|
volné diskuzní fórum 004.CZ V2 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po březen 31, 2014 9:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
kluk08 uživatel
|
Předmět: |
|
|
ahoj. My jedem k Zadaru ( 3 tyden v cervnu ) , kdyby byl nahodou nekdo pobliz a chtel jet napr. na spolecny vylet nebo na nejakou diskoteku a pod. |
|
|
|
|
 |
čt březen 20, 2014 7:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Václav napsal: | Tom_c napsal: | Mno spis do Slovinska. Jsou tam uzasny hory. Co v Chorvatsku? Ted se tam neda ani koupat. |
Tomouši, Martyy nepíše o cestě "teď", a plnost prožitků, kterou má na mysli, asi nesouvisí s horami... |
Tomousi?? Jsem si to spatne precet. To se preci muze stat kazdemu, ty starej vole:) Stale vsak trvam na tom, co jsem napsal. Chlapi jsou ve Slovinsku sukeznejsi, no a ty hory..  |
|
|
|
|
 |
st březen 19, 2014 5:37 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Tom_c napsal: | Mno spis do Slovinska. Jsou tam uzasny hory. Co v Chorvatsku? Ted se tam neda ani koupat. |
Tomouši, Martyy nepíše o cestě "teď", a plnost prožitků, kterou má na mysli, asi nesouvisí s horami... |
|
|
|
|
 |
st březen 19, 2014 1:09 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Mno spis do Slovinska. Jsou tam uzasny hory. Co v Chorvatsku? Ted se tam neda ani koupat. |
|
|
|
|
 |
út březen 18, 2014 10:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Mno spíš do Splitu  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po březen 17, 2014 7:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martyy_92 tester
|
Předmět: Chorvatsko :) |
|
|
Čau lidi
letos jedu do Chorvatska do Živogošče a chci si to užít na plno byl tam někdo? kam by jste mi doporučili jít ? ) |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|