|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
ne listopad 19, 2006 10:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
Předmět: |
|
|
Vianoce mám rád. Je to čas, ktorý trávim doma na SK, stretne sa tam väčšinou celá rodina a človek aspoň chvíľu nemyslí na prácu... Z minulosti mám na vianoce len pekné spomienky a chcem aby to tak aj zostalo... |
|
|
|
|
 |
ne listopad 19, 2006 7:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
No tak Vánoce někde na pláži v Antilách bych si taky uměl představit, nebo jet někam do Izraele. Ale úplně nejvíc s rodinou nebo kamarády nebo miláčkem na zapadlou chaloupku, všude kolem sníh, slámové ozdoby na stromečku a tak. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 19, 2006 5:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
ideální Vánoce - v půlce prosince zmizet a vrátit se až po novém roce, nejlépe opálený od moře, ev. opálený z hor;-) A na Štědrý večer jít na divokou diskotéku, upíjet Opus One a seznamovat se s úžasnými lidmi. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 19, 2006 3:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
waweer uživatel+

|
|
|
Adam napsal: | Vánoce moc nemusim. Nejradši bych byl někde úplně pryč od lidí, třeba na chalupě na horách. Takové Vánoce postaru. |
travit vanoce o samote, to bych asi nemohl, mam rad kdyz se sejdou pratele a spolecne slavi stavky a pak ta vanocni atmosfera ...
bozel jsme uz dost velka rodina, takze se na vanoce sestrenicema a bratrancema neschazime :'( to by se mi docela libilo se se vsema v kruhu rodinym sejit u vanocni vecere  _________________
|
|
|
|
|
 |
ne listopad 19, 2006 10:41 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Vánoce moc nemusim. Nejradši bych byl někde úplně pryč od lidí, třeba na chalupě na horách. Takové Vánoce postaru. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 19, 2006 1:03 am |
 |
Autor |
Zpráva |
waweer uživatel+

|
|
|
pepcza napsal: | Ponechal bych tradici vanilkových rohlíčků (moře vanilkových rohlíčků) |
ja bych se neobesel bez pernicku
ta vune koreni ... hmmm zacinam slintat  _________________
|
|
|
|
|
 |
so listopad 18, 2006 11:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Stonerock napsal: | fanfán napsal: | Jenomže taková varianta neexistuje. Buď a nebo. Buď budou a pak je slav, anebo nebudou a nebudeš je slavit. |
Proč by neexistovala? Vánoce rušit nehodlam (a i kdybych hodlal, stejně by se mi to asi nepovedlo - rozhodně nechci podceńovat svuj vliv, ale přece jenom... ), ale proč bych je měl jenom proto slavit, když mi nic neříkaj'? Prostě já se nebudu všímat jich a doufam, že ani ony se nebudou všímat mě...  |
A co kompromis? Ponechal bych tradici vanilkových rohlíčků (moře vanilkových rohlíčků), starých hraných pohádek v televizi a tak čtyři dny volna. Zbytek ignoruju, teda krom 23.12. kdy už dva roky kupuju všechny dárky. |
|
|
|
|
 |
so listopad 18, 2006 10:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
fanfán napsal: | Jenomže taková varianta neexistuje. Buď a nebo. Buď budou a pak je slav, anebo nebudou a nebudeš je slavit. |
Proč by neexistovala? Vánoce rušit nehodlam (a i kdybych hodlal, stejně by se mi to asi nepovedlo - rozhodně nechci podceńovat svuj vliv, ale přece jenom... ), ale proč bych je měl jenom proto slavit, když mi nic neříkaj'? Prostě já se nebudu všímat jich a doufam, že ani ony se nebudou všímat mě...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
so listopad 18, 2006 12:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
|
|
 |
pá listopad 17, 2006 7:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Vanoce |
|
|
Nemam rad takove ty komercni vanoce. Ale mam rad vanocni zpevy, mse... Pripomenuti si zrozeni a diku za dary, ktere nam zivot dava. Co poznavame:-)) Nejradeji bych vratil vanoce do uplne pocatku jejich oslav. K jejich smyslu. Ale to nejde, podobne jako jejich zruseni:-) _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
čt listopad 16, 2006 10:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
Jenomže taková varianta neexistuje. Buď a nebo. Buď budou a pak je slav, anebo nebudou a nebudeš je slavit. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
čt listopad 16, 2006 10:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
TRušit je nechci, jsou lidé, co je mají rádi, ale pokud možno mě z toho vynechte _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
čt listopad 16, 2006 9:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
Nesnáším vánoce. Jestli někdo chystáte petici za jejich zrušení, nabízím svůj podpis. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
pá listopad 10, 2006 7:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
No rozepisovat se nebudu ale doléhá a silně, horší čas v roce neexistuje _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
pá listopad 10, 2006 6:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
jo asi tak týden před štědrým dnem... - vyjeveně koukám jak všichni lítaj kolem  |
|
|
|
|
 |
pá listopad 10, 2006 4:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Předvánoční čas |
|
|
Doléhá na Tebe již předvánoční čas? A jak? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|