|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
ne únor 10, 2013 6:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
Předmět: |
|
|
Martin napsal: | Jinak si spíš buzna  |
 |
|
|
|
|
 |
ne únor 10, 2013 3:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
charles napsal: | Martin napsal: | Satén je typ tkaní a né materiál |
No jo, tak mě nechytej za slovo. Já se v tom tak nevyznám. Asi nejsem ta správná buzna.. nebo gay? Už v tom mám bordel... Každopádně mi "materiál vzniklý tímto typem tkaní" přijde moc... gay.  |
Ano. Jinak si spíš buzna  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne únor 10, 2013 2:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
Martin napsal: | Satén je typ tkaní a né materiál |
No jo, tak mě nechytej za slovo. Já se v tom tak nevyznám. Asi nejsem ta správná buzna.. nebo gay? Už v tom mám bordel... Každopádně mi "materiál vzniklý tímto typem tkaní" přijde moc... gay.  |
|
|
|
|
 |
ne únor 10, 2013 11:56 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
charles napsal: | Martin napsal: | Inu gayové berou saténové, či hedvábné  |
Hm... Nechápu, proč to takhle zobecňuješ. Já bych si na sebe např. nic saténového nevzal, ten materiál se hodí tak maximálně pro nějaké ženské společenské šaty. |
Satén je typ tkaní a né materiál A ibid jsem říkal, že gayové, né buzny  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so únor 09, 2013 11:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
Martin napsal: | Inu gayové berou saténové, či hedvábné  |
Hm... Nechápu, proč to takhle zobecňuješ. Já bych si na sebe např. nic saténového nevzal, ten materiál se hodí tak maximálně pro nějaké ženské společenské šaty. |
|
|
|
|
 |
so únor 09, 2013 10:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Honza napsal: | Co je to na tý reklamě za děsný kreatury? To je živý, nebo je to uplácaný ze sádry a vosku?
Nevim, co si kupujou "gayové", ale mě teda ani omylem nedostrká nějaká reklama k tomu abych si kupoval trencle od Claina za litr nebo od Styxu za 3 kila, když si obyčejný trenky můžu koupit tak za necelý kilo. A jako fakt nevim, jakej jinej rozdíl, než cena, je v těch značkovejch a neznačkovejch hadrech. |
Lepší než nějáká prsatice, je i to co má bejt klukem na tý reklamě  |
|
|
|
|
 |
so únor 09, 2013 8:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Honza napsal: | Co je to na tý reklamě za děsný kreatury? To je živý, nebo je to uplácaný ze sádry a vosku? :rooll:
Nevim, co si kupujou "gayové", ale mě teda ani omylem nedostrká nějaká reklama k tomu abych si kupoval trencle od Claina za litr nebo od Styxu za 3 kila, když si obyčejný trenky můžu koupit tak za necelý kilo. A jako fakt nevim, jakej jinej rozdíl, než cena, je v těch značkovejch a neznačkovejch hadrech. |
V trenclích sem teda žádnej nezaznamenal, ale u jinýho oblečení je většinou zpracování u "značek" kvalitnější. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so únor 09, 2013 8:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Co je to na tý reklamě za děsný kreatury? To je živý, nebo je to uplácaný ze sádry a vosku?
Nevim, co si kupujou "gayové", ale mě teda ani omylem nedostrká nějaká reklama k tomu abych si kupoval trencle od Claina za litr nebo od Styxu za 3 kila, když si obyčejný trenky můžu koupit tak za necelý kilo. A jako fakt nevim, jakej jinej rozdíl, než cena, je v těch značkovejch a neznačkovejch hadrech.
Naposledy upravil Honza dne so únor 09, 2013 8:27 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
so únor 09, 2013 7:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Po jakémkoli praní včetně čistírny.
Martin napsal: | EDIT: No to škrcení se tebe netýká  |
Máš pravdu, netýká, protože je nenosím. Ale tebe evidentně neškrtí.  |
Nevím, ještě se mi to s hedvábím nestalo, nesráží se ti záhadně i jiné prádlo?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so únor 09, 2013 5:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Po jakémkoli praní včetně čistírny.
