|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
ne srpen 05, 2007 10:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
koltko uživatel+
Založen: 29.7.2007 Příspěvky: 132 Bydliště: Prag an der Moldau
|
Předmět: chat a vztah |
|
|
.. to ja s přítelem jsme se právě na jednom chatu seznámili, přestože jsme tam původně vztah nehledali...vydrželo nám to čtyři roky.. ovšem, co nám chat dal, taxi letos zase vzal
teď už na čety nechodim a své štěstíčko si hledám jinde.... |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 7:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: |
|
|
Martin napsal: | Nikom napsal: | Martin napsal: | Nikom napsal: | Já ho mám a přítel taky... jsme závislí na seznamkách (ale na sobě ještě víc... takže v pohodě) |
To jo, ale tady šlo o seznamovaní jako na vztah a ne na kamarádství (teda předpokládám)...  |
nemyslíš spíš na sex?  |
Ano.  |
tak to nee  |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 7:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Martin napsal: | Nikom napsal: | Já ho mám a přítel taky... jsme závislí na seznamkách (ale na sobě ještě víc... takže v pohodě) |
To jo, ale tady šlo o seznamovaní jako na vztah a ne na kamarádství (teda předpokládám)...  |
nemyslíš spíš na sex?  |
Ano.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 7:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
|
|
Spíše jsem zde myslel sex |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 7:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Martin napsal: | Nikom napsal: | Já ho mám a přítel taky... jsme závislí na seznamkách (ale na sobě ještě víc... takže v pohodě) |
nemyslíš spíš na sex?  |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 7:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Já ho mám a přítel taky... jsme závislí na seznamkách (ale na sobě ještě víc... takže v pohodě) |
To jo, ale tady šlo o seznamovaní jako na vztah a ne na kamarádství (teda předpokládám)...  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 7:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Já ho mám a přítel taky... jsme závislí na seznamkách (ale na sobě ještě víc... takže v pohodě) |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 6:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Re: Internet a vztah... |
|
|
Jakub.Jeddide napsal: | Martin napsal: | Jakub.Jeddide napsal: | Ahoj,
tak tu máme nové fórum o internetu...jistě znáte spousty chatů a seznamek, které se dají eventuelně využít k seznámení...je to tam také hodně o sexu...přistihli jste někdy vaši drahou polovičku na podobném portálu, když už by tam neměla co dělat??? |
Ne, to se mi nestalo. Nicméně se urychlil jeden rozchod, kterej už visel ve vzduchu, když sem tam byl přistižen já - připravoval sem si půdu pro novej vztah. |
No tak to je taky dobré...bylo nějaké vysvětlovaní, nebo se to urychlilo definitivně? |
Ono nebylo moc co vysvětlovat. Ale ten rozchod by přišel dřív nebo pozdějc, víceméně to byla jenom formální otázka.... Takže všechno zlý pro něco dobrý - aspoň bylo jasno hned. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 6:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
|
|
Martin napsal: | Jakub.Jeddide napsal: | Ahoj,
tak tu máme nové fórum o internetu...jistě znáte spousty chatů a seznamek, které se dají eventuelně využít k seznámení...je to tam také hodně o sexu...přistihli jste někdy vaši drahou polovičku na podobném portálu, když už by tam neměla co dělat??? |
Ne, to se mi nestalo. Nicméně se urychlil jeden rozchod, kterej už visel ve vzduchu, když sem tam byl přistižen já - připravoval sem si půdu pro novej vztah. |
No tak to je taky dobré...bylo nějaké vysvětlovaní, nebo se to urychlilo definitivně? |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 6:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Jakub.Jeddide napsal: | Ahoj,
Ne, to se mi nestalo. Nicméně se urychlil jeden rozchod, kterej už visel ve vzduchu, když sem tam byl přistižen já - připravoval sem si půdu pro novej vztah. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 5:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
Předmět: Internet a vztah... |
|
|
Ahoj,
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|