|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Jak jste byli ubytovaní na střední? |
Na intru. |
|
9% |
[ 3 ] |
Spolubydlení. |
|
0% |
[ 0 ] |
Doma v teple. |
|
90% |
[ 29 ] |
|
Celkem hlasů : 32 |
 |
st září 03, 2008 7:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rainbow uživatel

|
Předmět: Re: Střední škola, intr... |
|
|
Byli jste na intru?
Nie.
Jací jsou lidé oproti zkladce?
Chodil som na jedno (z dvoch) top gymnazii v BA a vacsina ludi bola super.
Našli jste si tam nějakou známost/vztah?
Moju prvu lasku Presiel som s nim potom cez Bc. aj Ing. (skoda, ze je [vraj] HT)
Jak jste přežívali střední školu?
Super, mali sme vypoctove laboratorium na urovni, ako spravcovia tam robili civilkari a sikovni studenti im pomahali, pripadne aj robili nejake veci (web a pod.) - myslim, ze mnohe vysoke skoly by mohli zavidiet. Tam som stravil asi najviac casu - cez prestavky a casto do vecera
Nějakou zkušenost zážitek ze střední?
Skusenost: teplych je viac ako 4% Z 32 ludi v triede (chalanov viac ako bab) aspon traja tepli. |
|
|
|
|
 |
st září 03, 2008 2:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
Předmět: |
|
|
to máslo, oscar/vodafone - zajímá mě všechno co si zaslouží být sepsáno ať už jde o věci veselé nebo jiné... jinak ty otázky nemusíte brát tak vážně spíš mě zajímají hlavní postřehy... _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
 |
st září 03, 2008 9:20 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Jaksefurtmenovat? uživatel+

Založen: 21.7.2008 Příspěvky: 231 Bydliště: tam za vodou v rákosí
|
|
|
Střední škola je kapitola sama pro sebe. Přirovnal bych ji asi k základní vojenské službě - s odstupem času si člověk pamatuje jen ty srandičky, ale taky to byla spousta otravných lidí a nudných dní, které neměly konce. Co se týká vzdělání, tak mi dal gympl docela dost, na to si nemůžu stěžovat, na VŠ jsem byl díky tomu docela v předstihu. Po stránce osobní tam bylo pár lidí, s kterýma se kamarádím dodnes a jinak jsou mi ostatní docela ukradení. Na střední jsem si začal teprve uvědomovat svou orientaci, ale jelikož jsem v té době nikoho stejně orientovaného neznal, o žádných románcích a pikantních historkách vás bohužel informovat nemohu. Takže celkem podtrženo sečteno jedna velká nuda. |
|
|
|
|
 |
st září 03, 2008 7:55 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Byli jste na intru?
Ne.
Tak různě. Zhruba půlka třídy přišla se zájmem o obor, ty byli v pohodě, druhá půlka ovšem přišla se zájmem hlavně o fotbal a k elektrotechnice neměli skoro žádný vztah. Ale s některými i tak byla sranda.
Ne. Nějak jsem si nedokázal představit, jak bych mohl ve skříni najít vztah. A vylézat jsem nechtěl v žádném případě.
Vzpomínám na ní velice rád. Dala mi toho opravdu hodně. Díky střední jsem se začal zajímat o Linux, stal se ze mě spisovatel... Jen mě mrzí, že naše třída byla taková zvláštní, že se nikdy nescházela a asi ani scházet nezačne.
Je jich hromada, i když žádná pikantní. No, ale třeba před pár měsíci napsal ředitel na web školy článek "Sledujeme naše absolventy," kde jsem byl jmenován a označen za "rozhodně jednoho z nejvýraznějších absolventů"  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
st září 03, 2008 1:31 am |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Byli jste na intru?
Ne. Sice jsem strávil každý den 2,5 hodiny ve vlaku, ale s notebookem už to ani tenkrát nebyl problém.
To záleží na škole. Pokud jdeš na nějakou lepší školu, tak je větší pravděpodobnost, že tam ty lidi budou hodně v pohodě. Já jsem na střední byl v úplně skvělý třídě a o co víc nás štvali učitelé nesmyslnými nároky, o to víc jsme drželi pohromadě. Navíc jsme měli suprovou třídní (češtinářka... na průmyslovce), která nás měla vyloženě jako její rodinu (kvůli těžké nemoci si sáhla až na dno, a když se člověk přiblíží smrti, tak hodně pozmění své priority - na jejím přístupu to bylo znát). Mimochodem třídní ze střední považuju za snad možná nejsuprovější ženu, kterou jsem mohl ve svém životě potkat.
Ve třídě jsme neměli ani jedinou holku. Pro většinu lidí zde by to znamenalo výhodu...
Byla to nejkrásnější léta mého života. Dobrý kolektiv, pocit, že člověk někam patří,... pořád se něco dělo a já si mohl konečně dělat, co chci. Tou dobou jsem se věnoval i nějaké umělečtější činnosti, se kterou jsem následně v soutěžích sklízel i nějaké úspěchy. Když jsem šel na vysokou, tak už to podle mě tak dobré nebylo. Zůstalo se mnou jen pár přátel, kteří postupně všichni odpadli, nebo šli na jiný obor. _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 11:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Byli jste na intru?
- jo
- o trochu málo dospělejší, jinak mě žádný podstatný rozdíl nenapadá.
