|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Jaký sport máte nejraději? |
Lyžování, Běžkování, brusle aj zimní sporty |
|
7% |
[ 5 ] |
Posilovnu |
|
7% |
[ 5 ] |
Běh a atletiku |
|
7% |
[ 5 ] |
Plavání a vodní sporty |
|
17% |
[ 11 ] |
Cyklistiku |
|
12% |
[ 8 ] |
Football |
|
6% |
[ 4 ] |
Hockey |
|
1% |
[ 1 ] |
Tennis, badminton, hry s pálkami a tyčemi, palicemi |
|
7% |
[ 5 ] |
Volleyball a míčové hry |
|
11% |
[ 7 ] |
Žádný sport - nesportuji vůbec |
|
19% |
[ 12 ] |
|
Celkem hlasů : 63 |
 |
út říjen 17, 2006 9:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
Předmět: |
|
|
Kdybyste se náhodou rozhodli doplnit fotbalovou jedenáctku o týmovýho kibice, věděl bych o jednom žhavym kandidátovi... Někde v paměti bych vyštrachal pár pojmů a spojení, který se, tušim, týhle prapodivný kratochvíle týkaj', dadaisticky bych je pospojoval a jak by mi to šlo!  |
|
|
|
|
 |
po říjen 16, 2006 3:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: Re: Adam jako baloon? to ne, do takovyho bych se ani netrefi |
|
|
valbo napsal: | Adam napsal: | Hlásím se jako míč.... trochu bachratý, ale jistě si rádi kopnete  |
Ale ty bys byl na to moc hubenej, na ten kopačák.
Musíš se víc vykrmít a být jako jeníček. Abys byl jak balón.
 |
No tak to teda nevim  |
|
|
|
|
 |
po říjen 16, 2006 2:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: Adam jako baloon? to ne, do takovyho bych se ani netrefil |
|
|
Adam napsal: | Hlásím se jako míč.... trochu bachratý, ale jistě si rádi kopnete  |
Ale ty bys byl na to moc hubenej, na ten kopačák.
Musíš se víc vykrmít a být jako jeníček. Abys byl jak balón.
 _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité. |
|
|
|
|
 |
po říjen 16, 2006 8:29 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Hlásím se jako míč.... trochu bachratý, ale jistě si rádi kopnete  |
|
|
|
|
 |
po říjen 16, 2006 8:13 am |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
já se hlásim do brány...
( no z celý republiky snad 11ku postavíme, ne???) |
|
|
|
|
 |
ne říjen 15, 2006 12:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Taky se hlásím, aneb
se mnou nemůžete neprohrát |
|
|
|
|
 |
so říjen 14, 2006 11:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: Re: Fotbal To je hra- a i pro gaye, sem se přesvědčil |
|
|
valbo napsal: | Tak sem si konečně začutal.
¨
jooooooooooooooooooooo.
Fotbal je prostě nádherná hra.
A prej, že to není pro teplouškÿ.
No já sem si užil. No neříkám, že k tomu pak nepatří ty sprchy, ale...
Vybít se na tom hřišťu a pěkně tohle...no prostě nádhera.
Doporučuju všem.
Sestavíme na Gay komunitě Fotbalovou 11 ku?
Co říkáte?
No, sice o tom pochybuju, ale, jen sem to napasal jako nápad, že Adame?
Sedíš tady vedle mne, co?
No Adam řikal, že, sotva trojku...  |
Hlásím se do fotbalového oddílu. Budu tam běhat po hřišti jako modelka.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
pá říjen 13, 2006 9:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: Fotbal To je hra- a i pro gaye, sem se přesvědčil |
|
|
Tak sem si konečně začutal.
¨
jooooooooooooooooooooo.
Fotbal je prostě nádherná hra.
A prej, že to není pro teplouškÿ.
No já sem si užil. No neříkám, že k tomu pak nepatří ty sprchy, ale...
Vybít se na tom hřišťu a pěkně tohle...no prostě nádhera.
