|
volné diskuzní fórum 004.CZ V2 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
ne srpen 14, 2016 1:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: |
|
|
Měl sem vymyšlenou hezkou odpověď jak to přejde (nc přijde od někoho jinýho ), ale vzpoměl sem si že sem se nedávno s řádně zženštilym asi čtyřicetiletym setkal a ne, nepřešlo mě vůbec nic, bylo mi fyzicky zle.
A máš pravdu, většina gayů se takhle nechová, ale na většině gayů taky nepoznáš že jsou gayové žeo
Nícméně na druhou stranu u někoho může bejt trochu přiteplenosti i sexy  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne srpen 14, 2016 1:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pear uživatel
|
Předmět: "zženštělí" homosexuálové |
|
|
Dobrý den, zajímal by mě váš názor na "zženštělí" gaye? Mám na mysli gaye, co na sebe mávají ručičkami a mají "přiteplené" oblečení a hodně růžové a červené. Mě se takový to lidé hnusí. Proti homosexuálům nic nemám, ale tohle se mi vůbec nelíbí a spíše mi přijde, že ti to lidé znehodnocují gaye jako takové a lidi o nich mají pak smyšlené a mylné představy i když si myslím že většina gayů se takto neobléká a nechová. Napište mi prosím váš názor. Děkuji |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|