|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt leden 03, 2008 5:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
Předmět: |
|
|
já tě do něj netahám  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
čt leden 03, 2008 5:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
jojx napsal: | ...teplo prachového peří... | To by mě s mojí alergií zabilo  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
čt leden 03, 2008 1:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
V peřinách to uteče vždycky děsně rychle...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt leden 03, 2008 11:57 am |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
já strávil Silvestra a Nový rok na chalupě - za okny zmrzlá krajina, klid, mrtvé ticho, praskání ohně v kamnech a teplo prachového peří ve vyhřátém podkroví, bez televize, pc a mobilního telefonu
no prostě super, akorát to uteklo moc rychle _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
st leden 02, 2008 6:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Maku napsal: | ... "pirát" se tomu tuším říká. Bojím se toho. (což bych od člověka, který chodá hady nečekal)  | Myslíš "korzára"?
Jinak já dobrý, málem jsem se popral, v hospodě byla mlha, že by se dala krájet, a hluk takovej, že jsme prošvihli půlnoc a šampaňský (sekt) bouchli až o půl jedný. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st leden 02, 2008 11:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Wačí Silvestr |
|
|
Tak já jsem tentokrát trávila Silvestra v posteli s novou věrnou přítelkyní virózou, která mě zaměstnala asi na 75%.
Zbylých 25% čumělo odpoledne na počítači na Samotáře (které se mi podařilo krátce před svátky konečně vyrazit z jednoho kamaráda na DVD), semtam odpovědělo takříkajíc blbě svému společníkovi, který za mnou na Silvestra přijel, koutkem oka sledovalo jako obvykle příšerný program v televizi a semtam se doštrachalo do kuchyně nebo na záchod. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út leden 01, 2008 6:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
No, na to že jsem pil Absinth jsem docela dopadl na Nový rok dobře. Dokonce si z letošního (tedy loňského) Silvestra i dost pamatuju.
Btw. jednoho kamaráda co hraje WoW se nám dokonce na Silvestra podařilo vytáhnout z domu, ale dalo to dost práce, je to docela těžká závislost.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út leden 01, 2008 12:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Přemýšlel jsem, jakou jednoduchou hrou bych si mohl dnes večer ukrátit čas. A přišel jsem na Tetris 1D. Schválně kdo udělá větší skóre  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
po prosinec 31, 2007 11:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Hellgate London, sice z toho občas vyskakuju leknutím, ale jinak je to docela super hra. A taky se dá hrát online  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 31, 2007 11:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
koltko uživatel+
Založen: 29.7.2007 Příspěvky: 132 Bydliště: Prag an der Moldau
|
|
|
... svůj osmý Silvestr po sobě trávím prací, naštěstí letos doma... _________________ Das ist für mich böhmisches Dorf...
Nic po mně raději nechtějte. Všechno slíbím, nic nesplním... |
|
|
|
|
 |
po prosinec 31, 2007 11:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Tak Neverwinter Nights je bezpochyby také velmi povedená hra, ale Oblivion je o pár chlupů přeci jenom lepší  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 31, 2007 9:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Tomáš napsal: | WoW nehraju, ale propadl jsem kouzlu TES: Oblivion  |
Neverwinter Nights rulez  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 31, 2007 9:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Jsem říkal, že máme někam vyrazit společně. _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 31, 2007 9:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
WoW nehraju, ale propadl jsem kouzlu TES: Oblivion  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 31, 2007 9:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
No nic, asi si z lednice vytáhnu ten sekt a jahodovej džus  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 31, 2007 9:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Právě jsem se probudil po krátkém zdravotním šlofíku a pokračuju dál...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 31, 2007 9:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
pepzca: to ne, ale inspiroval jsi mě - dám si pár levelů z UT99  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 31, 2007 9:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Já se k tomu klidně přiznám. Jednak hlídám našeho poprděného psa - kvůli petardám mrňavejch fakanů (na tomto označení trvám), druhak nemám rád organizovanou (=vynucenou) zábavu.
Tak koukám na film / poslouchám hudbu+hra.
