|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Ví o vás někdo že jste gay |
ano |
|
90% |
[ 49 ] |
ne |
|
9% |
[ 5 ] |
|
Celkem hlasů : 54 |
 |
čt leden 17, 2008 11:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
Předmět: |
|
|
Waky- Igen, ez nyelv legjobb van. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
čt leden 17, 2008 11:25 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Maďarština a tramvaj |
|
|
Pro Zdendu: Magyar nyelv van legszebb.
Doufám, že jsem to z toho internetového slovníku aspoň správně opsala
....
Tramvaj/trolejbus - hospoda - to musí bejt úžasný. To pak rozvezou hosty domů, aby nemuseli pěšky, když už nic nejezdí?  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
st leden 16, 2008 9:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Princ_Stefanek uživatel
Založen: 14.1.2008 Příspěvky: 37 Bydliště: Roudnice nad Labem
|
|
|
Mno... Proč já vždycky zkazím všechna fóra? V diskusi o Vánocích se kvůli mě rozkecalo o erotických pomůckách a tady se místo skrývání či neskrývání debatuje o městech  _________________ Jsem člověk, který by moc rád našel přátelství. Lásku už jsem poznal a mám jí stále, ale přátelstív mi dala jen jedna osoba, se kterou už nemám moc kontaktů... Ukáže mi někdo, jak krásné může být přátelsví?? |
|
|
|
|
 |
st leden 16, 2008 8:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
přesněji na ukrajině. pokud najdu, tak dám i popis, ale asi ne. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
st leden 16, 2008 7:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Hergot, to je škoda že sem se s nim nesvezl. V Petrohradu sem žádný nezaznamenal. Jestli to nebude tim že jezdí v Moskvě. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st leden 16, 2008 7:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
To mají v rusku i takový trolejbus.  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
st leden 16, 2008 7:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Tak zase sou Helsinky jediným městem (pokud vím). kde jezdí tramvaj-hospoda  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st leden 16, 2008 7:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Helsinki už nejsou také zajímavé, když už tam není toto johdinauto:
kde jsou ty doby
A Mďarština je hezčí
üdvözel. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu
Naposledy upravil zdenda dne st leden 16, 2008 7:52 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
st leden 16, 2008 12:06 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
I když v dělení Prahy mám dodnes trochu bordel, tak souhlasím se Sergejem. Maniny jsou ukázkou pr*ele Prahy. na druhous tranu zase ty staré domy u zastávky Ortenovo náměstí působí příjemně nostalgicky. _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
út leden 15, 2008 10:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Princ_Stefanek uživatel
|
|
|
V Helsinkách jsem nebyl, ale měl jsem tam dost známých... A taky mám v šuplíku (už asi zkažené) pravé finské bonbony s vodkou xD Ale chci si je nechat na památku stejně jako francouzksou čokoládu xD Njn, jejdnou mi to tam dohnije _________________ Jsem člověk, který by moc rád našel přátelství. Lásku už jsem poznal a mám jí stále, ale přátelstív mi dala jen jedna osoba, se kterou už nemám moc kontaktů... Ukáže mi někdo, jak krásné může být přátelsví?? |
|
|
|
|
 |
út leden 15, 2008 10:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Helsinky? Tak tam jsem...taky nebyl  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
út leden 15, 2008 9:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Princ_Stefanek: Tys tam nikdy nebyl, že?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út leden 15, 2008 9:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Souhlasim, často navštěvuju i stránky, kde sou starý fotky Helsinek a je jich tam několik tisíc.
http://albumit.lasipalatsi.fi/suomi/hakulomake.html?language=en
Tady se dají vyhledávat fotografie podle různých kritérií, tématu, čtvrti, fotografa, doby... _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út leden 15, 2008 8:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Princ_Stefanek uživatel
|
|
|
Úžasný... Je u moře a jsou tam pěkný budovy a je to ve Finsku a jsou tam ty nejleepší lidi (moje hudební lásky, spouuuusty hudebních lásek) a mluví se tam nádernym jazykem a jsou tam fine kluby až na to, že většina lidí je silně věřících a všechny hospody jsou od 24 let  _________________ Jsem člověk, který by moc rád našel přátelství. Lásku už jsem poznal a mám jí stále, ale přátelstív mi dala jen jedna osoba, se kterou už nemám moc kontaktů... Ukáže mi někdo, jak krásné může být přátelsví?? |
|
|
|
|
 |
út leden 15, 2008 8:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Proč? Depresívní město. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út leden 15, 2008 8:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Princ_Stefanek uživatel
|
|
|
Mno jo, už radši budu mlčet a nebo... Co takhle Helsinki? Miluju Helsinki!! _________________ Jsem člověk, který by moc rád našel přátelství. Lásku už jsem poznal a mám jí stále, ale přátelstív mi dala jen jedna osoba, se kterou už nemám moc kontaktů... Ukáže mi někdo, jak krásné může být přátelsví?? |
|
|
|
|
 |
út leden 15, 2008 7:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Páni... princ napíše jednu poznámku o Holešovicích a podívejme, jak to dopadne  |
|
|
|
|
 |
út leden 15, 2008 6:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
