|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
so září 23, 2006 10:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
Předmět: |
|
|
Mark napsal: | Praha je konsistentní jak moč inkontinentního... |
to sem měl na mysli... |
|
|
|
|
 |
so září 23, 2006 10:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
ottos napsal: | jeden píše mestro druhej zase vsetibul - máte v tom pánové trošku zmatky - mimo to máte na mysli dozajista vstup do metra, neboť u vestibulu se těžko čeká bo je pod zemí...  |
Akce skončila ještě než začala....  |
|
|
|
|
 |
so září 23, 2006 10:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
jeden píše mestro druhej zase vsetibul - máte v tom pánové trošku zmatky - mimo to máte na mysli dozajista vstup do metra, neboť u vestibulu se těžko čeká bo je pod zemí...  |
|
|
|
|
 |
so září 23, 2006 10:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
ottos napsal: | takový prasárny z Brna to mě taky nepřekvapuje...  |
Jaký zas prasárny???? |
|
|
|
|
 |
so září 23, 2006 10:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | Adam napsal: | murex napsal: | Mark napsal: | Adam napsal: | Budu se snažit, ale nejde to potlačit  |
V případě tomto navrhuji pěstní souboj. Kdo první k zemi vysílením klesne byv považován za ztroskotance...  |
V tom prípade navrhujem iného reprezentanta našeho tábora....  |
No dovol? Copak jsem nějaká máčovka? ...................... jo, jsem  |
Já myslel, že od jistý doby se už pěstnich soubojů nebojíš...  |
Odkdy? Potřebuju napovědět.... |
|
|
|
|
 |
so září 23, 2006 10:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
Maku napsal: | Im calling the moderator !!!!! Takže pro ty, kteří mají zájem ve štředu dorazit na srazek Pražáků... a nechce se mu pročítat tento spame Sraz je ve středu v 19.00 na náměstí Míru u vestibulu mestra  |
Jasan děcka, prostě přijďte teďka ve středu v sedum večer na Mírák.
Ať vám to nekazím. |
|
|
|
|
 |
so září 23, 2006 10:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Maku napsal: | Im calling the moderator !!!!! Takže pro ty, kteří mají zájem ve štředu dorazit na srazek Pražáků... a nechce se mu pročítat tento spame Sraz je ve středu v 19.00 na náměstí Míru u vestibulu mestra  |
Nevnášej do toho zmatky, snad na zastávce směr Vršovice! Zrovna když se člověk dobere, kde se ta čtvrť nachází, bych vás měl hledat kdesi ve vestibulu metra:-)
Naposledy upravil Adam dne so září 23, 2006 10:59 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
so září 23, 2006 10:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
takový prasárny z Brna to mě taky nepřekvapuje...  |
|
|
|
|
 |
so září 23, 2006 10:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Im calling the moderator !!!!! Takže pro ty, kteří mají zájem ve štředu dorazit na srazek Pražáků... a nechce se mu pročítat tento spame Sraz je ve středu v 19.00 na náměstí Míru u vestibulu mestra  |
|
|
|
|
 |
so září 23, 2006 10:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | murex napsal: | Mark napsal: | Adam napsal: | Budu se snažit, ale nejde to potlačit  |
V případě tomto navrhuji pěstní souboj. Kdo první k zemi vysílením klesne byv považován za ztroskotance...  |
Já myslel, že od jistý doby se už pěstnich soubojů nebojíš...  |
|
|
|
|
 |
so září 23, 2006 10:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
Maku napsal: | Mark napsal: | Maku napsal: | Občan Hlavního města Prahy nemůže padnou v souboji s vesnickým buranem Ostatně soudím, že kdyby se tak stalo - Brno bude vymazáno z povrchu Zemského  |
Ach ta naivita mládí.
Praha je konsistentní jak moč inkontinentního... | Máš štěstí, že nemám absolutně zdání, co to je  |
To mě nepřekvapuje, takových víc.... |
|
|
|
|
 |
so září 23, 2006 10:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Mark napsal: | Maku napsal: | Občan Hlavního města Prahy nemůže padnou v souboji s vesnickým buranem Ostatně soudím, že kdyby se tak stalo - Brno bude vymazáno z povrchu Zemského  |
Ach ta naivita mládí.
Praha je konsistentní jak moč inkontinentního... | Máš štěstí, že nemám absolutně zdání, co to je  |
|
|
|
|
 |
so září 23, 2006 10:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
Maku napsal: | Občan Hlavního města Prahy nemůže padnou v souboji s vesnickým buranem Ostatně soudím, že kdyby se tak stalo - Brno bude vymazáno z povrchu Zemského  |
Ach ta naivita mládí.
Praha je konsistentní jak moč inkontinentního... |
|
|
|
|
 |
so září 23, 2006 10:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
člověk tady chvilku neni a už se tu dějou takový věci...
to skoro vypadá na to, že bodeme stavět betonový val přes vysočinu...  |
|
|
|
|
 |
so září 23, 2006 10:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Maku napsal: | murex napsal: | Mark napsal: | Adam napsal: | Budu se snažit, ale nejde to potlačit  |
Občan Hlavního města Prahy nemůže padnou v souboji s vesnickým buranem Ostatně soudím, že kdyby se tak stalo - Brno bude vymazáno z povrchu Zemského  |
Hele, kdo říká, že padnu zrovna já?????
