|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Souhlasím s feminitou u gayů...-totiž je...? |
Ne nesouhlasím, jsou to kluci, žádny feminní bytosti |
|
4% |
[ 1 ] |
Nesouhlasím, ale někdy je u kluka urč.množství feminity, pravda |
|
9% |
[ 2 ] |
Nevím, nedovedu posoudit |
|
0% |
[ 0 ] |
Řek bych, že feminita u gayů asi bude |
|
13% |
[ 3 ] |
Přestože se mi to nelíbí, feminita u gayů je |
|
22% |
[ 5 ] |
No jasně že část gayů feminních je, o tom není pochyb |
|
50% |
[ 11 ] |
Nikdy jsem o tom nepřemýšlel. |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 22 |
 |
út říjen 17, 2006 12:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: hm- skupina- maskulině-feminní spíše |
|
|
No zjišťuji, že jsem spíš v kategorii nefeminních gayů.
No , proč, to říkat nebudu. právě jsem ten příspěvek smazal.
Anebo ve skupině- ...maskulinně- feminní. _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité. |
|
|
|
|
 |
čt září 28, 2006 11:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: je to k pláči, kvůli slzám, nevnímám, co je kolem okolo |
|
|
Do smíchu mi není.
Můj milý holoubku, přijď ještě jednou.
Zlatovlásko, rád Tě mám.
Jiříku, co v očích máš, nanananananá,
proč se smutně usmíváš,lalalala
Te´d píšu, Váááááám bohužel, proč to krásné končí,
lalallalala
Mně je tak do pláče, mně je tak do pláče.
Přestalo se slunce smát,
I když krásně svítí, ach ouvej můj můj
je mi smutno no, pro slzy ani nevidím. _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
|
|
|
|
 |
st září 27, 2006 2:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: |
|
|
valbo napsal: | Nikom napsal: |
řeknu ti sladké tajemství... nemusíš mluvit, stačí jenom vrčet.
To Adam: pche, chodím ke kamarádce a ta mě stříhá (skoro- za čokoládu) zadarmo. Nikdo jinej si na moji kštici netroufá. |
problém Tvých vlasů je ten, že je máš prostě moc pěkny, nemůžeš se divit, že jiná by se bála, kdybys nebyl spokojený s jejím uměním.
Kdybys ses pak na ni neusmál tím Tvým ú...
nemyslel sem údem, pozor to ne. vyjadřím to takoto Tvým
a je to. |
Jak se usmívá údem  |
|
|
|
|
 |
st září 27, 2006 2:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
|
|
Nikom napsal: |
To Adam: pche, chodím ke kamarádce a ta mě stříhá (skoro- za čokoládu) zadarmo. Nikdo jinej si na moji kštici netroufá. |
problém Tvých vlasů je ten, že je máš prostě moc pěkny, nemůžeš se divit, že jiná by se bála, kdybys nebyl spokojený s jejím uměním.
Kdybys ses pak na ni neusmál tím Tvým ú...
nemyslel sem údem, pozor to ne. vyjadřím to takoto Tvým
a je to. _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
|
|
|
|
 |
st září 27, 2006 1:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
Adam napsal: | Vysloveně se těším, až po všech chlapech u nás v rodině dostárnu do stádia, kdy vezmu hadřík a leštěnku, přejedu pleš a bude to! |
tak to mě zřejmě nečeká, neboť i muj pradědeček měl i na smrtelné posteli vlasů... |
|
|
|
|
 |
st září 27, 2006 12:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Nikom napsal: | To Adam: pche, chodím ke kamarádce a ta mě stříhá (skoro- za čokoládu) zadarmo. Nikdo jinej si na moji kštici netroufá. |
Vysloveně se těším, až po všech chlapech u nás v rodině dostárnu do stádia, kdy vezmu hadřík a leštěnku, přejedu pleš a bude to! |
|
|
|
|
 |
st září 27, 2006 12:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Waky napsal: | Tak budu mít snad pocit, že největší muž jsem já (To je samozřejmě vtip.)
