|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út březen 27, 2007 6:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: |
|
|
Hm, koupil sem si nějakou eukalyptovou s citronem, smrdí to jak osvěžovač na záchod a drží se to v látkách.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po leden 22, 2007 9:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: svíčka |
|
|
Manuel de Falla napsal: | Adam napsal: | Manuel de Falla napsal: | Libor napsal: | Manuel de Falla napsal: | Libor napsal: | Včera jsem si užíval se zaplenou vanilkovou svíčkou  |
No to sis opravdu naběh ...  |
Na obalu je napsáno, že je zdravotně nezávadná. A, že není určena k jídlu. Už umím číst takže svíčky spaluji pro atmosféru plamene a nekonzumuji. |
Na konzumaci jsem vůbec nemyslel ...  |
aha  |
Čekal jsem, že člověku, co by chtěl mít zezadu terč, to dojde hned.  |
 _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po leden 22, 2007 9:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Čekal jsem, že člověku, co by chtěl mít zezadu terč, to dojde hned.  |
Ty si zase pamatuješ věci. |
|
|
|
|
 |
po leden 22, 2007 9:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Adam napsal: | Manuel de Falla napsal: | Libor napsal: | Manuel de Falla napsal: | Libor napsal: | Včera jsem si užíval se zaplenou vanilkovou svíčkou  |
Na obalu je napsáno, že je zdravotně nezávadná. A, že není určena k jídlu. Už umím číst takže svíčky spaluji pro atmosféru plamene a nekonzumuji. |
aha  |
Čekal jsem, že člověku, co by chtěl mít zezadu terč, to dojde hned.  |
|
|
|
|
 |
po leden 22, 2007 9:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Libor napsal: | Manuel de Falla napsal: | Libor napsal: | Včera jsem si užíval se zaplenou vanilkovou svíčkou  |
aha  |
|
|
|
|
 |
po leden 22, 2007 9:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Libor napsal: | Manuel de Falla napsal: | Libor napsal: | Včera jsem si užíval se zaplenou vanilkovou svíčkou  |
|
|
|
|
 |
po leden 22, 2007 9:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Libor napsal: | Manuel de Falla napsal: | Libor napsal: | Včera jsem si užíval se zaplenou vanilkovou svíčkou  |
Ale zase by ses hezky pročistil.... |
|
|
|
|
 |
po leden 22, 2007 8:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Libor napsal: | Včera jsem si užíval se zaplenou vanilkovou svíčkou  |
Na obalu je napsáno, že je zdravotně nezávadná. A, že není určena k jídlu. Už umím číst takže svíčky spaluji pro atmosféru plamene a nekonzumuji. _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po leden 22, 2007 8:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Libor napsal: | Včera jsem si užíval se zaplenou vanilkovou svíčkou  |
|
|
|
|
 |
po leden 22, 2007 8:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Libor napsal: | Včera jsem si užíval se zaplenou vanilkovou svíčkou  |
Nenechalo to na tobě další trvalé následky? wink |
|
|
|
|
 |
po leden 22, 2007 6:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: svíčka |
|
|
Včera jsem si užíval se zaplenou vanilkovou svíčkou  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
so prosinec 23, 2006 2:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Adame to nebude tím, že nekouříš. Já taky hodně kouřím a přesto si vánoce bez těchto doplňků nedovedu představit..  |
|
|
|
|
 |
so prosinec 23, 2006 2:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Vonné kouře |
|
|
Adam napsal: | Manuel de Falla napsal: | Vonné tyčinky ne. Mě z toho vždycky strašlivě škrábe v krku - a to jsem kuřák. Má někdo podobnou zkušenost? |
Tady vidíš, jak ti cigára ničej zdraví. Můj organismus snáší různé vonné kouře dobře. |
 _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po prosinec 18, 2006 3:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Vonné tyčinky ne. Mě z toho vždycky strašlivě škrábe v krku - a to jsem kuřák. Má někdo podobnou zkušenost? |
Tady vidíš, jak ti cigára ničej zdraví. Můj organismus snáší různé vonné kouře dobře. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 18, 2006 12:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Dávkování vonných tyčinek |
|
|
Manuel de Falla napsal: | Vonné tyčinky ne. Mě z toho vždycky strašlivě škrábe v krku - a to jsem kuřák. Má někdo podobnou zkušenost? |
Záleží na konkrétní vůni a intenzite. Můžeš tyčinku uhasit již ve trčtině hoření... Nebo i dřív... Dávkovat, dávkovat a třea lehce přiotevřít okno. to je pravidlo... Ted jiz spis pouzivam vonne svicky. tycinky me nejak pustili a kamarady chytli. _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 17, 2006 4:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Vonné tyčinky ne. Mě z toho vždycky strašlivě škrábe v krku - a to jsem kuřák. Má někdo podobnou zkušenost? |
|
|
|
|
 |
pá září 29, 2006 3:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
Adam napsal: | No tak jo, Libore, udělám ti radost.
Dostali jsme se do nejkrásnějšího období v roce. Úplně miluju vůně podzimního dne. Když jdu ráno do přírody a všude je mlha. Voní hnijící listí. Pak se mlha začne zvedat a na zem padnou první sluneční paprsky. Zvířátka ožijou a kytky rozvinou. Taková ta chvíle, kdy se na ještě orosené chryzantémě rozleze beruška Tak vůně takového dne. |
Děkuji, popsal jsi to moc krásně. Užij si podzim, jeho barvy a vůně _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá září 29, 2006 3:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
No tak jo, Libore, udělám ti radost.
