|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Kolik vam bylo let? |
14 a méně |
|
7% |
[ 8 ] |
15-16 |
|
22% |
[ 26 ] |
17-18 |
|
19% |
[ 22 ] |
19 a více |
|
50% |
[ 58 ] |
|
Celkem hlasů : 114 |
 |
út červen 28, 2011 5:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
Založen: 24.4.2009 Příspěvky: 221 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: |
|
|
Užij si to MarMate. Já si to užíval pokaždé, když jsem se někomu vyoutoval. Strašně mě to bavilo. Tak přeji příjemnou zábavu  _________________ Někdo věci vidí tak, jak jsou, a ptá se: "Proč?".
Někdo je vidí tak, jak nejsou, a ptá se: "Proč ne?". |
|
|
|
|
 |
út červen 28, 2011 11:54 am |
 |
Autor |
Zpráva |
MarMat uživatel
|
|
|
a jsem velmi zvědavý, možná se skoro až těším na jejich reakce, aspoň se ukáže jak to doma máme:)) |
|
|
|
|
 |
út červen 28, 2011 11:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |
MarMat uživatel
|
|
|
Včera se mě jeden známý ptal,zda už mám holku, řekl jsem, že ne a že mi to bez ní vyhovuje, ovšem neřekl jsem, že mi to nevyhovuje bez kluka. Uvědomil jsem si, že už si nehodlám hrát na single heteráka, po té, co jsem se s tím vyrovnal sám v sobě, už je na čase abych to řekl aspoň v rodině, takže budu čekat na nějakou vhodnou příležitost... |
|
|
|
|
 |
čt červen 23, 2011 9:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
kapka uživatel
|
Předmět: to ten týpek co to tají |
|
|
Helentýpku já nemám moc co rikat... nikdo nic nevi ale je mi 13a chci to rozhlasit protoze prinejmensim odlisis opravdovy kamarady a taky si lidi davaj pozor na jazyk s "teplejma buznama" a spol... aspon doufam... nicmene mi to pride jako vlstnost , treba barva vlasu a kdo ji nezna (v tomhpe pripade ne vlstni chybou) je slepej a to neni dobry pro nic  |
|
|
|
|
 |
út červenec 28, 2009 9:31 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Housovi M.D. |
|
|
Housi M.D., to bude dobrý. Vím, že se to říká snadno a že vlastní špatný pocit je nepřenosný, ale prostě vždycky po nějaké době bude líp. Jseš ještě malé kuře a v životě Tě ještě potká spousta věcí, většinou nepochybně příjemných
Hlavně se nenech otrávit a pokud se o to někdo snaží, tak to neřeš a povznes se nad to  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
po červenec 27, 2009 7:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
|
|
To je taky pravda, já to řeším že udělám oboje. Chvilku se směju, pak si řeknu, že ten dotyčný je chudák a nakonec jdu k dalšímu tématu  _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
 |
po červenec 27, 2009 7:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Já zas často nevim jestli se některým lidem mám spíš smát nebo je raději litovat.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po červenec 27, 2009 6:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Dreed uživatel

|
|
|
Litomyšlák napsal: | Adam: myslím, že ti může být jedno, kolik kde dávám smajlíků. Je to vyjádření toho, že mám třeba výtlem. Alespoň se to lépe pochopí. A já hlavně ani nechtěl psát nějaký komentář, pač to u tebe obzvlášť nemá smysl.
Rozhodně Housovi nepomůžeš, když zkráceně řekneš "Nelituj se fňukno".
Kromě toho, když se "lituje" v každém druhém příspěvku, tak to spíš znamená, že má problém. My bychom mu měli pomoct nějak ten problém vyřešit, a ne jednoduše říct "Nelituj se fňukno".
Neřešíš to správnou cestou. |
Souhlasím... |
|
|
|
|
 |
po červenec 27, 2009 6:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
|
|
Btw - proč ti vlastně najednou tak neuvěřitelně vadí Housovo "fňukání"?
