|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po březen 26, 2007 1:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
Předmět: |
|
|
Adam napsal: | Jakub.Jeddide napsal: | Já ani nevím, že nějaký byl....co je to za sraz??? |
Viz téma Pražské srazy ve Výletech. jak někdo může neznat již pověstné srazy?  |
Jsme zalezlý ve své vnitřní ulitě, na ulili vycházím, jen když musím...na srazy jsem neměl čas...koníčky mám a ty mě spolehlivě o čas připraví, ale že jsi to ty, jdu si to přečíst... |
|
|
|
|
 |
po březen 26, 2007 1:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Jakub.Jeddide napsal: | Já ani nevím, že nějaký byl....co je to za sraz??? |
Viz téma Pražské srazy ve Výletech. jak někdo může neznat již pověstné srazy?  |
|
|
|
|
 |
po březen 26, 2007 1:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
|
|
Adam napsal: | Jakub.Jeddide napsal: | No já poslouchám klasiku, operu, Hegerovou a Hpku slyšet taky můžu...mám ho rád. |
Předpokládám, že na příští sraz dorazíš.  |
Já ani nevím, že nějaký byl....co je to za sraz???
(Tedy zapomněl jsem na kvalitní soul, blues...to taky můžu...Beethowen, Byrry White, B.B.King, Marvin Gaye, Luciano Pavarotti, Maria Callas, Montserrat Caballe, J.S.Bach...atd...) |
|
|
|
|
 |
po březen 26, 2007 12:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Jakub.Jeddide napsal: | No já poslouchám klasiku, operu, Hegerovou a Hpku slyšet taky můžu...mám ho rád. |
Předpokládám, že na příští sraz dorazíš.  |
|
|
|
|
 |
po březen 26, 2007 12:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
|
|
Adam napsal: | Na srazu jsme stejně narazili na to, že část z nás Hapku miluje a část ho nemůže vůbec poslouchat - to jsou ti hluší a zpopíkovaní.  |
No já poslouchám klasiku, operu, Hegerovou a Hpku slyšet taky můžu...mám ho rád. |
|
|
|
|
 |
po březen 26, 2007 11:05 am |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
Adam napsal: | Na srzau jsme stejně narazili na to, že část z nás Hapku miluje a část ho nemůže vůbec poslouchat - to jsou ti hluší a zpopíkovaní.  |
já sice jsem zpopíkovanej ale hapku slyšet můžu...  _________________ >>> www.vphotos.ic.cz www.vmodels.wz.cz <<< |
|
|
|
|
 |
po březen 26, 2007 11:00 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Na srazu jsme stejně narazili na to, že část z nás Hapku miluje a část ho nemůže vůbec poslouchat - to jsou ti hluší a zpopíkovaní. 
Naposledy upravil Adam dne po březen 26, 2007 11:09 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
po březen 26, 2007 10:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
|
|
Jakub.Jeddide napsal: | Adam napsal: | Jakub.Jeddide napsal: | Kdo by se díval nazpátek! a co Nemůžeš usnout III ??? a nebo právě to "otevřete okno aby duše mohla ven".... |
Tak koukám, že H+H se chytili a jsem moc rád ..... Nízký břeh stáří, mocný proud smrti..... Doplést mi tu šálu už se nevyplatí............... |
"Nízký břeh stáří, mocný proud smrti...o tom jak mu šlapu vstříc, tobě lásko chtěl bych říct..."...nádhera...a Hapka má krásný hlas... |
Jj - má, je to borec...i když má trošku problém s řečí - snad byl na operaci jazyka... |
|
|
|
|
 |
ne březen 25, 2007 2:57 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
paulhh napsal: | Tak od dvojice Hapka Horáček můžu jedině doporučit album Hany Hegerové Potměšilý host, což je mimo jiné má nejoblíbenější zpěvačkou . Pokud jste z Prahy, tak vám doporučuji navštívit její koncert, který se často koná v divadle Kalich. Byl jsem tam v prosinci a bylo to nezapomenutelné  |
No jo, ale sehnat lístky je problém. Jinak bych šel hned. |
|
|
|
|
 |
so březen 24, 2007 9:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
paulhh uživatel

|
|
|
Adam napsal: | Tak jsme vyrobili solidní OT
Od H+H mám jenom Citovou ivestici a Strážce plamene, musím to někde nějak zkompletovat. Btw. že je Hapka hezkej? |
Tak od dvojice Hapka Horáček můžu jedině doporučit album Hany Hegerové Potměšilý host, což je mimo jiné má nejoblíbenější zpěvačkou . Pokud jste z Prahy, tak vám doporučuji navštívit její koncert, který se často koná v divadle Kalich. Byl jsem tam v prosinci a bylo to nezapomenutelné  |
|
|
|
|
 |
so březen 24, 2007 11:53 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Tak jsme vyrobili solidní OT
