahoj Jiříku, to jsem fakt moc rád že Tě zase vidím...". Určitě nic se nemusí přehánět ale pokud to tak nějak cítím, myslím si že je dobře to říct a zatím jsem se nesetkal s nějakým nepochopením, s trapasem nebo co já vím. Musí člověk vědět komu to říká a co mu může říci. Jedno a to samé řeknu i HT kamarádovi pokud jsem skutečně rád že ho vidím, je mě s ním fajn, záleží mě na něm... akorát to někdy jinak zformuluju než u gay kamaráda ale význam je stejný . _________________ **** Petr **** |
|
|
|
|
 |
so září 09, 2006 9:01 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Gubik tester
|
|
|
Je velmi zajímavé se zamyslet nad tím,jak dát najevo,že někoho mám rád,miluji nebo že bych sním chtěl být......
Pokud se na to podívám,tak jak to dělám já,tak bych si někdy nejradši za to nafackoval.Nevím čím to je,ale když se mi někdo moc líbí a máme za sebou jednu schůzku nebo schůzky,tak pokud mi to neřekne on,tak já bohužel na sobě nedám nic znát,ale když přijdu domů a vše si uvědomím,tak už bývá docela pozdě a to si pak můžu jen zanadávat jakej jsem idiot..... . Neuznávám totiž takovéto věci řešit po smsce,přijde mi to dost neosobní a hlavně neupřímné,protože co si budem povídat do smsky se napíše cokoliv a to z toho důvodu,že tomu komu to píšete nevidíte do očí..... . Někdy je to jednodušší,to napsat než to říci....... |
|
|
|
|
 |
čt září 07, 2006 5:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Co jsem tak zjistil dokážu stále překvapovat.. Nikdo zatím nemohl 100% říci, že mne zná dobře. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
čt září 07, 2006 6:22 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
Adam napsal: | Tak moc ne. Nechci říkat, že Zdenda je jak otevřená kniha, nějaký Simplicius simplicissimus, ale tak kompikovaná osobnost snad není. Nebo jo????  |
Komplikovaná osobnost v žádým případě. Ale dokáže být pěkně tajemnej , potvora jeden  |
|
|
|
|
 |
st září 06, 2006 10:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Tak moc ne. Nechci říkat, že Zdenda je jak otevřená kniha, nějaký Simplicius simplicissimus, ale tak kompikovaná osobnost snad není. Nebo jo????  |
|
|
|
|
 |
st září 06, 2006 10:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
zdenda napsal: | Je to tak úmyslně Marku. kdo to pochopit má a poznal mne, tak pochopí. Teď záleží jak si dotyčné osoby věří, že mne znají. |
V tobě se vyznat, Zdendo, to je trochu oříšek. |
|
|
|
|
 |
st září 06, 2006 9:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Je to tak úmyslně Marku. kdo to pochopit má a poznal mne, tak pochopí. Teď záleží jak si dotyčné osoby věří, že mne znají. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
st září 06, 2006 6:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
zdenda napsal: | No pokud mi s někým bylo fajn, tak se to většinou snažím říct a když si nejsem jist 100% pochopením, tak se po dlouhém rozhouzpávání a hledání odvahy vymáčknu. Pár lidí to poznalo. To Pár si vyložte jak chcete.(jestli jako číslovka určitá, či neurčitá) |
 |
|
|
|
|
 |
st září 06, 2006 12:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: :-D |
|
|
Maku napsal: | zdenda napsal: | Pár lidí to poznalo. To Pár si vyložte jak chcete.(jestli jako číslovka určitá, či neurčitá) |
zdenda napsal: | No pokud mi s někým bylo fajn, tak se to většinou snažím říct a když si nejsem jist 100% pochopením, tak se po dlouhém rozhouzpávání a hledání odvahy vymáčknu. Pár lidí to poznalo. To Pár si vyložte jak chcete.(jestli jako číslovka určitá, či neurčitá) |
Pokud mi bylo s někým skutečně fajn - snažím se to dávat neustále najevo, že mi je jeho společnost velmi k chuti; se samotným oným dělením je to horší a většinou k němu ani nedojde SMS Tak jako ty - také si nejsme vždy jistým, jestli je mé "zdělení" zcela pochopeno či jestli bylo vubec zaregistrováno  |
Nekdy nechci svou radosti a stestim toho druheho zahltit.. Nekdy se bojim, ze druhy mou radost nebude sdielt a budu odmitnut.. To pak nekdy neprijde sdileni radosti, fajn pcoitu, ktere by chtel treba i onen druhy _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po září 04, 2006 5:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
zdenda napsal: | Pár lidí to poznalo. To Pár si vyložte jak chcete.(jestli jako číslovka určitá, či neurčitá) |
Pokud mi bylo s někým skutečně fajn - snažím se to dávat neustále najevo, že mi je jeho společnost velmi k chuti; se samotným oným dělením je to horší a většinou k němu ani nedojde SMS Tak jako ty - také si nejsme vždy jistým, jestli je mé "zdělení" zcela pochopeno či jestli bylo vubec zaregistrováno  |
|
|
|
|
 |
po září 04, 2006 5:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
No pokud mi s někým bylo fajn, tak se to většinou snažím říct a když si nejsem jist 100% pochopením, tak se po dlouhém rozhouzpávání a hledání odvahy vymáčknu. Pár lidí to poznalo. To Pár si vyložte jak chcete.(jestli jako číslovka určitá, či neurčitá) _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
po září 04, 2006 4:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: To Adam: |
|
|
No hele to nevim... Ono si různý věci můžou dva lidi vykládat jinak, a hlavně partner nemusí bejt k tomu co děláš tak pozornej jako ty sám. (říct někomu "miláčku" neni vyznání lásky, jak sem nedávno poučil jednu kamarádku)
A jinak jak už tu padlo... "bylo to fajn", pro odvážnější "Bylo to - s tebou - fajn!" (nehledejte za tím TO žádny dvojsmysly)... a smska před spaním.. To pro začátek stačí... _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne září 03, 2006 9:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Radši vůbec nijak. Neumím to, připadám si jako idiot a doufám, že to druhý pozná (teda ne že jsem idiot, ale co si v tu chvíli myslím). |
|
|
|
|
 |
st březen 01, 2006 12:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Vrrrr |
|
|
To delam, ale nejak neumim byt prirozeny. Vis, snazim se davat najevo, ze je me s druhym fajn.. Mam kolem sebe nejak moc heteraku...  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
čt únor 23, 2006 8:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
jo tak pokud se to bere i takto, jak napsal Nikom, tak to si řekneme, to jo, ale pak to stejně skončí na SMS, protože tam si asi člověk dovolí říci věci, které si nedovolí říct do očí, protože by vypadal potom asi takto  |
|
|
|
|
 |
čt únor 23, 2006 11:10 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Nene většinou to řeknu. Při loučení... "bylo to fine/ skvěle jsem se bavil"
Ae když si to před spaním třeba ještě vracím na¨píšu klidně i SMS  |
|
|
|
|
 |
čt únor 23, 2006 9:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
No dávám, nevím teda jak moc, pak to stejně skončí na SMS |
|
|
|
|
 |
st únor 22, 2006 6:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Fajn |
|
|
???? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po říjen 17, 2005 1:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Jak davas najevo, ze Tis nekym bylo fajn |
|
|
Jsi s nekym, je Ti krasne. Vase setkani pomalu konci. davas to nejak najevo?
Nebo cekas jako ja (trouba) az na euforickou sms, kterou pak posles...?? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|