|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st říjen 01, 2014 12:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: |
|
|
bright napsal: | Nepochybuji o tom, že ty ses poznal.  |
V podniku, kde Honza pracuje, určitě vedení studium takových článků podřízeným přímo ukládá, aby se vyznali. |
|
|
|
|
 |
út září 30, 2014 11:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Honza napsal: | Poznáte se?  |
Nepochybuji o tom, že ty ses poznal.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út září 30, 2014 9:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
|
|
 |
po srpen 15, 2011 2:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
ElNEX uživatel

|
|
|
A co když nesnáším modu a svalanaté kluky. Vůbec mě nezajímá kultura a od té doby co jsem se totálně ožral jak prase - nepiju.
Taky mě vůbec nebere linux a nehledám zoufale vztahy.
Nejsem oblíbenec ani idol a už vůbec ne BI.
 |
|
|
|
|
 |
st srpen 10, 2011 11:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
kromě té 7 jsem asi od každého trochu. |
|
|
|
|
 |
st leden 19, 2011 9:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Aby to u něj nebylo jako s papežkou Janou  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st leden 19, 2011 9:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
|
|
 |
út září 16, 2008 1:13 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Dotaz |
|
|
Šlo by vymyslet, která z barev duhy patří ke kterému typu?
PS: Řekl bych, že typ 8 je u gayů, kteří spolu žijí ve společné domácnosti docela častej. Ovšem jestli gayové žijící spolu jsou přechodným jevem tak...  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st srpen 27, 2008 4:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Za 1. Hmmm...
Za 2. To jojx: Bez válení se v nakupování - a konzumu obecně - život ztrácí jeden ze svých smyslů. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út srpen 26, 2008 9:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
hmmm moje taky  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
út srpen 26, 2008 9:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
jojx: jestli se z tebe stane buznička, má víra v normální gaye zemře spolu s tvou sebereflexí  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
út srpen 26, 2008 9:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
a jééééje, narazil jsem v sobě na něco, co by mohl být projev příslušnosti do první skupiny
dnes jsem měl radost z nakupování oblečení :-O doufám, že to byla přechodná porucha :-/
zarazil mě až limit na platební kartě  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
po srpen 25, 2008 11:34 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
bright napsal: | Tom je kluk mnoha tváří, který zvládne mít hřívu i rohy a poskakovat po horských pažitech. |
Jj, to jsem celý já
jojx napsal: | myslím, že se neodvratně blížíš do fáze, kdy se ze svého vlastního humoru zblázníš... no co, alespoň pod odborným dohledem |
Už vidím světlo na konci tunelu Ale kdež, dokud budu pod tvým dohledem, nic se mi nestane (alespoň z právního hlediska)  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
po srpen 25, 2008 11:28 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
jojx napsal: | proč já si musím pokaždý všecko představit obrazně?  | Buď rád za dar imaginace. Ostatní si tu WC štětku představili jen jako předmět. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po srpen 25, 2008 11:10 am |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
manuel: každý z nás si koleduje o vlastní škatuli, o tom život je
bright: tvůj závěr o štětce mě odrovnal (proč já si musím pokaždý všecko představit obrazně? )
Tomáš: myslím, že se neodvratně blížíš do fáze, kdy se ze svého vlastního humoru zblázníš... no co, alespoň pod odborným dohledem _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
po srpen 25, 2008 2:01 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Koleduješ si o vlastní škatuli, která ti rozhodně nebude pohodlná!  |
|
|
|
|
 |
po srpen 25, 2008 1:48 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Je mi jasné, že každý z vás se cítí být jedinečným buznotypem, ovšem já vás vidím v těch čtyřech až pěti základních, zjednodušených typech. Teplej alkoholik může být v kterémkoli z nich.
Tom je kluk mnoha tváří, který zvládne mít hřívu i rohy a poskakovat po horských pažitech. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po srpen 25, 2008 1:37 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Vida, vydedukovali jsme další typ - gay psychotika. |
|
|
|
|
 |
po srpen 25, 2008 1:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
bright: Mufloní kůzle neznám, ale mezi bejčkem a hřebečkem je tak zásadní rozdíl, že je prakticky nemožné sloučit tyto povahy do jediné osoby, s vyjímkou těžkých schizofreniků.  |
|
|
|
|
 |
po srpen 25, 2008 1:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Tequila s červem a vodka s mufloním kůzletem? No budiž.
Láhev vodky je každopádně nejkrásnější sama o sobě. Background story je tam nadbytečná.
Nechybí v té klasifikaci teplej alkoholik ...? |
|
|
|
|
 |
po srpen 25, 2008 1:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Honza: Jaká zoo? To všechno byl jen Tomův popis sebe sama, takže by stačilo, aby se vyblejsknul na nějaké té zelené louce.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po srpen 25, 2008 1:03 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
bright: s širokoúhlým objektivem, aby se tam ta happy ZOO vešla celá  |
|
|
|
|
 |
po srpen 25, 2008 1:00 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Honza napsal: | UFFFF - Něco tak urputně radostného a brutálně teple optimistického se opravdu vyjadřuje graficky jen velmi obtížně.  | K tomu stačí mobil s foťákem. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po srpen 25, 2008 12:54 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | "já jsem hřebeček, bejček, mufloní kůzle, které se raduje z mládí a divoce skotačí na šťavnaté louce", jenže nic takového jsem nenašel. |
UFFFF - Něco tak urputně radostného a brutálně teple optimistického se opravdu vyjadřuje graficky jen velmi obtížně.  |
|
|
|
|
 |
po srpen 25, 2008 12:22 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Honza: Kdepak, tomu teplýmu tuňákovi růžová neslušela, tak jsem hledal něco důmyslného a vkusného... znak, který by vysílal do světa "já jsem hřebeček, bejček, mufloní kůzle, které se raduje z mládí a divoce skotačí na šťavnaté louce", jenže nic takového jsem nenašel. Smířil jsem se s prostým sdělením "jsem duševně bohatý, ale absolut vodku si za to nekoupím, protože ji nepiju". Svým způsobem chápu, že někteří poselství mého avatara z tohoto obrázku nepochopí, ale pokud se jejich interpretace bude alespoň trochu blížit té "já jsem hřebeček, bejček, mufloní kůzle...", zlobit se nebudu.  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
po srpen 25, 2008 12:07 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Věř, že pokud o téhle sanitární keramice někdy mluvím, tak slovo klozet fakt nepožívám.
BTW: ty tvoje ikony se dnes mění závratnou rychlostí - co se děje - schíza ? |
|
|
|
|
 |
ne srpen 24, 2008 11:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Honza: Miluju ten způsob, jakým říkáš slovo "klozet"  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 24, 2008 11:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Znám asi miliardu předmětů, kterýma budu fakt radši, než kartáč na klozet.  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 24, 2008 11:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Člověk nikdy neví, čím bude v příštím životě. WC štětka ještě není tak špatná varianta.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 24, 2008 11:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Myslím, že má záliba ve fitku je zcela nesrovnatelná s tou brutální klozetovou vášní, která tady vypukla  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 3 Jdi na stránku 1, 2, 3 Další |
|
|
|