Doporučuju všem.
Sestavíme na Gay komunitě Fotbalovou 11 ku?
Co říkáte?
No, sice o tom pochybuju, ale, jen sem to napasal jako nápad, že Adame?
Sedíš tady vedle mne, co?
No Adam řikal, že, sotva trojku...  _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité. |
|
|
|
|
 |
út září 26, 2006 4:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Jezdit na zadní plošině trolejbusu či tramvaje bez držení. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
út září 26, 2006 1:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: Jaký je Vás nejoblíbenější sport? |
|
|
Stonerock napsal: | valbo napsal: | Říká se, že gayové na sport moc nejsou, ale já si myslím, že to není až tak pravda. |
V mym případě to teda pravda docela je... Sporty rozděluju na ty, který fakt nemusim (drtivá většina ), a na ty, který jsem za určitejch (velice specifickejch ) okolností ochoten občas dobrovolně provozovat. Párkrát za zimu vyrazim na lyže (Dřív jsem docela rád sjezdoval, teda... pohyboval se s lyžema na nohou po zasněženym kopci směrem dolů, to je přesnější , v poslední době mam radši běžky... Asi stárnu... ), občas si jdu zaplavat (teda... tu a tam přeplavu bazén, jinak se naložim do vířivek a/nebo čumim po klukách... ) a největší sportovní "vodvaz", kterýho se čas od času dopouštim, je squash. Ono to sice v mym podání má se squashem společnýho pramálo, ale což... S lidma, s kterýma si chodim zahrát, uplatňujeme princip, že nehrajeme jeden proti druhýmu, ale oba proti squashi... Dlužno přiznat, že prozatim na celý čáře vyhrává squash... Ale i tak (a nebo možná právě proto) je to docela sranda. Kromě toho se člověk rozhejbe, vylítá... Přesně to, co moje ztuhlý a zlenivělý tělo potřebuje... Všem kolegům antisportovcům (že jo, Adame ) doporučuju aspoň vyzkoušet - taky bych sám nikdy nevěřil, že se někdy k něčemu takovýmu dobrovolně snížim...  |
To mluvis o me Popsal jsi me vyborne. JEn ta prkenka v zime radeji sjezdova..  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út září 26, 2006 1:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
tak abych přidal taky svou troškou do mlýna - mezi oblýbené patří sjezdování, cyklo na silničce a (především horská) turistika a mezi občas provozované běžkaření a tak ten fotbálek (vč. toho stolního - ale ten opravdu jen občas)... |
|
|
|
|
 |
út září 26, 2006 1:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Coellon uživatel

|
|
|
Adam napsal: | Coellon napsal: | Nejraději mám tenis pak si rád zahraji fotbal, ačkoliv mi vůbec nejde . Turistikou taky nepohrdnu, zvláště kdybych šel s nějákym klučinou jen já a on a okolo samé hory, jezera a překrásná příroda . |
Tu turistiku chápu  |
Jen si nejsem jist jestli je ta turistika primarnim zajmem.  |
|
|
|
|
 |
út září 26, 2006 12:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Coellon napsal: | Nejraději mám tenis pak si rád zahraji fotbal, ačkoliv mi vůbec nejde . Turistikou taky nepohrdnu, zvláště kdybych šel s nějákym klučinou jen já a on a okolo samé hory, jezera a překrásná příroda . |
Tu turistiku chápu  |
|
|
|
|
 |
út září 26, 2006 12:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Coellon uživatel

|
|
|
Nejraději mám tenis pak si rád zahraji fotbal, ačkoliv mi vůbec nejde . Turistikou taky nepohrdnu, zvláště kdybych šel s nějákym klučinou jen já a on a okolo samé hory, jezera a překrásná příroda . |
|
|
|
|
 |
pá červenec 28, 2006 9:54 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
No tak já se občas projedu na koníkovi či na kole. To mám rád. Ovšem když je nálada a vyjde to tak jedu s rodiči na Sázavu a jdeme ji sjížděť. Občas si dopřeju i bowling či stolní tenis. Celkem mě láká i tenis ale to jsem neměl ještě šanci vyzkoušet.