- ani na intru ani na škole, ale nebýt na intru, neměl bych tolik příležitostí k lovu
- proplazil jsem se
- celkem dost, jen nevím, jaké zážitky tě zajímají. |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 11:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Martin: No, na gymplu už to nebylo ono, tam už se nešikanovalo...asi jsme nějak vyspěli a už jsem nikoho nepíchal kružítkem do obličeje a nikomu nevytíral penál paštikou...mělo to svoje kouzlo... _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 10:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
|
|
asi mi skrátka není dáno psát česky... jdu se podívat po nějakej opravovači... /chybami se člověk učí.../ _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 10:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: to theby |
|
|
theby napsal: | Mi neříkejte, že tu není nikdo, kdo by byl na intru a měl nějakou poučnou a zajímavou skušenost... |
theby napsal: | Nějakou skušenost zážitek ze střední? |
Tak začneme výuku. Odhlédnu-li od ostatních zavrženíhodných hrubek, pak zkušenost se píše jednou provždy se Z. To aby tě na nějakou tu střední vzali....
Intr? Co to je? To my gymnazisti neměli.
Jací jsou lidé oproti základce?
Na gymplu trochu míň debilů, na učňáku tedy víc debilů. Bráno procentuálně.
Ne.
Nepřežíval jsem, žil jsem. |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 10:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
|
|
no uvažuju o podorlickým vzdělávacím centru dobruška... http://stredniskola.dobruska.cz/new/?sec=14 takže na intr nejsem sebevrah... /denně bych jaksi nedojel/ já nechci srát učitele... já se chci případně i něco naučit a úžít si to... _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 10:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
theby napsal: | Martin napsal: | No, na střední je to víceméně jako na základce, až na to, že si ještě víc nasranej na učitele.  |
skazili jsi mi vyhlídky na lepší zítřky //no co já tam budu dělat ...  |
Obávám se, že srát učitele.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 10:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
|
|
Theby: A na jakou střední vůbec jdeš?
Naposledy upravil Rausek dne út září 02, 2008 10:49 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 10:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
|
|
Martin napsal: | No, na střední je to víceméně jako na základce, až na to, že si ještě víc nasranej na učitele.  |
skazili jsi mi vyhlídky na lepší zítřky //no co já tam budu dělat ...  _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 10:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No, na střední je to víceméně jako na základce, až na to, že si ještě víc nasranej na učitele.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 10:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
|
|
aha no tak zjevně jsou to jen moje naivní představy že se stav oproti základce zlepšil... . Mi neříkejte, že tu není nikdo, kdo by byl na intru a měl nějakou poučnou a zajímavou zkušenost... _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý...
Naposledy upravil theby dne út září 02, 2008 10:57 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 10:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
1. 2000-2003, a doteď zamačkávám slzu, když chci na auditora zavolat ostrahu, a odvléct ho do temné místnosti.
2. Ne nevzala si. Povídala něco v tom smyslu, že kdyby měla třídní knihu, tak mě zapíše. A já odpověděl: Jenže jí nemáte. /asi týden předem jsme jí totiž s kamarádem spálili/ _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 10:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
|
|
Martin napsal: | Question Byli jste na intru?
Question Jací jsou lidé oproti zkladce?
Obvykle jsem je snadněji přesvědčil k šikaně ostatních spolužáků.
Question Nějakou skušenost zážitek ze střední?
U: Rušim vás výkladem, když mluvíte s kamarádem?
Já: Vůbec ne, chcete žvejkačku? |
Snadnější? šikaně? na jaký to bylo škole a kdy?
vzal si? _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 10:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Question Byli sjte na intru?
Ee.
Question Jací jsou lidé oproti zkladce?
Obvykle jsem je snadněji přesvědčil k šikaně ostatních spolužáků.
Question Našli jste si tam nějakou známost/vztah?
Ju, na každý ze svých 3 středních jsem našel nějakýho toho partnera.
Question Jak jste přežívali střední školu?
Dobře, Obecně jsem byl drzej puberťák.
Question Nějakou skušenost zážitek ze střední?
U: Rušim vás výkladem, když mluvíte s kamarádem?
Já: Vůbec ne, chcete žvejkačku? _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 10:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
|
|
Byli jste na intru?
Ne
Jací jsou lidé oproti základce?
Chodil jsem na vesnickou základku a pak na gympl, takže asi takhle: o něco chytřejší, co se týká učení, ale jinak imho mnohem větší pitomci.
Jeden spolužák se mě pokoušel zbalit - nikdy jsem si nehrál na HT usilovnějš. Největší blbec jakýho sem kdy potkal.
Normálně jako základku, hodně mi pomohli Pratchettovky či jiné knížky pod lavicí nebo jako e-booky v mobilu (je to nenápadnější ).
Nějakou skušenost zážitek ze střední?
Momentálně si na nic extra nevzpomínam a už vůbec ne tématickýho. |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 8:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
Předmět: Střední škola, intr... |
|
|
Tohle téma jsem tu nikde nenašel a přesto je to určitě zajímavá epizoda ze života vás kteří jste odoutovali na střdní....
Byli jste na intru?
pište, pište  _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý...
Naposledy upravil theby dne út září 02, 2008 10:58 pm, celkově upraveno 2 krát. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|