|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Svádíš (flirtuješ) rád? |
ANO |
|
56% |
[ 14 ] |
NE |
|
44% |
[ 11 ] |
|
Celkem hlasů : 25 |
 |
pá červen 05, 2009 9:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Ucitel svadeni? |
|
|
Maxule napsal: | Ha, svádění, tomu říkám ožehavé téma =)
Já ani nevím, jak to dělám, protože většinou se k tomu ani neodhodlám. Ale když už mám nějakej ten alkohol v krvi, tak to jde samo. Podle mě je nejlepší přímej a dlouhej pohled do očí toho, koho chcete sbalit. A pak se třeba tak nějak nenuceně usmát a projít kolem něho.
Nezaručuju, jestli to funguje na všechny, ale mě se to osvědčilo =D (co si tak vzpomínám). |
To se mas. Ja se v podobnych pripadech vetsinou stydel, cervenal se a drive malem utekl kdyz ten druhy cekal plny nadeje co ze me vyleze. Co reknu, co udelam... Je nekdo kdo v tom ma praxi? Nejaky ucitel svadeni?
A co na tebe zabere? Cim se nechas svest? Co na tebe od muze/kluka pusobi svudne?  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 6:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Shmudla uživatel+

|
Předmět: |
|
|
bright napsal: | Shmudlla: Té vaší valné hromadě říkáš svádění, veliteli?  |
No nejdřív to začalo jako obyčejné svádění... aspoň myslím. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 12:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Shmudlla: Té vaší valné hromadě říkáš svádění, veliteli?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 9:36 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Shmudla uživatel+

|
|
|
Po včerejším pražském srazu mám pocit, že slovo "svádění" získává úplně jiný význam.  |
|
|
|
|
 |
st červenec 30, 2008 10:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maxule uživatel

|
|
|
pepcza: jo, o tom mi povídej ale nesmíme ztrácet naději, jednou se to podařit musí hlavně si pamatovat, jak to člověk udělal...do budoucna  _________________ Take it easy =) |
|
|
|
|
 |
st červenec 30, 2008 10:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Maxule: to je pravda, od ostatních to nebolí, ale vědomí, podvědomí a svědomí (a další jim podobné) dokážou být občas mrchy  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
st červenec 30, 2008 10:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maxule uživatel

|
|
|
pepcza: beru to tak, že risk je zisk =) Co se může stát? Odmítnout tě? Myslím, že od lidí, které v podstatě neznáš to tak nebolí, ne?=) _________________ Take it easy =) |
|
|
|
|
 |
st červenec 30, 2008 10:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Maxule: ale tím se opět dostáváme ke stavu "sakra, mám něco na obličeji? ne. tak něco ve vlasech? ne...." a když nakonec zvývá už jen ona možnost zájmu, bývá pozdě, nebo moc trapně  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
st červenec 30, 2008 5:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maxule uživatel

