|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá červen 09, 2006 11:47 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Tajne je lakave |
|
|
Stonerock napsal: | murex napsal: | Ale veď predsa holke sa dá naznačiť, že nemá u teba šancu aj bez toho, aby si jej povedal, že si gay... Ako to potom robia HT, ktorým sa tá-ktorá holka nepáči? Ja som podobných situácií zažil viac a vždy to potom tá holka nejako vycítila (že nemá šancu). |
Samozřejmě se to holce naznačit dá, ale podle mě to neni zrovna dvakrát fér... Pokud to ta holka myslí fakt vážně, tak jí takový odmítnutí může docela zasáhnout. V případě toho HT kluka by nebyla jiná možnost, ale v naší situaci je to vůči ní dost nespravedlivý. Nechat tu holku při tom, že "chyba" je v ní, zatimco ta "chyba" je v nás, to by se prostě dělat nemělo...
Btw., kdyby se snad do mě někdo chtěl pustit (mam jistej tajnej tip... ), že bejt gay neni žádná chyba, tak ho žádam, aby si všimnul těch uvozovek, do kterejch jsem to slovo dal...  |
Neboj nepustím se. Cítím, že je potřeba té slečně říci, že jsem gay.  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá červen 09, 2006 2:15 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
Předmět: |
|
|
murex napsal: | Ale veď predsa holke sa dá naznačiť, že nemá u teba šancu aj bez toho, aby si jej povedal, že si gay... Ako to potom robia HT, ktorým sa tá-ktorá holka nepáči? Ja som podobných situácií zažil viac a vždy to potom tá holka nejako vycítila (že nemá šancu). |
Samozřejmě se to holce naznačit dá, ale podle mě to neni zrovna dvakrát fér... Pokud to ta holka myslí fakt vážně, tak jí takový odmítnutí může docela zasáhnout. V případě toho HT kluka by nebyla jiná možnost, ale v naší situaci je to vůči ní dost nespravedlivý. Nechat tu holku při tom, že "chyba" je v ní, zatimco ta "chyba" je v nás, to by se prostě dělat nemělo...
Btw., kdyby se snad do mě někdo chtěl pustit (mam jistej tajnej tip... ), že bejt gay neni žádná chyba, tak ho žádam, aby si všimnul těch uvozovek, do kterejch jsem to slovo dal...  |
|
|
|
|
 |
čt červen 08, 2006 10:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
Ale veď predsa holke sa dá naznačiť, že nemá u teba šancu aj bez toho, aby si jej povedal, že si gay... Ako to potom robia HT, ktorým sa tá-ktorá holka nepáči? Ja som podobných situácií zažil viac a vždy to potom tá holka nejako vycítila (že nemá šancu). |
|
|
|
|
 |
čt červen 08, 2006 2:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
Adam napsal: | Všechny buzny né!
Taky jsem měl podobný "problém" jako Libor. Jedna moc a moc hodná maturantka, se kterou se skoro nikdo nebavil, protože byla nejchytřejší ze všech, si z nějakého neznámého důvodu za svůj objekt největší obludku široko daleko, tedy mě ačkoliv na tyhle věci nemám cit, z jejích pohledů a narážek bylo vidět, že to není samo sebou. Dělal jsem, že nic nevidím. Ona zase dělala, že neslyší moje narážky na moji orientaci. Nakonec teda už pochopila, že takhle by to dál nešlo a jsme kámoši. Teď si našla holku  |
Já na to taky nemám cit..  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
čt červen 08, 2006 2:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: Kamaradstvi |
|
|
llukynek napsal: | Libor napsal: | Mě přijde trapné cpát každému, že jsem gay. Nic jiného mě nezbyde. Já vím. mě to došlo až expost. ALe i tak, musím sebrat odvahu a říci, že jsme teplý. Bohužel několikrát mě to už pokazilo kamarádství..Ale za to mohly ty holky, že to neunesly..  |
Nikomu to necpeš, Libore! Kdybys projevil takový zájem o hetero kluka, taky by Ti řekl (pokud by Ti nerozbil hubu), že není gay, tak proč bys Ty jako gay neměl totéž říct holce? Je to naprosto stejná situace a pokud to někde nepobere, tak je to jeho problém a nijak se tím netrap. |
Já vím, jsi hodný děkuji  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
čt červen 08, 2006 2:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

Založen: 20.10.2005 Příspěvky: 655 Bydliště: Kousek od Pardubic:o)
|
Předmět: Re: Kamaradstvi |
|
|