Přijdeš a najednou to je problém číslo jedna.
...
Spíš mu pomož než radit, aby si podříznul žíly. _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
 |
po červenec 27, 2009 5:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
|
|
Adam: myslím, že ti může být jedno, kolik kde dávám smajlíků. Je to vyjádření toho, že mám třeba výtlem. Alespoň se to lépe pochopí. A já hlavně ani nechtěl psát nějaký komentář, pač to u tebe obzvlášť nemá smysl.
Rozhodně Housovi nepomůžeš, když zkráceně řekneš "Nelituj se fňukno".
Kromě toho, když se "lituje" v každém druhém příspěvku, tak to spíš znamená, že má problém. My bychom mu měli pomoct nějak ten problém vyřešit, a ne jednoduše říct "Nelituj se fňukno".
Neřešíš to správnou cestou. _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
 |
po červenec 27, 2009 12:35 am |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
Předmět: mno... |
|
|
House: Na tom něco bude ... seš hezkej, podporovanej místo taky neni špatný ale ono "nelituj se" zní dost radikálně a nic to nezmění... musí tě změnit někdo/něco a tvoje ochota... Jseš na tom líp než jiný (viděl jsi mě ) _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
 |
ne červenec 26, 2009 9:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
House M.D. napsal: | Ty mě Adame koukej nechat na pokoji... Nic sem ti sakra neudělal... Demostrativně si můžeš podříznout žíly sám a nemusíš to cpát jinejm  |
Nic se ti neděje, seš mladej, možná i hezkej (co já vim), vaši tě podporujou, žiješ v hezkém městě.... A přiom si v každém druhém příspěvku stěžuješ na nepolíbenost a samotu. Když ti to vadí, tak s tím něco dělej. Toť celé mé poselství. Fakt dost fňukáš.
Martin: Haf!
Litomyšlák: Lepší k smíchu, než k pláči Neškodilo by ubrat počet smajlíků ve prospěch slov, pokud se v nich nebude vyskytovat I nebo Y, které bys mohl zvorat.
Honza: no právě proto o tom něco vim  |
|
|
|
|
 |
ne červenec 26, 2009 9:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
House: nebuď samonasírací, sem ti už jednou vysvětloval jak to v životě funguje (a zubaři jsou pěkně hnusnej póvl a špíma). Ale zas: Adam sice blbě rejpá, ale v jednom má pravdu: litovat se můžeš od rána do večera, ale bude ti to k hov.. Když nikoho v okolí neznáš, proč si třebas nezaložíš profil na Iboysu ? Asi se ti nepodaří hned najít boyfrienďáka, ale třebas kámoše ... Ono nemá cenu sedět v koutě jak panenka, to tě nenajdou
Adam: se ti to kecá, když jsi konečně uhnal nějakýho chlapa, co ? Si vzpomeň, kdo tu ještě nedávno fňukal, že je sám a stříká mu to ven i ušima. 
Naposledy upravil Honza dne ne červenec 26, 2009 9:15 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
ne červenec 26, 2009 7:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Ty mě Adame koukej nechat na pokoji... Nic sem ti sakra neudělal... Demostrativně si můžeš podříznout žíly sám a nemusíš to cpát jinejm  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
ne červenec 26, 2009 7:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
|
|
Adam:
Jsi k smíchu
 _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
 |
ne červenec 26, 2009 7:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Někdo fňukna, někdo štěkna.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne červenec 26, 2009 7:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
House M.D. napsal: | Tady člověk něco napíše a hned je to špatně... bylo lepší, když jsem vůbec nepsal... začnu s tim znova... |
A když už jsi v tom sebelitování a ukřivděnosti, tak si můžeš rovnou demonstrativně a slabošsky podříznout žíly, co ty na to?