murex napsal: | Mark napsal: | Adam napsal: | Budu se snažit, ale nejde to potlačit  |
|
|
|
|
 |
so září 23, 2006 10:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
murex napsal: | Mark napsal: | Adam napsal: | Budu se snažit, ale nejde to potlačit  |
Občan Hlavního města Prahy nemůže padnou v souboji s vesnickým buranem Ostatně soudím, že kdyby se tak stalo - Brno bude vymazáno z povrchu Zemského - no compassion with them 
Naposledy upravil Maku dne so září 23, 2006 10:49 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
so září 23, 2006 10:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
Mark napsal: | Adam napsal: | Budu se snažit, ale nejde to potlačit  |
|
|
|
|
 |
so září 23, 2006 10:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
Adam napsal: | Budu se snažit, ale nejde to potlačit  |
|
|
|
|
 |
so září 23, 2006 10:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Schreib nur in tschechische Sprache! Du bist ein Verräter. Ein Verräter des tschechischen Volkes. Du musst erschossen sein! |
Nein, ich bin kein Verräter, ich bin getreu meinem beliebten Möhren.
Já se omlouvám, není to gramaticky správně, ovšem co byste po mě chtěli v tuto noční dobu.
Naposledy upravil Mark dne so září 23, 2006 10:39 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
so září 23, 2006 10:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Mark napsal: | Adam napsal: | Ještě tak Paris - Marseille Ti se taky mají vzájemně v lásce. Tuším, že Pařížané říkají, že Marseille smrdí. No tak Brno nesmrdí, ale o Brňácích decentně mlčím  |
Dovolil bych si navrhnout, abychom se drželi jisté úrovně. Plně chápu, že pro obyvatele města to hlavního může býti můj požadavek úkolem téměř nadliským, nicméně i přes tuto skutečnost, trvám na svém.
Smraďoši Hlavní... |
Budu se snažit, ale nejde to potlačit  |
|
|
|
|
 |
so září 23, 2006 10:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
Adam napsal: | Ještě tak Paris - Marseille Ti se taky mají vzájemně v lásce. Tuším, že Pařížané říkají, že Marseille smrdí. No tak Brno nesmrdí, ale o Brňácích decentně mlčím  |
Dovolil bych si navrhnout, abychom se drželi jisté úrovně. Plně chápu, že pro obyvatele města to hlavního může býti můj požadavek úkolem téměř nadliským, nicméně i přes tuto skutečnost, trvám na svém.
Smraďoši Hlavní... |
|
|
|
|
 |
so září 23, 2006 10:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Mark napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Není co vymýšlet. Už jen slovo Brno samo o sobě platí v Praze za nadávku. |
Bravo
Wie original.
Aber ich muss dir sagen, dass die geschichten Autos sind ein Ausschuss für mich. Guten Abend.  |
Gute Nacht!  |
|
|
|
|
 |
so září 23, 2006 10:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Mark napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Není co vymýšlet. Už jen slovo Brno samo o sobě platí v Praze za nadávku. |
Bravo
Wie original.
Aber ich muss dir sagen, dass die geschichten Autos sind ein Ausschuss für mich. Guten Abend.  |
Schreib nur in tschechische Sprache! Du bist ein Verräter. Ein Verräter des tschechischen Volkes. Du musst erschossen sein! _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so září 23, 2006 10:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
Mark napsal: |
A kurňa ty seš vlastně z těch Košic. No, ty jsou mi celkem sympatické, tak tě ušeřím... |
Tvoje jediné štěstí...  |
|
|
|
|
 |
so září 23, 2006 10:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
murex napsal: | A to som si naivne myslel, že "láske" medzi Košicami a Bratislavou sa nič nevyrovná.... ale toto už je fakt sila... |
CO???
Bratislava??
To je hnůj, nebýt tam toho krásnýho historickýho centra, tak není o co stát.
A kurňa ty seš vlastně z těch Košic. No, ty jsou mi celkem sympatické, tak tě ušeřím... |
|
|
|
|
 |
so září 23, 2006 10:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
murex napsal: | A to som si naivne myslel, že "láske" medzi Košicami a Bratislavou sa nič nevyrovná.... ale toto už je fakt sila... |
Ještě tak Paris - Marseille Ti se taky mají vzájemně v lásce. Tuším, že Pařížané říkají, že Marseille smrdí. No tak Brno nesmrdí, ale o Brňácích decentně mlčím  |
|
|
|
|
 |
so září 23, 2006 10:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
A to som si naivne myslel, že "láske" medzi Košicami a Bratislavou sa nič nevyrovná.... ale toto už je fakt sila... |
|
|
|
|
 |
so září 23, 2006 10:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
[/quote]Není co vymýšlet. Už jen slovo Brno samo o sobě platí v Praze za nadávku.[/quote]
Obávám se, že to platí i naopak. |
|
|
|
|
 |
so září 23, 2006 10:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
zdenda napsal: | Jak tak čtu, tak vy imperialisté se neštítíte ničeho, nejen, že v 38 v Mnichově jste jednali o ČSR bez ČSR, ale i o jednotlivci jednáte o něm bez něm. Že se nestydíte. Počkejte. Naše závody ČSAD řízené KNV spolu s jednotlivými oblastmi dráhy tvoříme 2. složku ČSLA při ČSM.
ikdybychom padli všici, vstanou noví bojovníci. |
Kurňa kdo se v tom má vyznat,
Napiš jasně kdo je kolaborant. |
|
|
|
|
 |
so září 23, 2006 10:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Není co vymýšlet. Už jen slovo Brno samo o sobě platí v Praze za nadávku. |
Bravo
Wie original.
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|