|
volné diskuzní fórum 004.CZ V2 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
ne květen 22, 2016 6:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: |
|
|
Tom_c napsal: | Vic ale uz Vaclav a hromadne vymirani na konci kridy  |
Vedle, jako vždy - Ty, jsi, Tomouši, světový velmistr zásahů mimo terč. (Ale s tím zákonem máš pravdu.)
Nového kolegu moc rád pozdravím - Ahoj, Talone94! - ale skeptický pohled na svět mu vymlouvat nebudu. Je silně poznamenán smutkem z rozchodu, a ten žádná útěšná slovíčka nezaženou, jen lékař Čas. |
|
|
|
|
 |
ne květen 22, 2016 4:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
Předmět: |
|
|
Vis hochu, v prirode (mysleno i v Praze a okolnich mestysech) plati pry jeden dulezity zakon: prezije ten, kdo se dokaze prizpusobit. Vic ale uz Vaclav a hromadne vymirani na konci kridy  |
|
|
|
|
 |
so květen 21, 2016 8:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Talon94 tester

|
Předmět: Gay komunita obecne, čo si myslím. |
|
|
Zdravím, som tu nový.
Chcem sa len vykecat a prejaviť svoj názor o gay komunite.
Sám som gay, mal som niekoľko vzťahov. Jeden nečakaný, krásny a náhodný.
Trval rok a pol. Vzťah bol ako z rozprávky. Nejdem ho rozoberat.
Prišiel priateľ a povedal mi, surovo "nemam ta uz rad, daj mi pokoj, chcem si nájsť niekoho iného."
Z toho vsetkeho, po ťažkých depkach, ťažkých spanii a nic nejedenia mi akurát tak došlo, že gay vzťah ten opravdovy, ako v heterosexualnom pare, nic take neexistuje. Alebo dlho nevydrží.
Mladí gayovia sú ako víno, vypit a vypľuť. Je to čisto o sexe, podvhrna komunita, kde každý s každým jebe a skusa.
Len toľko.. Sorry, mal som sa potrebu vykecat.
Zatiaľ ľudia.  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|