A co nesnáším. Hockey, fotbal, a drtivou většinu ostatních sportů...  |
|
|
|
|
 |
čt červenec 27, 2006 10:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: i jeden sport se počítá, ale ne šachy |
|
|
Stonerock napsal: | valbo napsal: | Říká se, že gayové na sport moc nejsou, ale já si myslím, že to není až tak pravda. |
V mym případě to teda pravda docela je... Sporty rozděluju na ty, který fakt nemusim (drtivá většina ), a na ty, který jsem za určitejch (velice specifickejch ) okolností ochoten občas dobrovolně provozovat. |
No vidíš aspoň něco a i to se počítá.
milý Stonerocku.
Jen šachy bych do sportu nepočítal, tam se sedí a hledí |
|
|
|
|
 |
st červenec 26, 2006 10:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
Předmět: Re: Jaký je Vás nejoblíbenější sport? |
|
|
valbo napsal: | Říká se, že gayové na sport moc nejsou, ale já si myslím, že to není až tak pravda. |
V mym případě to teda pravda docela je... Sporty rozděluju na ty, který fakt nemusim (drtivá většina ), a na ty, který jsem za určitejch (velice specifickejch ) okolností ochoten občas dobrovolně provozovat. Párkrát za zimu vyrazim na lyže (Dřív jsem docela rád sjezdoval, teda... pohyboval se s lyžema na nohou po zasněženym kopci směrem dolů, to je přesnější , v poslední době mam radši běžky... Asi stárnu... ), občas si jdu zaplavat (teda... tu a tam přeplavu bazén, jinak se naložim do vířivek a/nebo čumim po klukách... ) a největší sportovní "vodvaz", kterýho se čas od času dopouštim, je squash. Ono to sice v mym podání má se squashem společnýho pramálo, ale což... S lidma, s kterýma si chodim zahrát, uplatňujeme princip, že nehrajeme jeden proti druhýmu, ale oba proti squashi... Dlužno přiznat, že prozatim na celý čáře vyhrává squash... Ale i tak (a nebo možná právě proto) je to docela sranda. Kromě toho se člověk rozhejbe, vylítá... Přesně to, co moje ztuhlý a zlenivělý tělo potřebuje... Všem kolegům antisportovcům (že jo, Adame ) doporučuju aspoň vyzkoušet - taky bych sám nikdy nevěřil, že se někdy k něčemu takovýmu dobrovolně snížim...  |
|
|
|
|
 |
út červenec 25, 2006 8:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
Cyklistika je fakt super... prednedávnom som si kúpil kolo a som na ňom skoro furt... Ale asi by som to nemal preháňať, lebo v nedeľu mi nevyšiel krok a skončil som aj s bicyklom v Botiči... Ešteže nešiel nikdo okolo...  |
|
|
|
|
 |
út červenec 25, 2006 4:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
MooX uživatel
Založen: 17.10.2005 Příspěvky: 53 Bydliště: Slovensko, Bratislava
|
|
|
No moj best one je cyklistika zvlaste horska cyklistika ale v daka svojim rodicom mi nerobi problem: volejbal, squash, tenis, turistika, plavanie a v sposlednej dobe aj posilka.
Co sa tyka tych sportovych hier, tak e e. Tak akurat do osmich rokov. |
|
|
|
|
 |
ne červenec 23, 2006 2:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
Předmět: Re: to Murex - po schodoch, po schodoch |
|
|
valbo napsal: | Chození po schodoch je tiež fajn. Ale v té Prahe, kde je to prudké atd, a ten spěch.