|
|
|
Ha, svádění, tomu říkám ožehavé téma =)
Já ani nevím, jak to dělám, protože většinou se k tomu ani neodhodlám. Ale když už mám nějakej ten alkohol v krvi, tak to jde samo. Podle mě je nejlepší přímej a dlouhej pohled do očí toho, koho chcete sbalit. A pak se třeba tak nějak nenuceně usmát a projít kolem něho.
Nezaručuju, jestli to funguje na všechny, ale mě se to osvědčilo =D (co si tak vzpomínám). _________________ Take it easy =) |
|
|
|
|
 |
po březen 27, 2006 8:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: to Libor |
|
|
Nikom napsal: | Poslední dobou se mi daří nechtít někoho kdo není... jenom si tak povzdychnu a tím to končí. Nevim proč.
Ale problémy s přizpůsobováním mám a velké. dřív jsem měl problémy - nechával jsem se hrozně manipulovat a nedokázal jsem říct, co vlastně chci. Když se mi něco nelíbilo, tak jsem to prostě přetrpěl a neozval jsem se... hrůza.
Myslím, že můj bývalý vztah kvůli tomu skončil, i když pravý důvod jsem se nikdy nedozvěděl a asi nani nedozvím
Nevim jestli mluvíme o tom samém, snad jo. Teď se snažím být trochu jiný - navíc mě k tomu ten můj klučina trochu tlačí... Nevim nooo asi jsem potřeboval dostat přes držku abych se vzpamatoval... |
Bud opatrny, nenech se tlacit nekam kde uz nejsi ty TY. To by bylo bolave. Mam dojem, ze jsou veci, kdy je treba spis v pocitu bezpeci a bez natlaku. Strachu, ze Te druhy nebude milovat...kdyz..veci probrat, resit. _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
ne březen 26, 2006 8:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: to Libor |
|
|
Poslední dobou se mi daří nechtít někoho kdo není... jenom si tak povzdychnu a tím to končí. Nevim proč.
Ale problémy s přizpůsobováním mám a velké. dřív jsem měl problémy - nechával jsem se hrozně manipulovat a nedokázal jsem říct, co vlastně chci. Když se mi něco nelíbilo, tak jsem to prostě přetrpěl a neozval jsem se... hrůza.
Myslím, že můj bývalý vztah kvůli tomu skončil, i když pravý důvod jsem se nikdy nedozvěděl a asi nani nedozvím
Nevim jestli mluvíme o tom samém, snad jo. Teď se snažím být trochu jiný - navíc mě k tomu ten můj klučina trochu tlačí... Nevim nooo asi jsem potřeboval dostat přes držku abych se vzpamatoval... |
|
|
|
|
 |
ne březen 26, 2006 10:31 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Otazka |
|
|
Nikom napsal: | Libor napsal: | Nikom napsal: | Už nechci
Ale stejně to je s tím časem problém
Jinak teďka jsem byl sveden... a víš čím? tím jak je tenhle člověk úžasný... |
Jak to jen delas, ze o Tebe maji kluci zajem, Te svest  |
Hele to vůbec nevim... Ale je to první kluk, co má zájem po sakra dolouhé době (což ovšem neznamená, že jsem po něm hned skočil, to teda v žádném případě...) |
Jakto děláš. NEchtít někoho kdo není,ale zároveň nepřizpůsobit se úplně každému kdo projeví zájem. To jsou mé problémy. Tak se ptám jak to máš ty. Děkuji za pomoc _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út březen 14, 2006 8:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
Předmět: Re: neci |
|
|
Libor napsal: | Nikom napsal: | Už nechci
Jak to jen delas, ze o Tebe maji kluci zajem, Te svest  |
Hele to vůbec nevim... Ale je to první kluk, co má zájem po sakra dolouhé době (což ovšem neznamená, že jsem po něm hned skočil, to teda v žádném případě...) |
|
|
|
|
 |
út březen 14, 2006 2:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: neci |
|
|
Nikom napsal: | Už nechci
Jak to jen delas, ze o Tebe maji kluci zajem, Te svest  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po březen 13, 2006 9:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
Předmět: neci |
|
|
Už nechci
|
|
|
|
 |
po březen 13, 2006 8:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Svadeni |
|
|
Jeste stale se chces delit?Co svadeni, jak se to dela prosim? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
st březen 01, 2006 3:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
Předmět: Re: Hmm |
|
|
Libor napsal: | Nikom napsal: | Libor napsal: | Nikom napsal: | Musíš to mít v sobě Libore. Je to hra... ale že bych si nějaký takový kurz otevřel? Samozřejmě za těžký prachy. To je ďábelská myšlenka...
Nene zůstaneme nohama na zemi. Asi nebudu zase tak úplně nejlepší instruktor... teď už i dostávám kopačky. Už je to se mnou špatné.  |