Testy typu "Jak svádíte muže" nebo "Jste víc svůdnice, nebo hospodyně" upřímně nesnáším, když jsem je párkrát luštila (nebudu pochopitelně dělat, že ty nablblé časopisy, co v nich jsou, vůbec neznám), tak mi vyšly strašné hodnoty (svůdnice -7, hospodyně -3 atd.). Dovolila bych si nesouhlasit, že se o sobě člověk něco dozví, podle mě se nedozví naprosto nic, protože je to snůška odhadnutelných frází. U kadeřnice jsem byla asi třikrát a upřímně jsem tam trpěla (a ty ženy tam se mnou asi taky, protože zjistily, že jako správná žena se správnými ženami si s nima fakt nepošprechtím), navíc za to chtěj peníze a vůbec .... prostě hnedtak tam vlézt znova nehodlám. |
|
|
|
|
 |
út září 26, 2006 2:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
|
|
No, ale máti taky nechodí k holičovi.
Ona si barví vlasy sama. Proč utrácet za nějakou kadeřnicu, ne?
Když to zvládne.
To Stonerock,,, no vidíš, já spíš ty časopisy bych možná čet v matice  _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
|
|
|
|
 |
po září 25, 2006 5:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Waky napsal: | Tak budu mít snad pocit, že největší muž jsem já (To je samozřejmě vtip.)
Testy typu "Jak svádíte muže" nebo "Jste víc svůdnice, nebo hospodyně" upřímně nesnáším, když jsem je párkrát luštila (nebudu pochopitelně dělat, že ty nablblé časopisy, co v nich jsou, vůbec neznám), tak mi vyšly strašné hodnoty (svůdnice -7, hospodyně -3 atd.). Dovolila bych si nesouhlasit, že se o sobě člověk něco dozví, podle mě se nedozví naprosto nic, protože je to snůška odhadnutelných frází. U kadeřnice jsem byla asi třikrát a upřímně jsem tam trpěla (a ty ženy tam se mnou asi taky, protože zjistily, že jako správná žena se správnými ženami si s nima fakt nepošprechtím), navíc za to chtěj peníze a vůbec .... prostě hnedtak tam vlézt znova nehodlám. |
Vždyť jistým způsobem jsem řekl to samé, ne? |
|
|
|
|
 |
po září 25, 2006 3:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Neber to osobně, ale nestává se z tebe militantní lesba, která točí nad hlavou řetězem? To je samozřejmě taky vtip... |
|
|
|
|
 |
po září 25, 2006 3:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
|
|
Tak budu mít snad pocit, že největší muž jsem já (To je samozřejmě vtip.)
|
|
|
|
 |
ne září 24, 2006 11:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
pepcza napsal: | Adam napsal: | pepcza napsal: | Nikom napsal: | Nejdřív peříčka a teď TOHLE. Sakra vzmuž se!! |
Ale vždyť ty testy JSOU vtipný. Občas spíš směšný, ale i tak je zábavný se o sobě něco "dozvědět"  |
Děkuji za morální podporu. Taky si sem tam nějaký uděláš? |
Ve stavu nejvyšší nudy Na to, abych věděl, že jsem sem tam pošahanej, nepotřebuju kvízy  |
Souhlas - ve stavu největší nudy... A taky samozřejmě musí bejt příležitost... (Už jsem totiž to předplatný Cosmopolitanu zrušil! ) Na gymplu to bejvala docela vděčná kratochvíle na hodiny ZSV, dějepisu atp. Tušim, že naposled mi něco podobnýho dávala kámoška loňský léto na pláži v Itálii - jmenovalo se to "Jste dobrá hospodyně?" nebo tak nějak...  |
|
|
|
|
 |
ne září 24, 2006 11:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Bože můj... když už se mi dostane do ruky něco podobného (třeba u kadeřnice), tak už si z nudy radši přečtu, kdo se s kým vyspal. Bohužel jsem ale pak konsternován tím, že to stejně nevim, protože mám katastrofální nepřehled v našich "hvězdách". |
