|
volné diskuzní fórum 004.CZ V2 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út prosinec 20, 2016 3:17 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: Zamiloval jsem se |
|
|
Nebo bude upc vyhledávát podobné rošťáky. Kdoví. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 20, 2016 12:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: Re: Zamiloval jsem se |
|
|
Vítej, júpísíčko. Prošli jsme něčím takovým skoro všichni, ale málokdo tu palčivost umí tak dobře popsat. Ty máš ale ohromné štěstí: už za pár měsíců budeš na gymplu (nebo něčem podobném), tam bude spousta daleko hezčích kluků, než na devítce, a daleko víc z nich budou gayové. K Tobě, vnímavému klukovi, co se umí tak pěkně vypsat, se budou chovat hezky, ne jako ten dnešní mizera. Nevěříš? Uvidíš!  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 20, 2016 12:03 am |
 |
Autor |
Zpráva |
upc49727 tester
|
Předmět: Zamiloval jsem se |
|
|
Ahoj... rád bych rovnou upozornil, že se jen potřebuju vypsat. Zamiloval jsem se. Už je to tak rok, co jsem si čas od času řekl, že on nevypadá přece tak špatně. Jsem v deváté třídě a za pár měsíců už ho neuvidím, ale teď na něj musím myslet, od rána do večera. Už se mi o něm i zdálo. Jenže on je hajzl. A gay pravděpodobně není, i když si pokaždé, když do mě rádoby neohleduplně narazí ramenem, aby byl, protože se mi v mozku začne v ten moment odehrávat cirkus. Už jenom ten jeho roztomilý úsměv, který po mě občas hodí, se mnou dělá něco, co se mnou ještě žádný člověk nikdy nedělal. Když ho vidím bez trička, mám chuť ho sežrat. Na poheld je prostě úžasný a i když si o něm ostatní myslí, že je hajzl, tak mě to vlastně ani nepřijde. Povídá se s ním skvěle, a to, jak se chová... všichni jsme někdy hnusní. Vždycky, když jsme blízko, mám obrovskou chuť ho políbit, chytit a už nepustit, vzít si ho k sobě domů. Jenže já nemůžu a začínám se těšit na poslední den, kdy ho uvidím. Hádám, že nejsem jediný, kdo tohle někdy prožíval. Rád bych mu to řekl, ale kromě toho, že není gay, to o mě nikdo neví... Možná si to někdo myslí, ale ještě pořád se tvářím jako normální heterák.
Smekám před tím, kdo to dočetl až sem. Wow. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|