Od H+H mám jenom Citovou ivestici a Strážce plamene, musím to někde nějak zkompletovat. Btw. že je Hapka hezkej? |
|
|
|
|
 |
so březen 24, 2007 10:20 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
|
|
Adam napsal: | Jakub.Jeddide napsal: | Kdo by se díval nazpátek! a co Nemůžeš usnout III ??? a nebo právě to "otevřete okno aby duše mohla ven".... |
Tak koukám, že H+H se chytili a jsem moc rád ..... Nízký břeh stáří, mocný proud smrti..... Doplést mi tu šálu už se nevyplatí............... |
"Nízký břeh stáří, mocný proud smrti...o tom jak mu šlapu vstříc, tobě lásko chtěl bych říct..."...nádhera...a Hapka má krásný hlas... |
|
|
|
|
 |
so březen 24, 2007 10:17 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
|
|
zdenda napsal: | Adam napsal: | Jakub.Jeddide napsal: | Kdo by se díval nazpátek! a co Nemůžeš usnout III ??? a nebo právě to "otevřete okno aby duše mohla ven".... |
Ale nejvíce se mi líbí ta část...už je dávno víc než dostatečné dlouhá, na pořádnou smyčku, popadla mě touha... |
Ono celé to album je zajímavé.... Sněžná sova je také moc krásná píseň, Strážce plamene...ale Hegerová je Hegerová.. Já mam Hapku a Horáčka nesmírně rád - oni mají skvěle vyrovnaná alba - minulé "Mohlo by tu být i líp..." - tam je mimo jiných "S poduškou Řípu pod hlavou" - ta je nádherná...Citová investice je taky super...V penzionu svět... |
|
|
|
|
 |
pá březen 23, 2007 11:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Adam napsal: | ottos napsal: | Martin napsal: | Adam napsal: | P.P.S. Martine a Ťuldo, líbíte se jí a ptá se, jestli mě nechcete |
Jako já? A ťutínek prdelka? |
ťutínek prdelka??? to už je moc! Ťulda bohatě stačí...  |
Mohlo to být horší - třeba kdyby to nebyla zdrobnělina. |
To je zase na druhou stranu fakt. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá březen 23, 2007 8:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Adam napsal: | Jakub.Jeddide napsal: | Kdo by se díval nazpátek! a co Nemůžeš usnout III ??? a nebo právě to "otevřete okno aby duše mohla ven".... |
Ale nejvíce se mi líbí ta část...už je dávno víc než dostatečné dlouhá, na pořádnou smyčku, popadla mě touha... _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
pá březen 23, 2007 6:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
|
|
 |
pá březen 23, 2007 6:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
ottos napsal: | Martin napsal: | Adam napsal: | P.P.S. Martine a Ťuldo, líbíte se jí a ptá se, jestli mě nechcete |
ťutínek prdelka??? to už je moc! Ťulda bohatě stačí...  |
Mohlo to být horší - třeba kdyby to nebyla zdrobnělina. |
|
|
|
|
 |
pá březen 23, 2007 6:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
Martin napsal: | Adam napsal: | P.P.S. Martine a Ťuldo, líbíte se jí a ptá se, jestli mě nechcete |
ťutínek prdelka??? to už je moc! Ťulda bohatě stačí...  _________________ >>> www.vphotos.ic.cz www.vmodels.wz.cz <<< |
|
|
|
|
 |
pá březen 23, 2007 1:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Jakub.Jeddide napsal: | Kdo by se díval nazpátek! a co Nemůžeš usnout III ??? a nebo právě to "otevřete okno aby duše mohla ven".... |
|
|
|
|
 |
pá březen 23, 2007 9:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
|
|
Kdo by se díval nazpátek! a co Nemůžeš usnout III ??? a nebo právě to "otevřete okno aby duše mohla ven".... |
|
|
|
|
 |
pá březen 23, 2007 1:02 am |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
zdenda napsal: | na Hotelu v Olomouci...  |
Jj, není nad Szidi Tobias  |
|
|
|
|
 |
čt březen 22, 2007 9:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
No, tak nejlepší jsou ai jmenované a zbytek, no budiž... _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
čt březen 22, 2007 9:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
zdenda napsal: | No, ale Otevřete okno, aby duše mohla ven, či na Hotelu v Olomouci...  |
Celý Strážce plamene je skvělý. Nemůžu říct, že by tam byla slabá písnička. |
|
|
|
|
 |
čt březen 22, 2007 9:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
No, ale Otevřete okno, aby duše mohla ven, či na Hotelu v Olomouci...  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
čt březen 22, 2007 5:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Jakub.Jeddide napsal: | ... Jak zpívá Hegerová "Kdo by se díval na zpátek!"  |
Skvělý hudební vkus.