A mám tě! Ty chodíš ke kadeřnici. Jak pokleslé a feminní. Strojek to jednou za půl roku spraví. |
|
|
|
|
 |
ne září 24, 2006 11:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Bože můj... když už se mi dostane do ruky něco podobného (třeba u kadeřnice), tak už si z nudy radši přečtu, kdo se s kým vyspal. Bohužel jsem ale pak konsternován tím, že to stejně nevim, protože mám katastrofální nepřehled v našich "hvězdách". |
|
|
|
|
 |
ne září 24, 2006 10:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
pepcza napsal: | ... Na to, abych věděl, že jsem sem tam pošahanej, nepotřebuju kvízy  |
Já jsem zatím jenom zjistil, že jsem smyslná svůdná dračice. No tak nevim nevim. Říkám, že ty kvízy jsou blbost  |
|
|
|
|
 |
ne září 24, 2006 10:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Adam napsal: | pepcza napsal: | Nikom napsal: | Nejdřív peříčka a teď TOHLE. Sakra vzmuž se!! |
Ale vždyť ty testy JSOU vtipný. Občas spíš směšný, ale i tak je zábavný se o sobě něco "dozvědět"  |
Ve stavu nejvyšší nudy Na to, abych věděl, že jsem sem tam pošahanej, nepotřebuju kvízy  |
|
|
|
|
 |
ne září 24, 2006 10:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
pepcza napsal: | Nikom napsal: | Nejdřív peříčka a teď TOHLE. Sakra vzmuž se!! |
|
|
|
|
 |
ne září 24, 2006 9:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Nikom napsal: | Nejdřív peříčka a teď TOHLE. Sakra vzmuž se!! |
|
|
|
|
 |
ne září 24, 2006 9:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: Re: shock |
|
|
Nikom napsal: | Adam napsal: | Nikom napsal: | Adam napsal: | Jinak si třeba rád luštím kvízy v Cosmopolitanu typu "jste svůdná?" nebo "dostane ho vaše rtěnka?"  |
 |
No co, je to docela prča. Jen se nedělej, macho  |
Nejdřív peříčka a teď TOHLE. Sakra vzmuž se!! |
Hm, jak? Co navrhuješ? |
|
|
|
|
 |
ne září 24, 2006 9:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Adam napsal: | Nikom napsal: | Adam napsal: | Jinak si třeba rád luštím kvízy v Cosmopolitanu typu "jste svůdná?" nebo "dostane ho vaše rtěnka?"  |
 |
Nejdřív peříčka a teď TOHLE. Sakra vzmuž se!! |
|
|
|
|
 |
ne září 24, 2006 9:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Adam napsal: | Jinak si třeba rád luštím kvízy v Cosmopolitanu typu "jste svůdná?" nebo "dostane ho vaše rtěnka?"  |
 |
|
|
|
|
 |
ne září 24, 2006 8:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
Předmět: shock |
|
|
Adam napsal: | Jinak si třeba rád luštím kvízy v Cosmopolitanu typu "jste svůdná?" nebo "dostane ho vaše rtěnka?"  |
 |
|
|
|
|
 |
ne září 24, 2006 7:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
valbo napsal: | Mark napsal: | Maku napsal: | TXB napsal: | No vidíš a já si naopak myslím, že patříš mezi nejvíce inteligentní osoby, který jsem v životě potkal... | To jsi asi potkal málo lidí... jééé promin Adame....  |
Prosimtě nech toho...
dyď mu zničíš život |
Já nevím, ale já musím TxB taky trochu mírně souhlasit.
Na 19letého kluka.
Mně docela ty jeho hovory zajímaly. Připadal jsem si místy, trochu blbě.
Hm .
Ad Adam, co čtu, já jako Feminní Gay čtu o ženách. Pokud jde o téma jakio takové... .