Litomyšlákovi gratuluju k příspěvku bez chyby, takový nadlitomyšlákovský výkon umím ocenit! |
|
|
|
|
 |
ne červenec 26, 2009 6:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
|
|
Nechci nic říkat, ale Adama bych si fakt nevšímal
Nemůže psát opravy, tak alespoň komanduje .
...
...
Ták, a teď se do mě kvůli tomu, co jsem řekl, všichni pusťte!  _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
 |
ne červenec 26, 2009 5:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Tady člověk něco napíše a hned je to špatně... bylo lepší, když jsem vůbec nepsal... začnu s tim znova... _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
ne červenec 26, 2009 4:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
House M.D. napsal: | Adam: Hele nech mě, já jen podotýkám, že mam rodinu, která mě chápe, tak mě nech  |
Nic se ti neděje. Jen potvrzuješ, že jsi fňukna z povolání. |
|
|
|
|
 |
ne červenec 26, 2009 1:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Adam: Hele nech mě, já jen podotýkám, že mam rodinu, která mě chápe, tak mě nech  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
ne červenec 26, 2009 11:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
House M.D. napsal: | Litomyšlák má pravdu... Porozumět sám sobě je cíl, kterýho musíš dosáhnout... Jinak se z týhle situace nejspíš nedostaneš... Já nvm co bych dělal, kdybych neměl tak chápavý rodiče, ptž já nemam nikoho... Myslím žádnýho kluka, kterej by byl poblíž... |
Hele, ty plačko, Hradec je sice z buzního pohledu děsná díra, ale fňukáním tady si nepomůžeš. Můj bf je z HK, bydlí asi km ode mě. I v HK jsou nějakcí teplí. Tak do ulic nebo na net a lovit! |
|
|
|
|
 |
so červenec 25, 2009 5:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
|
|
Není zač, já vždycky rád pomůžu  _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
 |
so červenec 25, 2009 3:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Dreed uživatel

|
|
|
Moc vám všem děkuju, že mě takhle posouváte kupředu! 004 se teď stala také mým útočištěm, takže by to mělo jít lépe.
CÍL: Porozumět sobě samému! Dobrá! Budu na tom pracovat...
Ještě jednou díky.  |
|
|
|
|
 |
so červenec 25, 2009 1:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Litomyšlák má pravdu... Porozumět sám sobě je cíl, kterýho musíš dosáhnout... Jinak se z týhle situace nejspíš nedostaneš... Já nvm co bych dělal, kdybych neměl tak chápavý rodiče, ptž já nemam nikoho... Myslím žádnýho kluka, kterej by byl poblíž... _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
so červenec 25, 2009 10:32 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
|
|
Souhlasím s Housem, není důležité, (tedy jak kdy, ale v tomhle případě fakt ne) jak to pochopila rodina, důležité je, abys ty pochopil sám sebe.
Někdy v tomhlectom rodiny pomáhají, ale bez bf a podpory rodiny to máš opravdu špatný, pač si na to sám (né tak docela samozřejmě, ještě jsme tu my ).
Hlavně bych se snažil řídit se podle sebe, podle rozumu a intuice, rozhodně ne podle rodiny, která ke všemu vůbec nechápe, co se s tebou vlastně stalo a co prožíváš.
PS: Doufám, že si nějakého parádního bf najdeš, fakt ti to pomůže. Já bych to bez svého (teď už ex, mám jiného) nepřežil. _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
 |
so červenec 25, 2009 9:53 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Dreed uživatel

|
|
|
solok napsal: | Dreed napsal: | se tancem i částečně živým |
Uff, to jsem si oddechl, že ne mrtvým. |
Noo, tak jsem se upsal...  |
|
|
|
|
 |
so červenec 25, 2009 9:44 am |
 |
Autor |
Zpráva |
solok guru++

|
|
|
Dreed napsal: | se tancem i částečně živým |
Uff, to jsem si oddechl, že ne mrtvým. |
|
|
|
|
 |
pá červenec 24, 2009 11:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Dreed: Pak si nemyslím, že by se něco změnilo, kdybys něco zkusil s holkou, když tě přitahujou kluci a netajíš svoji sexualitu. Myslím, že jde jen o tu rodinu, která tě patrně docela nechápe...