Libor napsal: | Mě přijde trapné cpát každému, že jsem gay. Nic jiného mě nezbyde. Já vím. mě to došlo až expost. ALe i tak, musím sebrat odvahu a říci, že jsme teplý. Bohužel několikrát mě to už pokazilo kamarádství..Ale za to mohly ty holky, že to neunesly..  |
Nikomu to necpeš, Libore! Kdybys projevil takový zájem o hetero kluka, taky by Ti řekl (pokud by Ti nerozbil hubu), že není gay, tak proč bys Ty jako gay neměl totéž říct holce? Je to naprosto stejná situace a pokud to někde nepobere, tak je to jeho problém a nijak se tím netrap. _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
čt červen 08, 2006 2:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Kamaradstvi |
|
|
Taky jsem měl podobný "problém" jako Libor. Jedna moc a moc hodná maturantka, se kterou se skoro nikdo nebavil, protože byla nejchytřejší ze všech, si z nějakého neznámého důvodu za svůj objekt největší obludku široko daleko, tedy mě ačkoliv na tyhle věci nemám cit, z jejích pohledů a narážek bylo vidět, že to není samo sebou. Dělal jsem, že nic nevidím. Ona zase dělala, že neslyší moje narážky na moji orientaci. Nakonec teda už pochopila, že takhle by to dál nešlo a jsme kámoši. Teď si našla holku  |
Mě přijde trapné cpát každému, že jsem gay. Nic jiného mě nezbyde. Já vím. mě to došlo až expost. ALe i tak, musím sebrat odvahu a říci, že jsme teplý. Bohužel několikrát mě to už pokazilo kamarádství..Ale za to mohly ty holky, že to neunesly..  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
čt červen 08, 2006 1:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
|
|
Hurááááá  _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
čt červen 08, 2006 1:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Všechny buzny né!
|
|
|
|
 |
čt červen 08, 2006 12:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
|
|
zdenda napsal: | Ad Llukynek: Někdy jde oi hodně, srovnávat VŠ a SŠ nelze,a le tohle si např na SŠ může dovolit jen opravdu málokdo, takže riskovat, že to bude vědět celá katedra a můžu čekat negativní výpad, tak toto bych asi neriskoval. |
No jo, takže zase držet hubu! Ach jo, kdy už se konečně všichni přestanou bát...! Copak jsou všechny buzny takoví poserové? _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
čt červen 08, 2006 12:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Ad Llukynek: Někdy jde oi hodně, srovnávat VŠ a SŠ nelze,a le tohle si např na SŠ může dovolit jen opravdu málokdo, takže riskovat, že to bude vědět celá katedra a můžu čekat negativní výpad, tak toto bych asi neriskoval. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
čt červen 08, 2006 12:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
Předmět: ... |
|
|
Člověku byla darována ústa a schopnost mluvit, proto by měl člověk tohoto využívat a měl by tedy ta ústa otevřít a promluvit. Co je na tom slečně sdělit, že u Tebe nemá šanci, že jsi na kluky? Nic na tom není, stačí se jen přestat bát... _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
čt červen 08, 2006 12:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: Když Tě balí holky a ty o to nestojíš |
|
|
Libor napsal: | Bavil jsme se s jednou holku v menze. Známe se od vidění z kolejí. Je příjemná. Výborně jsme si pokecali. Až když jseme s erozešli mě došlo, že objed na, který mě pozvala nebyl přátelský, ale rande. a mě to vadí. Nevím, jestli když se uplně neznáme ji říci rovnou, že jsme gay. Nebo dělat, že její vztahy nevidím. Nebo se začít bavit s ní o chlapech..? Jak to děláš? Doporučíš mě něco? Je mě to krajně nepříjemné | Vždyť toužím po klukovi.. _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
čt červen 08, 2006 12:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Když Tě balí holky a ty o to nestojíš |
|
|
Bavil jsme se s jednou holku v menze. Známe se od vidění z kolejí. Je příjemná. Výborně jsme si pokecali. Až když jseme s erozešli mě došlo, že objed na, který mě pozvala nebyl přátelský, ale rande. a mě to vadí. Nevím, jestli když se uplně neznáme ji říci rovnou, že jsme gay. Nebo dělat, že její vztahy nevidím. Nebo se začít bavit s ní o chlapech..? Jak to děláš? Doporučíš mě něco? Je mě to krajně nepříjemné _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|