Martin napsal: | Adam napsal: | P.P.S. Martine a Ťuldo, líbíte se jí a ptá se, jestli mě nechcete |
Ne, Martin Maku, ale to bylo ještě předtím, než se projevil jako Holometabola. |
|
|
|
|
 |
čt březen 22, 2007 4:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
|
|
To musíš cítit - je to jako nádech před skokem do hluboké vody... Já jsem to udělal ráz na ráz...Řekl jsem mámě, že jsem gay a když jsem poznal svoji lásku, čtvrtý den byl už u nás...Jaképak štráchy! - podívej se - já jsem tím skrýváním a přemýšlením promrhal 3 roky života, tak se nebudu zdržovat dál...Máma a můj přítel se mají rádi (on ji často dobrovolně volá - považte to tchýni!!! - co by za to leckterý heterák dal)...a jak sjem to vyřešil rázně doma, řeším to teď i se spolužákama...
Musíš to ale cítit, ž eto chceš udělat a pak už se neohlížet... Jak zpívá Hegerová "Kdo by se díval na zpátek!"  |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 7:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Adam napsal: | P.P.S. Martine a Ťuldo, líbíte se jí a ptá se, jestli mě nechcete |
Jako já? A ťutínek prdelka? _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po únor 19, 2007 12:50 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: Re: Tak takovýhle problém bych taky chtěl řešit :D |
|
|
Svým způsobem je to fajn, ale trochu to vysiluje a pořád ti to připomíná, jak seš sám. vyřeš svoji situaci radikálním řezem. |
|
|
|
|
 |
po únor 19, 2007 12:06 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Hamanek tester
|
Předmět: Tak takovýhle problém bych taky chtěl řešit :D |
|
|
Adam napsal: | Sem se to hodí asi tak nejvíc.
Mám opačný problém, než asi většina z vás. Potřebuju umlčet svou matku! Dneska při rodinné večeři (první za půl roku) neustále dohazovala chlapy ségře, a když jí to přestalo bavit, vrhla se k velké radosti mé mladší sourozenkyně na mě... Dovedete si představit, co si může vymyslet 47letá bankovní úřednice? jestli si brzo někoho nepřivedu domu, tak mi někoho dotáhne za uši i proti jeho vůli. Pomóóóóóc!
P.S. Borku, pozdravuje tě.
P.P.S. Martine a Ťuldo, líbíte se jí a ptá se, jestli mě nechcete
P.P.P.S. Razí teorii, že když je někdo hezkej a vymydlenej, tak je teplej.
P.P.P.P.S. chce vědět, jestli jde někdo z vás na můj maturiťák Považuje to totiž za nebezpečné  | |
|
|
|
|
 |
st prosinec 06, 2006 11:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Adam napsal: |
P.P.P.P.S. chce vědět, jestli jde někdo z vás na můj maturiťák Považuje to totiž za nebezpečné  |
V jakém smyslu nebezpečné?  |
Že by se babička s dědou mohli z mého chování něo dovědět. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
|
|