Nič moc. A těch ludi.
|
Ten spěch... to je asi ten hlavný dôvod... Človek keby tam lent ak stál, tak strtí toľko času Napríklad pri výstupe zo st. Nám. Míru... |
|
|
|
|
 |
so červenec 22, 2006 1:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Chris003 uživatel
|
|
|
najskor by to rozdil na SPORT a SPORTOVE HRY...
to prve mi nevadi... behanie, plavanie a pod. je ok...
ale sportove hry fakt nemam rad... nikdy ma to nebralo, nezaujimalo a ani som to nepraktikoval.
akurat mozno po dlhsom pobyte na slnku sa necham prehovorit na volejbal alebo tak...  |
|
|
|
|
 |
so červenec 22, 2006 1:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: to Murex - po schodoch, po schodoch |
|
|
murex napsal: | Najradšej mám bicykel a lyže. Plávanie je tiež fajn.
Kolektívnym loptovým hrám som sa vždy vyhýbal
A v poslednej dobe ma celkom baví chodenie po schodoch. Hlavne po tých dlhočíznych eskalátoroch v pražskom metre...  |
Murexiku, já taky se vyhýbal kolektivným loptovým hrám naozaj.
Chození po schodoch je tiež fajn. Ale v té Prahe, kde je to prudké atd, a ten spěch.
Nič moc. A těch ludi.
No miler, jezdí tady nedaleko do lelekovic, vede tam stezka zdraví,
více čtěte na www.ecb.cz |
|
|
|
|
 |
so červenec 22, 2006 1:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: Re: Sporty |
|
|
Martin napsal: | Tak nejčastějš jsem v tý posilovně, ale to neni klasickej sport...
Dřív hlavně BMX, čtyřkolky, floorball a fotbal; poslední dobou čas od času čtyřkolky, pak plavání, turistika(?), sqash, golf... a to je zhruba všechno.  |
Teda Marťo, ty si hotovej sportovec.
Posilovna, no včera sem potkal Filipa Trojovskyho na koupáku a posilovna a pak hulil dýmku, tak si říkám, no odsaď pocaď.
A football to je dobré.  |
|
|
|
|
 |
čt červenec 20, 2006 12:25 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Sporty |
|
|
Tak nejčastějš jsem v tý posilovně, ale to neni klasickej sport...
Dřív hlavně BMX, čtyřkolky, floorball a fotbal; poslední dobou čas od času čtyřkolky, pak plavání, turistika(?), sqash, golf... a to je zhruba všechno.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st červenec 19, 2006 10:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
Najradšej mám bicykel a lyže. Plávanie je tiež fajn.
Kolektívnym loptovým hrám som sa vždy vyhýbal
A v poslednej dobe ma celkom baví chodenie po schodoch. Hlavne po tých dlhočíznych eskalátoroch v pražskom metre...  |
|
|
|
|
 |
st červenec 19, 2006 7:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
No, tak osobně sport nemusím ale jinak taky si rád zaběhnu, ne nějak jen tak, že bych si řekl, teď jsu běžet, ale když můžu, tak třeba nejdu normálně, ale běžím, někdy je to teda z donucení(zastávka trolejbusu), jinak kolo, no moc už ne, vlastně jen jednou ročně, když jsem chodil na střední, tak na výlety, ale plavání občas joo. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
st červenec 19, 2006 9:28 am |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: Jaký je Vás nejoblíbenější sport? |
|
|
Jaký je Váš nejoblíbenější sport a který Vám dělá nejvíce dobře?
( nemyslím nic erotického, to je v jiném tématu)
Ale mně třeba takovej běh, velice uvolńuje a dělá mi moc dobře, třeba plavání taky.
Říká se, že gayové na sport moc nejsou, ale já si myslím, že to není až tak pravda.
Znám kluky, co chodí hrát football, takové znám hned dva- říká se, že gay fotball nesnáší. A vlastně víc kluků, v Praze je skupina Gaysport a nějaké tety ještě.
Spousta kluků chodí plavat.
Nebo jezdí pravidelně na lyže a běžky, nebo kola. Nebo obojí.
Tak to myslím s tím sportem u gayů nebude až tak špatné, jak se může zdát.
Hm? |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|