|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po duben 10, 2006 10:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Re: Můj názor |
|
|
honzík napsal: | Martin je bezcharakterní hajzl. A pokud to někdo bude chtít vysvětlit a objasnit, rád to rozepíši. |
Prosím Tě o jedno - hlavně to nerozepisuj a neobjasňuj.
Dík. |
|
|
|
|
 |
so duben 08, 2006 9:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

Založen: 20.10.2005 Příspěvky: 655 Bydliště: Kousek od Pardubic:o)
|
Předmět: Re: Můj názor |
|
|
honzík napsal: | Martin je bezcharakterní hajzl. A pokud to někdo bude chtít vysvětlit a objasnit, rád to rozepíši. |
Honzíku, zalez někam a drž ústa! _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
so duben 08, 2006 9:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
honzík uživatel
|
Předmět: Můj názor |
|
|
Martin je bezcharakterní hajzl. A pokud to někdo bude chtít vysvětlit a objasnit, rád to rozepíši. _________________ http://www.faithfreedom.org/ |
|
|
|
|
 |
st duben 05, 2006 12:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Krávy |
|
|
Mám ráda zvířata, a cena, za kterou získáváme maso, je příšerná.
Na druhou stranu jsem měkoň a nejsem vegetarián.
Takže ten svůj "protest" nemám doveden do žádných důsledků.
Argumentovat v zemi, kde existují velkochovy a jatka a kde hovězí jíme, tím, že je vlastně v principu v pořádku, když někoho zavřou za zabití krávy, se mi jeví zcela zcestná. Možná bys měl, Honzíku, nejdříve nějak protestovat proti vražedným mašineriím zvaným naše jatka, než rozebírat život jedné krávy, která byla zabitá a usušená. (Nehledě k tomu, že ta paní se asi netopila v blahobytu a je otázka, jaké jídlo jí bylo dostupné - opravdu bych se nezabývala jejími morálně volními vlastnostmi a tím, proč si nešla radši nasbírat kořínky. V našich poměrech si rveme masem plný mrazáky, abychom si mohli rvát tlusté pupky jen tak z nudy, a nikoho to myslím nepobuřuje vůbec.)
Ono to sem asi vůbec nepatří, protože ve hře je spíš Martin (resp. Honzíkova snaha dokázat, že cokoliv, co Martin říká, je špatně) než práva hovězího dobytka kdekoli na světě - ještě poznámka k té Indii -
Pochody smrti. Na většině území Indie je jateční průmysl zakázán. Jen několik států jej povoluje. Krávy tedy musí pochodovat v horku a prašnu často na vzdálenost 80-160 km do tajného místa, kde je teprve nakládají do kamiónů, které je pak dopravují na vzdálená jatka. Je to šeredná cesta. Aby se udrželo tempo pochodu, poháněči používají holí a bijí dobytek po kyčelních kostech, kde není ani stopa tuku, který by zmírnil rány. Kravám není dovoleno odpočívat nebo pít. Hladové, žíznivé, chromé, unavené a nemocné krávy často vzdávají svou cestu a poklekají na kolena. Poháněči je nutí nemilosrdným bitím a kroucením už tak polámaných a oteklých ocasů k zvednutí a další cestě. Pokud ani to nestačí, používají směs chili pepře a tabáku, kterou jim vtírají do očí. viz odkaz http://gnosis9.net/view.php?cisloclanku=2003120017 |
|
|
|
|
 |
st duben 05, 2006 10:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
honzík uživatel
|
Předmět: Re: To honzík: |
|
|
[quote="Martin"]Takže žena byla zavřena do vězení na základě porušení náboženského přikázání a tebe to nepobuřuje? Aha... V nepálu nejsou muslimové.... [/quot
KRÁVA JE ŽIVÁ BYTOST. _________________ http://www.faithfreedom.org/ |
|
|
|
|
 |
út duben 04, 2006 10:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: To honzík: |
|
|
Takže žena byla zavřena do vězení na základě porušení náboženského přikázání a tebe to nepobuřuje? Aha... V nepálu nejsou muslimové....  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út duben 04, 2006 10:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
honzík uživatel
|
Předmět: Re: BEZPRÁVÍ V JINÉ NEŽ MUSLIMSKÉ ZEMI!!! |
|
|
Směšné z jednoho prostého důvodu. Bez hovězího masa člověk vydrží hovězí maso není základní lidskou potřebou. Základní lidskou potřebou je potrava a tou potravou je více než hovězí či telecí maso. Takže zase vedle Martínku.
