|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
V které zemi, nebo části světa byste rádi žili |
Někde na tropickém ostrově s palmami |
|
0% |
[ 0 ] |
Někde u Středozemního moře |
|
25% |
[ 3 ] |
Někde ve vysokých horách |
|
16% |
[ 2 ] |
Někde v nějakém vyspělém státě, z G7 |
|
8% |
[ 1 ] |
Jsem patriot, jsem rád v ČR a jinde bych ani být nechtěl |
|
41% |
[ 5 ] |
Je mi to docela šuma-fuk, zakotvíl bych leckde |
|
0% |
[ 0 ] |
Chtěl bych v nějakém typickém Gay městě Sydney,San Francisco... |
|
8% |
[ 1 ] |
Jsem cestovatel, nezáleží mi na domově |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 12 |
 |
út říjen 03, 2006 7:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Město i zeleň |
|
|
Adam napsal: | Jo, rohle je dilema.
Mám rád město. nebo ani tak ne to vlastní město, ale to, co se v něm děje. Jsou tu různé kulturní akce, školy atd. Proto se mi nechce ho opouštět. Na druhou stranu ta příroda je něco, co mě drží z velké části ři životě. Hledal bych nějaký kompromis. Třeba pracovat ve městě a bydlet například v Brandýse nad Labem. To by se mi moc moc líbilo. Nebo by bohatě stačilo žít třeba v Černošicích.. |
Pracovat a žít ve městě. Přitom bydlet u pěkného jezera nebo řeky. blízko lesa. A louky. A přitom mít možnost sednout třeba na tramavaj a být během chvilky ve velkém městě. podmínkami velkého města se lépe pracuje. Ve prospěch lidí s mentální retardací. Navím mám moc rád metro. Třeba to berlínské. Mít možnost během chvilky přjet do centra města. Jít do nějakého pěkného chrámu. Procházet se starýma uličkama, sedět pod stařičkým kameným mostem... Tohle mám moc rád. stejně jako zeleň.
Moc rád bych chtěl pejska. Vzhledem k pravděpodobně nepravidelne pracovni dobe v mem povolani snu budou i rybicky fajn. Kozu neeee...  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út říjen 03, 2006 2:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: |
|
|
Jo, rohle je dilema.
Mám rád město. nebo ani tak ne to vlastní město, ale to, co se v něm děje. Jsou tu různé kulturní akce, školy atd. Proto se mi nechce ho opouštět. Na druhou stranu ta příroda je něco, co mě drží z velké části ři životě. Hledal bych nějaký kompromis. Třeba pracovat ve městě a bydlet například v Brandýse nad Labem. To by se mi moc moc líbilo. Nebo by bohatě stačilo žít třeba v Černošicích.
Jo a kozu bych nechtěl. Moc to člověka svazuje. Ostatně jako každý domácí mazlíček... zvířecí. |
|
|
|
|
 |
út říjen 03, 2006 12:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: zapadlá |
|
|
Nono, _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité.
Naposledy upravil valbo dne ne srpen 13, 2017 12:48 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
po září 11, 2006 10:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No, villa někde v Recku by nebyla špatná... K tomu byt v Praze, Paříži... No ale každopádně bych rád měl tolik "sídel" abych si mohl vybírat v jakým ročním období chci žít  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so září 09, 2006 5:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
viz Utopické představy - když ne celej vlastní ostrov, tak někde v teple u moře, kde se nestřídají roční období, všude je spousta krásnejch, chytrej a sympatickej kluků , roste tam dužinatý ovoce a krevety se sami loupají
Na ČR nelpím, prostě to tak teď je, ale mohu bydlet kdekoliv jinde. |
|
|
|
|
 |
so září 09, 2006 5:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Esteban Trueba uživatel+

|
|
|
Mitteleurope, hehe - za hranice bývalej c und k monarchie by som nešiel, teda nejaký vlastný kaštielsky hotel uprostred vinohradu  |
|
|
|
|
 |
so září 09, 2006 5:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
zdenda napsal: | No SF, jediné jeho plus-je to gay město a má tr z ČR |
SF je asi najpríjemnejšie mesto z celých USA. Strávil som tam 4 mesiace a môžem povedať len toľko, že keď už by som musel žiť v USA, tak určite v SF... To mesto má svoje čaro. |
|
|
|
|
 |
so září 09, 2006 12:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
No samozřejmě že jedině v matičce Praze, se kterou už sem za ty léta srostl v dokonalou symbiózu. Akorát ta geografická poloha, kdyby Praha ležela třeba tam co Janov, bylo by to určitě lepší. Ale i tak je Praha nejlepší, těžko bych si jinde zvykal. Z jiných míst bych asi (kdybych si musel vybrat) volil Itálii, hlavně kvůli jídlu (no jo, sem takový přízemní člověk, pražský Homer Simpson ). _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so září 09, 2006 11:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Jednoznačně u Středozemního moře. Je jedno, jestli na severu Afriky, ve Francii nebo na Balkáně. Ale ta země by mohla být aspoň trochu civilizovaná, takže ne třeba Albánie.
Kamenný domeček, vínohrad, záhony levandule, středomořská vegetace všude okolo.... Naše země je sice krásná, ale praotec Čech taky mohl dojít kousek dál na jih. |
|
|
|
|
 |
so září 09, 2006 10:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: to Zdenda aneb východ |
|
|
zdenda napsal: | Máš mínus a velké a významné. Jak to, že tam není zastoupen východ? Takže ČR. Ne tady bydlet a někam tak na 2 měsíce, Moskva, nebo Krym.
No SF, jediné jeho plus-je to gay město a má tr z ČR |
No vidíš. zapomněl jsem tam dát někde jinde...
Je to totiž omezeno ten počet odpovědí.
Ale to můžeš pochopit tak, že je tam,
Ale od toho je tu diskuze,
takže východ, dobře zdendo. Ale právě když sem vzpomněl hory, napadly mne Himaláje... .A ty sou na východě. Proto sem na to zapomněl. |
|
|
|
|
 |
so září 09, 2006 10:29 am |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Máš mínus a velké a významné. Jak to, že tam není zastoupen východ? Takže ČR. Ne tady bydlet a někam tak na 2 měsíce, Moskva, nebo Krym.
No SF, jediné jeho plus-je to gay město a má tr z ČR _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
so září 09, 2006 10:25 am |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: Kde byste rádi žili, měli domov, kdybyste si mohli vybrat |
|
|
No dnes dávám třetí téma, já jich mám totiž v zásobě celou řadu, ale do třetice ještě dám jedno.
Zajímalo by mne, kde byste chtěli eventuálně , kdybyste si tedy mohli vybrat, kde byste chtěli žít. Kde byste chtěli mít svůj domov? |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|