Dekuji, neco v sobe mam. to ano, ale i tak v tom nejsem dobry vis. Chci komunikaci s klukama a vztahy k nim vylepsit I tak diky. Sezeneme nejakeho instruktora??  |
A sbalíme ho? |
Instruktora ne Prece ti nebude radit jak na nej. Co kdyz nebude muj typ. A navic, nechci se o nej delit.Jsi fajn, ale ani s Tebou ne  |
Mě by to nevadilo se s někým dělit. Taková 1/3 by mě stačila. Zjišťuju že jsem na celého kluka moooc zaneprázdněný - škola, práce, učiní... NESTÍHÁM!!!! |
|
|
|
|
 |
st březen 01, 2006 12:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Libor napsal: | Nikom napsal: | Musíš to mít v sobě Libore. Je to hra... ale že bych si nějaký takový kurz otevřel? Samozřejmě za těžký prachy. To je ďábelská myšlenka...
Nene zůstaneme nohama na zemi. Asi nebudu zase tak úplně nejlepší instruktor... teď už i dostávám kopačky. Už je to se mnou špatné.  |
Dekuji, neco v sobe mam. to ano, ale i tak v tom nejsem dobry vis. Chci komunikaci s klukama a vztahy k nim vylepsit I tak diky. Sezeneme nejakeho instruktora??  |
A sbalíme ho? |
Instruktora ne Prece ti nebude radit jak na nej. Co kdyz nebude muj typ. A navic, nechci se o nej delit.Jsi fajn, ale ani s Tebou ne  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po únor 27, 2006 8:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Libor napsal: | Nikom napsal: | Musíš to mít v sobě Libore. Je to hra... ale že bych si nějaký takový kurz otevřel? Samozřejmě za těžký prachy. To je ďábelská myšlenka...
A sbalíme ho? |
|
|
|
|
 |
po únor 27, 2006 4:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Hmm |
|
|
Nikom napsal: | Musíš to mít v sobě Libore. Je to hra... ale že bych si nějaký takový kurz otevřel? Samozřejmě za těžký prachy. To je ďábelská myšlenka...
Dekuji, neco v sobe mam. to ano, ale i tak v tom nejsem dobry vis. Chci komunikaci s klukama a vztahy k nim vylepsit I tak diky. Sezeneme nejakeho instruktora??  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
ne únor 26, 2006 8:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Musíš to mít v sobě Libore. Je to hra... ale že bych si nějaký takový kurz otevřel? Samozřejmě za těžký prachy. To je ďábelská myšlenka...
|
|
|
|
 |
pá únor 24, 2006 1:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Jsme na tom podobne |
|
|
Adam napsal: | No tak v tom případě - jsem svůdník! Néééé. Spíš zoufalec. Věčně čekám na svého prince a nikdy se sám do ničeho nepustim.  |
Ja tez. A kdyz nekodo zajima me tak nezajimam ja jeho a naopak!!  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá únor 24, 2006 1:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Poradas kurzy? |
|
|
Nikom napsal: | ale Libore... tohle je přece know how, které se neprozrazuje.
Ale já svádím jako (teda ale jenom toho, u koho to má cenu...)  |
Mohu se k tobe prihlasit do kurzu?? Potrebuji zlepsit uspesnost svadeni:oops: Das me nejaky certifikat a garanci vraceni ceny kdyz to nebude fungovat??  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá únor 24, 2006 9:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
Předmět: sváděníčko svádění... :-) |
|
|
ale Libore... tohle je přece know how, které se neprozrazuje.
Ale já svádím jako (teda ale jenom toho, u koho to má cenu...)  |
|
|
|
|
 |
čt únor 23, 2006 4:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
No tak v tom případě - jsem svůdník! Néééé. Spíš zoufalec. Věčně čekám na svého prince a nikdy se sám do ničeho nepustim.  |
|
|
|
|
 |
čt únor 23, 2006 12:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: Svádění |
|
|
Adam napsal: | Počítají se mezi svádění také jemné dvojsmysly? |
Procby ne  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
st únor 22, 2006 11:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: Svádění |
|
|
Počítají se mezi svádění také jemné dvojsmysly? |
|
|
|
|
 |
st únor 22, 2006 6:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Svádění |
|
|
Kluci jak se svadi kluk? Jsem casto nesmelej.. Pravda, nekd yjsme koketka. Mrkam culim se..Ale nejsem v tom machr.. Asi to neni o nejakem rizenem svadeni. Vetsina z nas to zjisitla. I tak, stejne. Jak dat najevo, ze o nekoho stojim vic nez o kamarada. Tak, aby mu to nevadilo. Abych moc netlacil na pilu.
Svadis rad a jak?? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|