Martin napsal: | EDIT: No to škrcení se tebe netýká  |
Máš pravdu, netýká, protože je nenosím. Ale tebe evidentně neškrtí.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so únor 09, 2013 4:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Hedvábné? Vždyť je to po prvním vyprání jak šusťák. Navíc děsně škrtěj. Tedy ty, u nichž je co.  |
Vaše pračka nemá program "hedvábí" ? V takovym případě se obvykle hevábí pere v lavóru
EDIT: No to škrcení se tebe netýká  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so únor 09, 2013 4:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Hedvábné? Vždyť je to po prvním vyprání jak šusťák. Navíc děsně škrtěj. Tedy ty, u nichž je co.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so únor 09, 2013 2:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
charles napsal: | Martin napsal: | že si buzny těžko koupí bavlněné  |
A to jako proč? (Omlouvám se, pokud mi to na MTV uniklo). |
Inu gayové berou saténové, či hedvábné  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá únor 08, 2013 6:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
bright napsal: | Marketingoví mágové v tomto případě zřejmě nepochopili, že buzny si raději koupí něco, co má na sobě sexy (het) kluk, a nikoli buzna, které by se v terénu vyhnuli obloukem.  |
tak tak... |
|
|
|
|
 |
pá únor 08, 2013 6:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
Martin napsal: | že si buzny těžko koupí bavlněné  |
A to jako proč? (Omlouvám se, pokud mi to na MTV uniklo). |
|
|
|
|
 |
pá únor 08, 2013 12:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Podle sebe nesuď ostatní. Jsou-li extra hebké a nešedivé, tak proč ne.  |
Ok, gayové si nekoupí bavlněné. Česká buzna jo  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá únor 08, 2013 12:48 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Podle sebe nesuď ostatní. Jsou-li extra hebké a nešedivé, tak proč ne.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá únor 08, 2013 12:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Taky nepochopili, že si buzny těžko koupí bavlněné  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt únor 07, 2013 11:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Marketingoví mágové v tomto případě zřejmě nepochopili, že buzny si raději koupí něco, co má na sobě sexy (het) kluk, a nikoli buzna, které by se v terénu vyhnuli obloukem.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt únor 07, 2013 11:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
bright napsal: | Ten vlevo je živej?  |
Těžko říct, rozhodně je ale hroznej... |
|
|
|
|
 |
čt únor 07, 2013 9:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Ten vlevo je živej?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt únor 07, 2013 8:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart90210 uživatel+

|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
čt únor 07, 2013 5:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: STYX gay kampaň |
|
|
Sice to není v TV, ale nevadí.
Český výrobce spodního prádla Styx má letošní valentýnskou kampaň vyloženě cílenou na gay publikum:
Lepší fotku se mi bohužel nepodařilo udělat, našel jsem jenom dva výskyty a oba jsou vidět jen z jedouchího eskalátoru. Je tam napsáno: „Nezáleží koho miluješ − záleží na pohodlí“. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
čt září 08, 2011 11:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
|
|
 |
čt září 08, 2011 11:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
|
|
 |
čt březen 03, 2011 9:31 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
|
|
 |
ne únor 07, 2010 4:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No, Švýcarsko doporučuju  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne únor 07, 2010 4:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
|
|
 |
čt únor 04, 2010 12:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Re: A do třetice |
|
|
Václav napsal: | http://www.novinky.cz/domaci/191127-jste-bukvice-odmitl-hostinsky-uchazece-o-praci.html |
Chronický stěžovatel znovu zasahuje!!!  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt únor 04, 2010 12:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Re: Ale tohle je ještě daleko lepší ... |
|
|
Václav napsal: | http://neviditelnypes.lidovky.cz/spolecnost-vychova-k-homosexualite-d7p-/p_spolecnost.asp?c=A100203_103049_p_spolecnost_wag |
Hm, bábi to má pěkně pomotaný. Na NP ani divu
1. Nebrání
2. Ve styku? Ono je to přenosný? (btw - většina cukrovkářů si za to může sama, to je pravda)
3. Hm, takže i schizofrenie je zřejmě nakažlivá. Neřikám, že si vychutnávám společnost schizofreniků, nicméně formulaci "jsme-li imunní" považuju za ten druh výrazu, který vypovídá více o autorovi, než o subjektu.
4. To je trošku zmatené Inu jestli celou historii lidstva zredukovat na "erotické excesy" a cca tisíc let neomezeného křesťanské morálky stavět na piedestal, tak budiž.
- následují výhrůžky
5. Shrnul bych pro paní autorku - "Když jsem byla mladší, to jsem byla radši." _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
|
|