|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Co mám nejraději |
jaro |
|
8% |
[ 1 ] |
léto |
|
25% |
[ 3 ] |
zimu |
|
8% |
[ 1 ] |
jaro, léto, podzim |
|
25% |
[ 3 ] |
jaro i léto i podzim i zimu |
|
16% |
[ 2 ] |
jaro, léto |
|
8% |
[ 1 ] |
podzim, zimu |
|
0% |
[ 0 ] |
léto, podzim |
|
0% |
[ 0 ] |
jaro, podzim |
|
8% |
[ 1 ] |
|
Celkem hlasů : 12 |
|
st říjen 04, 2006 6:08 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
Předmět: |
|
|
Slovo "práce" ve spojení se slovesem "jít" a předložou "do" z úst Zdendy, tedy člověka stejně starého jako já, je nechutná kombinace. Brrrr. Těším se do školy
Chci léto, teplo, slunce, nevěřil bych, že to řeknu, ale sport.... Zima není nic moc, ale taky umí být krásná. |
|
|
|
|
|
st říjen 04, 2006 4:06 pm |
|
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++
|
|
|
Jaká krásná rána, mlha, tma, nikde nikdo a jen tak si v klidu jít do práce. Sic tma má špatné úšinky na hledání cívek s drátem v neosvětlené místnosti, ale to už je vedlekjší produkt. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
|
st říjen 04, 2006 1:59 pm |
|
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: léto |
|
|
Néééééééééééé zimu a krátký den...
¨
¨jen to ne.
to já přímo nemusím.
OOOOOOO jak já mám rád léto, když jsou dlouhé dny. Když je tma pár hodin. když je krásně teplo, nemusím být navlečený, můžu se koupat
a slunit.
Ptáci a vlaštovky jsou s námi.
Léto a dlouhé dny, v létě jsem většinou veselejší.
není to tak náročné jak jaro.
Ha tak v tom se neshodnem.
já zimu a tmu prostě neprožívám, já potřebuju světlo a teplo. _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité. |
|
|
|
|
|
út říjen 03, 2006 6:57 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
Předmět: Re: barevný podzim |
|
|
valbo napsal: | Za chvíli bude barevné listí , to se panečku bude fotit.
Krásně nafotil fotky podzimu Peťula , bylo tam psí víno a další, mám třo doma na CD a je to moc hezky. |
nejen fotky i pohledy v olomouckych parcich. Mam moc rad jaro, podzim a zimu Nemam rad leto A ted je konecne alespon to bavi. Nadhera... Mam moc rad kdyz je brzy tma. A mesto je zahaleno jiz v podvecer do havu svetel a podzimu. Pripadne zimy kdyz k tomu jeste snezi Vlastn emam rad i pozdni a brzke leto.. _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
út říjen 03, 2006 12:26 pm |
|
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: barevný podzim |
|
|
Za chvíli bude barevné listí , to se panečku bude fotit.
Krásně nafotil fotky podzimu Peťula , bylo tam psí víno a další, mám třo doma na CD a je to moc hezky. _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité. |
|
|
|
|
|
so září 09, 2006 5:12 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
TXB napsal: | Tos fotil sám? |
Jojo, osobně. Mám toho hodně, vím, že to není nic moc, ale přesně to vystihuje, co si pod názvy ročních období představím.
murex: Když už zima, tak radši holomrazy, silný led a jen tak trochu sněhový poprašek. Je fajn, když můžeš normálně chodit, nepodkluzují ti nohy na zmzlém sněhu nebo když se nebrodíš nad kotníky sněhem nebo břečkou. Nemá to sice svoji ladovskou poetiku, která je taky hezká, ale nemusí to trvat čtyři měsíce. |
|
|
|
|
|
so září 09, 2006 4:52 pm |
|
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++
|
|
|
Adam napsal: |
Zima. |
Teda tá tvoja zima je presne taká zima akú nemám rád. Tá moja síce nie je tak umelecká, ale je krásna...
|
|
|
|
|
|
so září 09, 2006 4:40 pm |
|
Autor |
Zpráva |
TXB šaman
|
|
|
Tos fotil sám?
btw. hlasoval jsem pro jaro... podzim je smutný, v létě buď horko nebo prší, v zimě zima a kyselo je mi moc kyselý |
|
|
|
|
|
so září 09, 2006 2:55 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
Léto. |
|
|
|
|
|
so září 09, 2006 2:52 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
Podzim. |
|
|
|
|
|
so září 09, 2006 2:50 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
Jaro. |
|
|
|
|
|
so září 09, 2006 2:41 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
Zima. |
|
|
|
|
|
so září 09, 2006 12:28 pm |
|
Autor |
Zpráva |
TXB šaman
|
|
|
Adam napsal: | Každé roční období má něco do sebe. Dal bych sem fotky pro ilustraci, ale nějak jsem nepřišel na to jak... |
Fotku (.jpg, max 1,5MB) nahraješ na http://www.imageshack.us/ a do svého příspěvku zkopíruješ řádek, který ti imageshack nabídne - konkrétně by to měl být ten, který je nazvaný "Thumbnail for forums (1)". |
|
|
|
|
|
so září 09, 2006 11:30 am |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
Každé roční období má něco do sebe. Dal bych sem fotky pro ilustraci, ale nějak jsem nepřišel na to jak... |
|
|
|
|
|
so září 09, 2006 10:11 am |
|
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: Roční období,konkurence Libor. jara Co se Vám na každém líbí |
|
|
Tady Libor psal o jaru.
Já se ptám celkově. Ono není furt jen jaro. Je i léto s plody a ovocem a krásným teplem, je i podzim s dalšími plody, kdy to hýří barvami.
Zima, kdy je nesmírně čisto. No i když zimu nemusím, ale taky má něco do sebe - jsem Evropan. Středoevropan.
Nestěžuji si, když je moc zima, nebo horko a tak. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|