zdenda napsal: | tak to teda přejmenuj i nádraží Libeň na Vysočany, neb co vím, tak Libeň neleží na území Libně. | To máš pravdu. Původní budova nádraží "Libeň - horní nádraží" (dnes naproti Sazka aréně) ještě leží v k.ú. Libeň, ale nová budova už neleží. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út leden 15, 2008 6:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
tak to teda přejmenuj i nádraží Libeň na Vysočany, neb co vím, tak Libeň neleží na území Libně. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
út leden 15, 2008 9:01 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Princ_Stefanek uživatel
|
|
|
Mno jeslti je výstaviště na pzemí Bubeneče, tak je to volovina, protože by se to nemělo jmenovat Výstaviště Holešovice, ale Výstaviště Bubeneč Tak to mě urazilo, už nemám rád Holešovice Ale jo, prostě pro mě jsou to vzpomínky "mládí" a těch se nevzdám  _________________ Jsem člověk, který by moc rád našel přátelství. Lásku už jsem poznal a mám jí stále, ale přátelstív mi dala jen jedna osoba, se kterou už nemám moc kontaktů... Ukáže mi někdo, jak krásné může být přátelsví?? |
|
|
|
|
 |
po leden 14, 2008 11:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Kéž by se do Stromovky vrátila vozovna... Pak by to tam bylo fakt pěkný  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
po leden 14, 2008 11:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
To sergej sudoplatov:
Výstaviště a Stromovka se nacházejí na území Bubenče  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
po leden 14, 2008 11:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
No tak Mekáče a holubi sou po Praze všude, ale nadšenej nejsem ani z jednoho ani z druhého No Výstaviště dnes už nemá moc co nabídnout, ten park, tedy Stromovka je pěkný. Nechceš založit nějaký fanklub Holešovic?  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po leden 14, 2008 11:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Princ_Stefanek uživatel
|
|
|
Mě se tam líbí taková divná budova mezi vytovkama... Dole má pár zamřížovaných oken a pak 3 patra bez oken. Fakt nevím, co to je, ale jednou jsme si ji fotil mobile, když ještě nebyla natřená... To je úplně najaká kravina... Mno a podél Vltavy je taková uzoučká děsně kluzká cestička, ta se mi taky líbí... A na výstavičtě prostě nic nemá, to miluju a ten park za tím je taky fine A je tam Mekáč a spouuuusty holubů  _________________ Jsem člověk, který by moc rád našel přátelství. Lásku už jsem poznal a mám jí stále, ale přátelstív mi dala jen jedna osoba, se kterou už nemám moc kontaktů... Ukáže mi někdo, jak krásné může být přátelsví?? |
|
|
|
|
 |
po leden 14, 2008 11:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
No jestli někdo bydlí v Holešovicích, tak se mu omlouvám, ale je to fakt prdel Prahy. Zvlášť ta část na východ od Vltavský a Nádraží Holešovice. To jsou ostatně i vlastní Holešovice, to na západ jsou totiž Bubny, ale dneska to už málokdo rozlišuje. Mimo tu špínu není, spíše je v jejím centru a je to čtvrť spíše ošuntělá. Například okolí Manin, přístavu nebo tržnice, či kolem Argentinské fakt nepůsobí moc lákavě. A teď do mě, potenciální Holešovičáci  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po leden 14, 2008 10:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Princ_Stefanek uživatel
|
|
|
Trója zní sama o sobě blbě, tam bych bydlet nechtěl. Ani půl hodiny toho nudnýho filmu jsme to nevydržel... To já takhle Alexandera Makedonského Ale ne, prostě s Holešovicema si stojím za svym... Teda ono je bovyklý, že mi stojí předemnou, žejo...  _________________ Jsem člověk, který by moc rád našel přátelství. Lásku už jsem poznal a mám jí stále, ale přátelstív mi dala jen jedna osoba, se kterou už nemám moc kontaktů... Ukáže mi někdo, jak krásné může být přátelsví?? |
|
|
|
|
 |
po leden 14, 2008 10:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
To Princ_Stefanek:
V Holešovicích barák se zahradou Kdybys napsal třeba v Troji  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
po leden 14, 2008 10:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Princ_Stefanek uživatel
|
|
|
Mno mě se Holešovice prostě líběj, protože by tam člověk mohl mít i barák se zahradou (v centru budu mít těžko koně). Je to ještě mimo tu špínu a prostě mě k tomu vážou city a vzpomínky a taky bych se tam snad neztratil xD Ikdyž já už se ztatil i na Andělu mezi obchodama, takže nevím   _________________ Jsem člověk, který by moc rád našel přátelství. Lásku už jsem poznal a mám jí stále, ale přátelstív mi dala jen jedna osoba, se kterou už nemám moc kontaktů... Ukáže mi někdo, jak krásné může být přátelsví?? |
|
|
|
|
 |
po leden 14, 2008 8:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Bože... Holešovice.. taková díra... nemáš vkus chlape (P.S. jsem sice teplej ale zase každá díra není hezká )
"v pražských Holešovicích by chtěl žít každý", "co je to za blbost?... Byl jste někdy v Holešovicích?"  |
|
|
|
|
 |
po leden 14, 2008 7:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Princ_Stefanek uživatel
|
|
|
Ále, já ti nevím... Já tam jedím, abych si ošahal pěkný prdelky... xD Ale ne, Prahu miluju asi celou a nejvíc Holešovice, protože mi prostě přirostli k srdci, za histori našeoh automobilu tam parkujeme (abychom nejezdili do centa 1m/hod) a taky tam byl koncetr mé platonické lásky xD Ale prostě v Pze mám vžicky úžasný vzrušujíc pocit. A taky s přítelem sbíráme turistické známky, takže když už jsme tam, tak projdeme apsoň 2-3 historický památky  _________________ Jsem člověk, který by moc rád našel přátelství. Lásku už jsem poznal a mám jí stále, ale přátelstív mi dala jen jedna osoba, se kterou už nemám moc kontaktů... Ukáže mi někdo, jak krásné může být přátelsví?? |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 3 Jdi na stránku 1, 2, 3 Další |
|
|
|