Dostali jsme se do nejkrásnějšího období v roce. Úplně miluju vůně podzimního dne. Když jdu ráno do přírody a všude je mlha. Voní hnijící listí. Pak se mlha začne zvedat a na zem padnou první sluneční paprsky. Zvířátka ožijou a kytky rozvinou. Taková ta chvíle, kdy se na ještě orosené chryzantémě rozleze beruška Tak vůně takového dne. |
|
|
|
|
 |
pá září 29, 2006 1:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: Vune |
|
|
Libor napsal: | Mas take nejakou vuni, ktera te dokaze uklidnit a jina treb arozpalit.. vune pritelovych vlasu, muze, kvetin, dreva.. U me opravdu pusobi ruzne vune ruznymi stimuly. Ma to tu nekdo podobne? Adam? Nebo nekdo jiny..??? | ??? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
st duben 05, 2006 7:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Vune |
|
|
Mas take nejakou vuni, ktera te dokaze uklidnit a jina treb arozpalit.. vune pritelovych vlasu, muze, kvetin, dreva.. U me opravdu pusobi ruzne vune ruznymi stimuly. Ma to tu nekdo podobne? Adam? Nebo nekdo jiny..??? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út březen 21, 2006 8:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Mám rád jak živé, tak hnijící listí. Třeba napodzim. Jehličí moc ne, pořád píchá. Ale třeba suchý borový les, když je 30 stupňů a na stomy paří slunce, tak to můžu. Taky mám rád rum:-) |
|
|
|
|
 |
út březen 21, 2006 6:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Vůně |
|
|
Máš rád vůni listí..Já moc, nebo třeba jehličí. A nebo třeba skořice. Když se peče. Jako malý jsem moc rád čichával vůni vánočního pečení. Ochutnával ještě syrové těsto. Nejraději to kakaové..  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
ne březen 12, 2006 11:03 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: Vůně |
|
|
Můj problém je, že mimo zraku mám všechny smysly hodně citlivé, takže mi stačí i malé podněty. Moc se mi líbí kadidlo. V Maroku jsem si na tržišti koupil 50g hroudu a asi mi to vydrží do konce života. Co je úžasné jsou takové ty vonné tyčinky, které se zapalují v pravoslavných kostelech a klášterech. No a potom samosebou různé neliturgické sladce a těžce vonící tyčinky z JV Asie (ty liturgické děsně smrdí). Svíčky taky můžu.
K olejíčkům nemám vztah. Evokuje mi to zážitky z dětství, když mi mamka před lyžováním matlala po ksichtu opalovací olej s kokosovou vůní. Ani ta konzistence mi není příjemná.
Trochu si dovolím rozšířit téma. Mám moc rád vůni dřeva. Hlavně čerstvého. Nejvíc cedr. Ten se ale v našich podmínkách moc často nenajde. Doporučuju všem ulomit si někde z jabloně mezi poli větvičku a žmoulat v ruce lýko. Moc příjemná vůně.
Voní vám hořící listí na podzim, když se shrabe na zahradách? Mně moc. |
|
|
|
|
 |
ne březen 12, 2006 2:10 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Esteban Trueba uživatel+

|
|
|
Osobne mi dost vadi dym z vonnych tyciniek, ale vonne sviecky, sviecky i vonne oleje milujem. U mna vedie vona ciernych ribezli, cernic (ostruziny?) a bergamot. Naopak, vona lesa, borovica, eukaliptus, ... mi pripadaju trochu zachodove.  |
|
|
|
|
 |
ne březen 12, 2006 1:52 am |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

Založen: 20.10.2005 Příspěvky: 655 Bydliště: Kousek od Pardubic:o)
|
Předmět: ... |
|
|
A co vonné olejíčky...
Miluju vůni citrusových plodů... Je taková sladká a přitom svěží... A jakou hudbu? Nějakou pohodovou, třeba Cafe del Mar... _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
so březen 11, 2006 11:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
Předmět: Re: Vonné tyčinky, svíčky... |
|
|
Libor napsal: | Máš rád vonné tyčinky, ssvíčky?? K tomu třeba čaj, pěknou hudbu. Máš nějaký tip na něco co by swe Ti líbilo
Me tomu naucil muj byvaly pritel..Mam od nej i solnou lampu  |
Já mám svíčky rád ale spíš ty bez vůně... Nepůsobí na mě totiž tak kýčově. A možná to bude i tím, že když jsem dlouho v zavoněném prostředí tak se mi udělá špatně. Ale příjemně na mě působí vůně hořícího dřeva v kamnech nebo v krbu. A pak ten čaj a hudba...  |
|
|
|
|
 |
so březen 11, 2006 11:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Copak Ti voní |
|
|
zdenda napsal: | jo maka to má rádaa tak to máme doma, príma věc. |
Mas svoji oblibenou vuni. Ja santalvoe drevo. Jeste stale mam tu vuni spojenou s byvalim pritelem. S Petou. Presto mam tuhle vuni rad. Jeho tez, me srdce jiz nechava volne msito nekomu dalsimu. Pekne voni i svicka ovonena esenci ze zeleneho cae. A co voni Tobe? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
so březen 11, 2006 10:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
jo maka to má rádaa tak to máme doma, príma věc. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
so březen 11, 2006 10:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Vonné tyčinky, svíčky... |
|
|
Máš rád vonné tyčinky, ssvíčky?? K tomu třeba čaj, pěknou hudbu. Máš nějaký tip na něco co by swe Ti líbilo
Me tomu naucil muj byvaly pritel..Mam od nej i solnou lampu  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|