Ovšem neznamená to, že bych trpěl transexualismem. Kdepak. ženou bych být nechtěl. A to ani náhodou.
Ale je pravda, že když nemáme doma pisoár, tak si na záchodě rád sednu
trapné... jak sviňa. Ale na intru máme pisoáru a jsem spokojený  |
Ježíši, to s tím záchodem je fakt kuriozitka. Ale nebude to mít nic společného s feminitou jako spíš že je to jenom individuální podivnost
Jinak si třeba rád luštím kvízy v Cosmopolitanu typu "jste svůdná?" nebo "dostane ho vaše rtěnka?"  |
|
|
|
|
 |
ne září 24, 2006 1:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
|
|
Mark napsal: | Maku napsal: | TXB napsal: | No vidíš a já si naopak myslím, že patříš mezi nejvíce inteligentní osoby, který jsem v životě potkal... | To jsi asi potkal málo lidí... jééé promin Adame....  |
Prosimtě nech toho...
dyď mu zničíš život |
Já nevím, ale já musím TxB taky trochu mírně souhlasit.
Na 19letého kluka.
Mně docela ty jeho hovory zajímaly. Připadal jsem si místy, trochu blbě.
Hm .
Ad Adam, co čtu, já jako Feminní Gay čtu o ženách. Pokud jde o téma jakio takové... .
Ovšem neznamená to, že bych trpěl transexualismem. Kdepak. ženou bych být nechtěl. A to ani náhodou.
Ale je pravda, že když nemáme doma pisoár, tak si na záchodě rád sednu
trapné... jak sviňa. Ale na intru máme pisoáru a jsem spokojený  |
|
|
|
|
 |
so září 23, 2006 11:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | Stonerock napsal: | Adam napsal: | Maku napsal: | TXB napsal: | No vidíš a já si naopak myslím, že patříš mezi nejvíce inteligentní osoby, který jsem v životě potkal... | To jsi asi potkal málo lidí... jééé promin Adame....  |
Tak to si budu pamatovat ........................  |
Ty? A něco si pamatovat? Nepřipadá v úvahu...  |
Taková podpásovka! Ale ne že by na tom něco nebylo. Asi hulim trávu, ale taky si to nepamatuju  |
Myslim, že jsi konečně přišel na to, kde je problém... Ale k ničemu ti to stejně nebude - stejně to do zejtřka zapomeneš...  |
|
|
|
|
 |
so září 23, 2006 11:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
Maku napsal: | TXB napsal: | No vidíš a já si naopak myslím, že patříš mezi nejvíce inteligentní osoby, který jsem v životě potkal... | To jsi asi potkal málo lidí... jééé promin Adame....  |
Prosimtě nech toho...
dyď mu zničíš život |
|
|
|
|
 |
so září 23, 2006 11:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | Adam napsal: | Maku napsal: | TXB napsal: | No vidíš a já si naopak myslím, že patříš mezi nejvíce inteligentní osoby, který jsem v životě potkal... | To jsi asi potkal málo lidí... jééé promin Adame....  |
Taková podpásovka! Ale ne že by na tom něco nebylo. Asi hulim trávu, ale taky si to nepamatuju 
Naposledy upravil Adam dne so září 23, 2006 11:19 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
so září 23, 2006 11:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | Maku napsal: | TXB napsal: | No vidíš a já si naopak myslím, že patříš mezi nejvíce inteligentní osoby, který jsem v životě potkal... | To jsi asi potkal málo lidí... jééé promin Adame....  |
|
|
|
|
 |
so září 23, 2006 11:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Maku napsal: | To jsi asi potkal málo lidí... jééé promin Adame....  |
Myslím, že ne. |
|
|
|
|
 |
so září 23, 2006 11:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Maku napsal: | TXB napsal: | No vidíš a já si naopak myslím, že patříš mezi nejvíce inteligentní osoby, který jsem v životě potkal... | To jsi asi potkal málo lidí... jééé promin Adame....  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 5 Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5 Další |
|
|
|