(Tím nechci říci, že to schvaluji). _________________ http://www.faithfreedom.org/ |
|
|
|
|
 |
út duben 04, 2006 9:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
|
|
 |
út duben 04, 2006 7:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: |
|
|
rasista = xenofob = homofob
Jde o totěž, o stejný princip; rozdílná slova jen specifikují podrobnosti. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út duben 04, 2006 6:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Docela veselá diskuse.  |
|
|
|
|
 |
út duben 04, 2006 3:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
honzík uživatel
|
Předmět: rasismus |
|
|
Martin napsal: | Možná... Ale da.jo ASPOŇ není rasista...  |
Tak si Matínku nejdřív přečti definici rasismu a pak mě tu pomlouvej. Jsi neuvěřitelně vtipnej.
Můžeš mi říci, co rasistického! jsem kde napsal? Pouze popisuju realitu potažmo důvody této reality, ale na nikoho jsem z rasových důvodů neútočil. _________________ http://www.faithfreedom.org/ |
|
|
|
|
 |
po duben 03, 2006 8:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
 _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po duben 03, 2006 8:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
|
|
Martin napsal: | Možná... Ale da.jo ASPOŇ není rasista...  |
Ať jeden nebo druhý, každý z nich má něco, s čím se já a asi ani většina ostatních zde nemůžeme ztotožnit. Těžko říct, co z toho je horší. Pro nás jako homosexuály asi to, co se nám tu snažil vtlouct do hlavy da.jo, a pro nás jako součást lidské společnosti to, jaký názor zastává Honzík. _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
po duben 03, 2006 8:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Možná... Ale da.jo ASPOŇ není rasista...  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po duben 03, 2006 8:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
Předmět: Re: Vysvětlení |
|
|
Tak to bude ještě hodně veselý No jo, Honzík... Jestlipak on není mladším bratrem da.ja?  _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
po duben 03, 2006 8:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
|
|
 |
po duben 03, 2006 7:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
Předmět: Re: registrovaný uživatel Martin - Teheránec |
|
|
honzík napsal: | Co takhle si pokecat o zdejším individuu jménem Martin a jeho pochybných pochodech? |
Honzíku, jsi trapnej! _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
po duben 03, 2006 4:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
To mě by teda celkem zajímalo, co Martin řekl tak strašného, že to tu někoho tak naštvalo? Za celou dobu si nepamatuju, že by Martin napsal něco až tak zcestného, že by mi to nějak extra silně uvízlo v paměti. No jo, sem tam něco, ale z toho třeba ještě vyroste Každopásně ty kladné věci mi u něj jednoznačně převažují. Sorry, Martine, že jsem si taky přisadil, ale když si můžu zadrbat... |
|
|
|
|
 |
po duben 03, 2006 2:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: ?? |
|
|
Nebudeme se hadat. Zkusili jste si s MArtinem soukrome vyrikat sim se vzajemne stvete. Takhle verejne opravdu nebudu na nikoho plyvat. Martin me nic spatneho neudelal.. _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po duben 03, 2006 1:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
|
|
Honzíku, já bych se na Tvém místě spíš zamyslela nad tím, jestli opravdu musíš volit takhle útočný a jedovatý tón.
Nevím, co Ti Martin udělal, a po pravdě řečeno to po tom Tvém úvodu nechci vědět. Rozhodně jsem si ale nevšimla, že by psal nějaké příspěvky tohoto typu.
To se tady poté, co maskot Da.jo asi definitivně zmizel v mlžném oparu nevědomí, zase musí někdo hádat? |
|
|
|
|
 |
po duben 03, 2006 10:37 am |
 |
Autor |
Zpráva |
honzík uživatel
|
Předmět: registrovaný uživatel Martin - Teheránec |
|
|
Co takhle si pokecat o zdejším individuu jménem Martin a jeho pochybných pochodech? _________________ http://www.faithfreedom.org/ |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|