|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt duben 19, 2007 3:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Re: obřízka |
|
|
Nikom napsal: | Markus napsal: | Aby se odřel, je hloupost, ale aby byl citlivější??? Vážně ne a právě proto vydržím o mnoho déle než "průměrný", dokud nemám erekci. Doporučuji  |
to ovšem není vždycky zase až taková výhoda, že...  |
Vždycky ne.... A myslim, že je to výhoda spíš když chodíš s holkama. Ale uvádí se to docela často, jako (nenáboženskej a nezdravotní) důvod proč do tý obřízky jít... _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt duben 19, 2007 12:14 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Markus napsal: | Aby se odřel, je hloupost, ale aby byl citlivější??? Vážně ne a právě proto vydržím o mnoho déle než "průměrný", dokud nemám erekci. Doporučuji  |
to ovšem není vždycky zase až taková výhoda, že...  |
|
|
|
|
 |
st duben 18, 2007 9:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Markus uživatel

|
Předmět: obřízka |
|
|
Tak přidávám dřevo do ohně a píši, že já obřízku mám. Moji rodiče jsou židé, takže jsem ji podstoupil už jako malý a každý kdo ji má, tak si nestěžuje. Aby se odřel, je hloupost, ale aby byl citlivější??? Vážně ne a právě proto vydržím o mnoho déle než "průměrný", dokud nemám erekci. Doporučuji  |
|
|
|
|
 |
pá duben 13, 2007 7:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pentax tester
|
|
|
Martin napsal: | pentax napsal: | Zdravím... já mám obřízku , mam ji od 16 let a stěžovat si rozhodně nemůžu. Jsem rád že jsem ji podstoupil , ostatně jsem musel nic jiného mi nezbývalo. A že se po tom ztrácí citlivost ? Tak u mě jsem nic takového nezaznamenal a řekl bych, že ho mam ještě více citlivějšího než před tím. Nevidím, žádné omezení mé obřízky na sex ba naopak |
Takžeeee ty teda vlastně nemáš předkožku? Neodře se ti to o spodky? |
Neodře opravdu s tím nemám problémy. Je pravda, že 2 měsíce po zákroku sem si vytrpěl jako pes , ale pak už to bylo okey. Dokonce můžu v pohodě chodit i na vostro.  |
|
|
|
|
 |
pá duben 13, 2007 5:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
pentax napsal: | Zdravím... já mám obřízku , mam ji od 16 let a stěžovat si rozhodně nemůžu. Jsem rád že jsem ji podstoupil , ostatně jsem musel nic jiného mi nezbývalo. A že se po tom ztrácí citlivost ? Tak u mě jsem nic takového nezaznamenal a řekl bych, že ho mam ještě více citlivějšího než před tím. Nevidím, žádné omezení mé obřízky na sex ba naopak |
Takžeeee ty teda vlastně nemáš předkožku? Neodře se ti to o spodky? _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá duben 13, 2007 5:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pentax tester
|
Předmět: obřízka |
|
|
Zdravím... já mám obřízku , mam ji od 16 let a stěžovat si rozhodně nemůžu. Jsem rád že jsem ji podstoupil , ostatně jsem musel nic jiného mi nezbývalo. A že se po tom ztrácí citlivost ? Tak u mě jsem nic takového nezaznamenal a řekl bych, že ho mam ještě více citlivějšího než před tím. Nevidím, žádné omezení mé obřízky na sex ba naopak |
|
|
|
|
 |
út prosinec 12, 2006 4:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: Obřízka |
|
|
Maku napsal: | Libor napsal: | Někde jsem se dočetl, že ve spojených statech je obrizka trendem. Ma smysl i jinak nez pri zdravotnich potizich. Ja o tom stale pochybuji. ale jiz i v nemecku je to trend? Ma vliv na sex, hygienu?? Mas s ni u toho druheho nebo u sebe zkusenosti? |
Měl bych 3 věty k tomuto tématu.
1. Prosím toto téma sem nedávejte!!! Prosím...
2. Ano v Americe je podle statistiky obřežáno 65% mužů (bude to spíše vírou než nějakými účinkami na sex)
3. Ne v Německu obřízka rozhodně není trendem. (Snad není tomu dlouho, co Německé ženy odmítaly holit s v podpaží.. takže už z tohoto hlediska je to blbost ) A hlavně trávím tam spoustu času a tak vím, o čem mluvím. Je tam dost nepopulární... ještě více, než tady (řekl bych)
4. Nemyslím si, že to má nějaký účinek na sex. Žalud ztratí svou citlivost a tak to sexu může spíše uškodit. Ale nezažil jsem... nevím  |
Já, že o obřízce psali ve všech možných německých časopiesech pro muže i ženy. A strašně to chválili. I v rádiu o tom byla diskuze. a zase to strašně chválili?? Ale proc?
Jo a co ti na tomto tematu vadi? Dal jsem to sem schvalne. Protoze treba jedne kamarad ma jiz jen ke slovu obrizka odpor. A zase muj gay spolusedici ze stredni byl posedly obrezanymi muzi...
Omlouvam se jestli jsem se te nejak dotkl... _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po prosinec 11, 2006 10:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
Předmět: Re: Obřízka |
|
|
Libor napsal: | Někde jsem se dočetl, že ve spojených statech je obrizka trendem. Ma smysl i jinak nez pri zdravotnich potizich. Ja o tom stale pochybuji. ale jiz i v nemecku je to trend? Ma vliv na sex, hygienu?? Mas s ni u toho druheho nebo u sebe zkusenosti? |
Měl bych 3 věty k tomuto tématu.
1. Prosím toto téma sem nedávejte!!! Prosím...
2. Ano v Americe je podle statistiky obřežáno 65% mužů (bude to spíše vírou než nějakými účinkami na sex)
3. Ne v Německu obřízka rozhodně není trendem. (Snad není tomu dlouho, co Německé ženy odmítaly holit s v podpaží.. takže už z tohoto hlediska je to blbost ) A hlavně trávím tam spoustu času a tak vím, o čem mluvím. Je tam dost nepopulární... ještě více, než tady (řekl bych)
4. Nemyslím si, že to má nějaký účinek na sex. Žalud ztratí svou citlivost a tak to sexu může spíše uškodit. Ale nezažil jsem... nevím  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 11, 2006 4:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Obřízka |
|
|
Někde jsem se dočetl, že ve spojených statech je obrizka trendem. Ma smysl i jinak nez pri zdravotnich potizich. Ja o tom stale pochybuji. ale jiz i v nemecku je to trend? Ma vliv na sex, hygienu?? Mas s ni u toho druheho nebo u sebe zkusenosti? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|