A opět, rádo se stalo  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
pá červenec 24, 2009 11:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Dreed uživatel

|
|
|
House M.D. napsal: | Dreed napsal: | Mně je 17, s představou análního styku nemám sebemenší problém. Ani v té době jsem ho neměl, zkrátka jsem chtěl, aby to co nejdříve skončilo, proto jsem to popíral. S těmi dvěma kamarády už se nestýkám, ani si nepíšeme. Zkusil jsem žít trochu jinak, zodpovědněji asi. Ukončil jsem všechno a po c-o jsem se možná i trohu poučil. Kamarádek mám spousty, ty to o mně vědí, protože při tancování se to utajit nedá, ani to nelze tajit.
Přitahují mě kluci. Asi žiju v očekávání, že když to vyzkouším s holkou, všechno se to obrátí a budu na heterosexuální lodi, což bych si přál ze všeho nejvíce, ale asi očekávám akorát tak nesmysl. Teď jsem na zmrzlém bodě, nehýbu se, nevyvíjím a to mě nejvíce ze všeho vyčerpává. Stále o sobě pochybuji, avšak když se na to podívám z jiného úhlu pohledu - někdo kdo není na kluky, teď čerpám z chování mých vrstevníků, se asi nebude dobrovolně dívat na spousty fotek kluků bez triček, bez kalhot, nebo nedejbože na nahé líbající se gaye. Já ano... což zřejmě také o nečěm svědčí, vím. Jenže vždy mi v hlavě naskočí známé ALE...
Děkuji ti moc za radu!
Děkuji ti za radu! |
Taky by mě zajímalo, jestli chceš, aby to kámošky věděly, kdyby se to dalo tajit. O mně to ví každej, teda kromě širší rodiny, ale těm je do toho houby... O mně to ví kámošky, rodina, spolužáci... A je taky fakt, že když tancuju na diskotéce, tak se mě posledně jedna holka dokonce zeptala, jestli jsem gay... Odpověď nedostala... Tedy jestli se za odpověď nepovažuje tancování u tyče na pódiu na Globální oteplování
No... Já bych to asi shrnul tak, že ať už budeš jakejkoliv, si člověk a máš svý práva... A je ti 17, brzo budeš moct "vylétnout z hnízda" jestli to tak můžu říct, když tam máš takovýhle peklo na zemi... A popírání sebe sama nevede nikam jinam, než k sebedestrukci. Pokud budeš popírat to, co jsi, budeš nešťastnej a to myslím nechceš.
Jo a rádo se stalo  |
Jelikož tancuju závodně, nedá se to ani utajit. Tam je téměř 30 lidí, co to o mně ví a jsem za to rád. Je to mnohem jednodušší. Protože se tancem i částečně živým, bylo to první prostředí, kde jsem nechtěl čekat. Např. ve škole to ví pár lidí.
Nedávám to na sobě znát, ale naopak nepopírám, když se mě na to někdo zeptá.
Od dnešního prvního příspěvku jsem neustále zabořený do 004.cz... neskutečná pomoc. Už je mi o trochu lépe.
Mamka říká, že až mi bude 18, mám si dělat, co chci... proč ne?
Nejradši bych to možná udělal, protože neustálé bombardování mé osoby otázkami... Chci být co nejvíce samostatný... chtěl jsem se nějak naučit prát a žehlit... no co?! To se bude hodit. A mamka opáčila: "A na co ti to jako bude?! Na to snad budeš mít ženskou!"... i když na tátu nadává, že nemá potuchy, jak se pere a žehlí apod.
Hlavně, chtěl bych později odcestovat z Česka... takže uvidíme.
Díky za podporu!  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|