|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
ne listopad 05, 2006 12:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: |
|
|
TXB napsal: | Moc pěkný příběh
Co je intimní... to je velice individuální. Nemyslím tím že pro osobu A je intimní to a pro osobu B ono. Ale s některými lidmi mohu o určitých záležitostech mluvit jako o chlebu, ale když o tomtéž mluvím s jinou osobou, působí to daleko intimněji. Takže je to intimní záležitost, nebo ne? Podle mě to nelze tak jednoznačně říct  |
Mluvit, to jsi pekne popsal. Dekuji i za pochvalu. Je pro Tebe i neco delat (v pritomnosti nekoho...)imtimni... Na me treba pusobi velmi imtimne cisteni zubu (treba u brachy ne, ale u pritazliveho kluka)  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
ne listopad 05, 2006 12:41 am |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Moc pěkný příběh
Co je intimní... to je velice individuální. Nemyslím tím že pro osobu A je intimní to a pro osobu B ono. Ale s některými lidmi mohu o určitých záležitostech mluvit jako o chlebu, ale když o tomtéž mluvím s jinou osobou, působí to daleko intimněji. Takže je to intimní záležitost, nebo ne? Podle mě to nelze tak jednoznačně říct  |
|
|
|
|
 |
ne listopad 05, 2006 12:17 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Intimita |
|
|
Jsou i nějaké prožitky, které nemusí být sexuální a jsou přitom intimní. Vzpomínám si na okamžik se svým bývalým přátelem. Který bych označil za imtimní. Byli jsme v Čajovně Romantinka (je v Kobylisích, rodiný domek) a tam jsme sedeli na podiu. Mlcky jsme si spolecne delali caj. Zapalili si svicku co jsme dostali. Spolu a pak jsme ji drzeli mezi sebou. Byli velmi blizko u sebe. Ale endotykali se. Pak jsme se stulilu do klubicka drzeli se az tlapku a povidali si o tom co nam dela radost a ceho se bjime. a jak to bylov detstvi. Nadherny pribeh. Zacalo snezit a pak jsme sli mlcky spolu. n aute byl snih. A Peta do nej nakreslil prstem srdicko Pro me je imtimni i drzet neci ruku, prohlizet si dlan. Nebo vypraveni o emocich, citech.. Byl to pro me vrcholne intimni zazitek. Intimita je vsak treba i to, kdyz vyopravim nekomu o vztahu s Petrem. Protoze odkryvam opravdu citlive misto sveho srdce.Ikdyz ten vztah jiz odesel.
Je to individualni, ale docela me zajima. Co vlastne dela imtimitu imtimitou. to je to po cem me srdicko touziva
Dekuji za zajimav epostrehyk tematu. Tesim s ei na dalsi. Priklady co je pro vas intimitia co ne  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
so listopad 04, 2006 6:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
zdenda napsal: | Nevím co přesně myslíš, ale jak jsem to pochopil, tak odpovím. No jak se to rozšíří, to ukáže čas. Třeba to tak zůstane, třeba ne. |
Ano, tak jsem to myslel. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
so listopad 04, 2006 5:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Nevím co přesně myslíš, ale jak jsem to pochopil, tak odpovím. No jak se to rozšíří, to ukáže čas. Třeba to tak zůstane, třeba ne. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
so listopad 04, 2006 4:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
zdenda napsal: | fanfán napsal: | To se zase nedá říct tak obecně, ale obecně za intimní považuji sdělování osobních (osobnějších) informací. (Něco zásadnější z mého dětství, o rodině,...). |
Mezi něž patří i sexuální orientace..
No jenom pár lidí, kteří jsou vyvoleni ku znalosti této info, samozřejměže lehce si ji předali dál, ale ne moc. |
Aha, a to je trvalý stav, anebo nějaký přechodný? _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
so listopad 04, 2006 4:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
fanfán napsal: | To se zase nedá říct tak obecně, ale obecně za intimní považuji sdělování osobních (osobnějších) informací. (Něco zásadnější z mého dětství, o rodině,...). |
Mezi něž patří i sexuální orientace..
No jenom pár lidí, kteří jsou vyvoleni ku znalosti této info, samozřejměže lehce si ji předali dál, ale ne moc. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
so listopad 04, 2006 3:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
zdenda napsal: | O mé sexuální orientaci... |
???
To je intimní? V určitých situacích o ní mluvit může být netaktické, nežádoucí, ale intimní?
Dovolím si tak trochu intimní otázku: Jak moc seš profláklej (ve svém okolí, ve svém městě,...)? _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
so listopad 04, 2006 3:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
|
|
Pro mne je to intimní jak kdy. Pokud myslíte tohle. ... _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité. |
|
|
|
|
 |
so listopad 04, 2006 3:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
O mé sexuální orientaci... _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
so listopad 04, 2006 3:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
To se zase nedá říct tak obecně, ale obecně za intimní považuji sdělování osobních (osobnějších) informací. (Něco zásadnější z mého dětství, o rodině,...). _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
so listopad 04, 2006 4:00 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Co je pro Tebe intimni? |
|
|
Tohle forum se jmenuje imtimnosti. Copak je vlastne intimni?
Pro me jsou intimni chvile kdy se divam do oci, posloucham druheho, jeho pribeh.. Mohou to byt pohledy, cesty svetem dusi tam kam se lide bezne neposti. Mohou to bt ruzne druhy doteku. Ale treba i to, ze delame s druhym neco zvlastniho. Treba jen to, ze se dotykate dlanemi.
Co je to intimita. Okamzik? Blizkost? Emoce? Telo?
Snad od vseho kousek...
Mammoc rad itimitu sdilenou s klukama
Copak je pro Tebe osobne vrchol imtimnosti? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|