|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Líbí se vám tetování? Máte vy nějaké? Pokud ano, kde? :) |
a) Líbí a mám |
|
30% |
[ 3 ] |
b) Líbí a nemám |
|
40% |
[ 4 ] |
c) Nelíbí a mám |
|
10% |
[ 1 ] |
d) Nelíbí a nemám |
|
20% |
[ 2 ] |
|
Celkem hlasů : 10 |
 |
po říjen 07, 2013 10:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
Předmět: |
|
|
TuX napsal: | gayboy1987 napsal: |
a tux naozaj si myslis ze piercing mas len ty a zopar jedincov alebo co si vlastne tvojim postom chcel vyjadrit? |
Chtel jsem tim rict, ze mam pocit, ze piercing (nemyslim zrovna usni lalucek) neni zdaleka tak casty - aspon mam ten pocit, ale samozrejme nemam zadna statisticka data, kterymi bych to podlozil - a kdyz se v lete podivam, kdo vsechno ma tetovani, tak se do te skupiny proste zaradit nechci |
a tak vies piercing neuvidis zrovna hned na prvy pohlad a najma ked ho ma niekto na tele a nie na tvari. v mojom pripade je to nieco ako u matyasa. kym by mi odstranili moje tetovania tak by som mal mozno aj nad 30 v minulosti ked som bol stena a dobre mi jebalo tak som mal naraz mozno aj 7 piercingov ale ani jeden na tvari takze nic nebolo vidiet. takisto ked sa obleciem do kanclu urcite by nikto nic nezbadal. kolegovia boli v soku ked ma videli v plavkach. |
|
|
|
|
 |
po říjen 07, 2013 9:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
|
|
gayboy1987 napsal: |
a tux naozaj si myslis ze piercing mas len ty a zopar jedincov alebo co si vlastne tvojim postom chcel vyjadrit? |
Chtel jsem tim rict, ze mam pocit, ze piercing (nemyslim zrovna usni lalucek) neni zdaleka tak casty - aspon mam ten pocit, ale samozrejme nemam zadna statisticka data, kterymi bych to podlozil - a kdyz se v lete podivam, kdo vsechno ma tetovani, tak se do te skupiny proste zaradit nechci |
|
|
|
|
 |
st říjen 02, 2013 11:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Tom_c napsal: |
Tím jsem myslel, že je to šíleně zdlouhavej proces, navíc dost nepříjemnej. A nemusí se nutně něco podělat, každá kérka časem omrzí. |
Tak trvá to déle ,ale není to až zas tak zdlouhavý,ale dost to pálí. Naštěstí jsem to zažil jen jednou . Kdybych si měl dát nechat pryč všechny moje kérky tak nevím jak by to dopadlo. Jinak ostatní svoje kérky mám rád a většina z nich mají pro mě nějaký význam ,takže mě opravdu neomrzí.
Vypisovat kde všude mám kérku nebudu ,co se týče mých kérek a piercingů jsem to už tady někde jednou psal,tak si to když tak najděte. |
|
|
|
|
 |
ne září 29, 2013 10:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
opat vidim chlapci ze nemate tusenie o com drbete
co sa tyka toho lasera pri jeho pouziti je vysoka pravdepodobnost ze ti ostane jazva resp. popalenina takze to by bol trosku epicfail nemyslite?
|
|
|
|
 |
čt září 26, 2013 9:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Martin napsal: | Zas tak šílený neni jen laser stačí pálí to no, ty hrdino |
Tím jsem myslel, že je to šíleně zdlouhavej proces, navíc dost nepříjemnej. A nemusí se nutně něco podělat, každá kérka časem omrzí. |
|
|
|
|
 |
čt září 26, 2013 12:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Tom_c napsal: | Chtěl bych ho, ale pokud se po*ělá, tak odstranění je prý dost šílený, takže docela váhám, jestli si ho pořídit. |
Zas tak šílený neni jen laser stačí pálí to no, ty hrdino _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt září 26, 2013 9:48 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Chtěl bych ho, ale pokud se po*ělá, tak odstranění je prý dost šílený, takže docela váhám, jestli si ho pořídit. |
|
|
|
|
 |
čt září 26, 2013 5:20 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart90210 uživatel+

|
|
|
líbí
mám ....už dlouho
rameno |
|
|
|
|
 |
st září 25, 2013 8:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
|
|
Tetovani se mi libi, pokud je hezky provedene a decentni. Ale mam pocit, ze ho ma dneska kazdy druhy, takze jsem si radsi poridil piercing  |
|
|
|
|
 |
st září 25, 2013 10:31 am |
 |
Autor |
Zpráva |
manroot uživatel+++

|
Předmět: Líbí se vám tetování? Máte vy nějaké? Pokud ano, kde? :) |
|
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|