btw. nehrajete někdo World of Warcraft?  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 31, 2007 9:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Poslední 4 roky jsem byl na Silvestra mimo, letos jsem se rozhodl pro klidné strávení silvestra v kruhu rodinném, ale je to horší, než jsem čekal. Asi se odstřelím ještě před půlnocí  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 31, 2007 7:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Tak už je jasné, jak tu všichni trávíme Silvestra - u počítače
Já teda částečně i u Televize, neboť když už jednou za rok je tam program na který se dá koukat, tak proč to nevyužít (Od rána: Hodina Zpěvu, Brouk v Hlavě, Ať žijí Duchové, Dobytí severního pólu...) Teď se to ovšem začne zhoršovat, jak se bude blížit půlnoc, budou pořady čím dál víc hloupější a hloupější, aby kompenzovali míru alkoholu v krvi standardního diváka  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
po prosinec 31, 2007 12:49 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
bright napsal: | Maku napsal: | až na mazla v posteli | Liberečák se ti už ozval?  |
Někdo jiný... napovím... bílý župánek A to musíš uznat, že trumflo rodinu a sledování Novy  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 31, 2007 12:37 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Maku napsal: | až na mazla v posteli | Liberečák se ti už ozval?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 31, 2007 12:34 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Nick Guest napsal: | Možná si budeme s přáteli předčítat. Z knihovny mi totiž vypadlo tohle:
"Nikdy se nedozví, že jsem mu zůstal věren, nikdy ho již nespatřím". Ve všech těch dlouhých, prázdných hodinách naplňoval jeho duši tento bolestný výkřík; celý ten trošek života, který v něm ještě byl, zdál se stékati v jedinou žhoucí touhu po Carolovi: spatřiti ještě jednou jeho tvář, uslyšeti naposledy jeho vřele milovaný hlas, třebas jen na okamžik, říci mu konečně čistou pravdu - jenom jedinkráte, jedinkráte, nežli bude muset odejíti.
Láska chlapcova: Román bezejmenné lásky. Napsal anglicky H. O. Sturgiss, přeložil František Jelínek, nákladem knihovny "Lípa", Praha 1927.
No řekněte, není to lepší než televizní show?
 |
Blázníš? Silvestru na Nově se nevyrovná... nic.. až na mazla v posteli |
|
|
|
|
 |
po prosinec 31, 2007 12:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Možná si budeme s přáteli předčítat. Z knihovny mi totiž vypadlo tohle:
"Nikdy se nedozví, že jsem mu zůstal věren, nikdy ho již nespatřím". Ve všech těch dlouhých, prázdných hodinách naplňoval jeho duši tento bolestný výkřík; celý ten trošek života, který v něm ještě byl, zdál se stékati v jedinou žhoucí touhu po Carolovi: spatřiti ještě jednou jeho tvář, uslyšeti naposledy jeho vřele milovaný hlas, třebas jen na okamžik, říci mu konečně čistou pravdu - jenom jedinkráte, jedinkráte, nežli bude muset odejíti.
Láska chlapcova: Román bezejmenné lásky. Napsal anglicky H. O. Sturgiss, přeložil František Jelínek, nákladem knihovny "Lípa", Praha 1927.
No řekněte, není to lepší než televizní show?
 _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
so prosinec 29, 2007 10:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
jsem škrt, jsou to drahé laciné efekty _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 29, 2007 10:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
TuX napsal: | My budeme sedet doma a delat, ze se nic nedeje
Taky nemame radi tohle organizovany veseli. Rozhodne bych nesel do hospody, protoze mi prijde uchylny tam platit jen za to, ze tam muzu prijit a utracet penize  |
Tak jelikož jsem v hospodě po celý rok - přijde mi divné oslavit konec roku opět v hospodě Výsledkem byly privátky u kámošů či známých. Lotos tedy vyjímečně doma. Jsem zvedav - snad vydržím neusnout aspoň na ohnostroj.
Mimochodem co Vy a pyrotechnika? Já se na ni velice rád podívám. Ale nikdy jsem použil ani obyčejného "pirát" se tomu tuším říká. Bojím se toho. (což bych od člověka, který chodá hady nečekal)  |
|
|
|
|
 |
so prosinec 29, 2007 9:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
|
|
My budeme sedet doma a delat, ze se nic nedeje
Taky nemame radi tohle organizovany veseli. Rozhodne bych nesel do hospody, protoze mi prijde uchylny tam platit jen za to, ze tam muzu prijit a utracet penize  |
|
|
|
|
 |
so prosinec 29, 2007 4:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
Maku napsal: | youngman napsal: | pemel napsal: | Tak mě napadá, když všichni trávíme Silvestra doma, proč jsme někam společně nevyrazili  |
Protože nejsme všichni z Prahy a všichni už se strašně těší na to jak budou chatovat tady na foru  |
Oni vydláci nejezdí na Silvestra do Prahy? A kde jako oslavují silvestra?  |
víš Maku na to je těžké co odpovědět nicméně, jestli sedíš doma je jedno jestli v paneláku v Praze nebo v nějakém zapadákově v horní dolní  |
|
|
|
|
 |
so prosinec 29, 2007 4:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
youngman napsal: | pemel napsal: | Tak mě napadá, když všichni trávíme Silvestra doma, proč jsme někam společně nevyrazili  |
Protože nejsme všichni z Prahy a všichni už se strašně těší na to jak budou chatovat tady na foru  |
Oni vydláci nejezdí na Silvestra do Prahy? A kde jako oslavují silvestra?  |
|
|
|
|
 |
so prosinec 29, 2007 4:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
pemel napsal: | Tak mě napadá, když všichni trávíme Silvestra doma, proč jsme někam společně nevyrazili  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
|
|