|
volné diskuzní fórum 004.CZ V2 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
|
út duben 30, 2013 5:14 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman
|
Předmět: |
|
|
Canis napsal: | Jsem asi sto let za opicemi ... |
Jistě ne. Chtěl jsem jen tazateli připomenout, že míní-li blbečkovskému vzhledu předejít opravdu důsledně, nemůže opomenout ani jiné procedury, jichž se u tvůrčích kadeřníků lze nadíti. |
|
|
|
|
|
út duben 30, 2013 5:04 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
Jo, to v celku smysl má btw - chlapi většinou bejvaji coloristi i u Šuly _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
út duben 30, 2013 4:40 pm |
|
Autor |
Zpráva |
jaakob uživatel
|
|
|
Zkrátit asi není to pravé slovo , naposledy jsem pak odcházel ostříhanej na ježka . Nechci úplně krátký vlasy, to mi nevyhovuje. Vždycky mě stříhala ženská, prakticky nevím o žádném kadeřnictví, kde by stříhal chlap. A co Klier v hypermarketech, má smysl tam jít? |
|
|
|
|
|
út duben 30, 2013 3:02 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
Jsi, opice se dokáže oholit, když jí hezky poprosíš _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
út duben 30, 2013 1:27 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Canis uživatel
|
|
|
Václav napsal: | Canis napsal: | "Ostříhejte mě prosím tak abych odsud neodešel jak blbeček" by mohlo zabrat |
V tom proslovu ke kadeřníkovi bych preventivně vyloučil i některé způsoby barvení. |
Jsem asi sto let za opicemi když řeknu "netušil jsem že kdysi zřetelná hranice medzi slovama stříhat a barvit zmizela, a význam se sloučil do jednoho úkonu" _________________ "Did you know that you can´t breathe fast and stick your tongue out at the same time?
Good boy!
Now, sit and roll!" |
|
|
|
|
|
út duben 30, 2013 7:49 am |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
Posledně docela zabralo "ZKRÁTIT" _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
po duben 29, 2013 11:25 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman
|
|
|
Canis napsal: | "Ostříhejte mě prosím tak abych odsud neodešel jak blbeček" by mohlo zabrat |
V tom proslovu ke kadeřníkovi bych preventivně vyloučil i některé způsoby barvení. |
|
|
|
|
|
po duben 29, 2013 9:57 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Canis uživatel
|
|
|
"Ostříhejte mě prosím tak abych odsud neodešel jak blbeček" by mohlo zabrat _________________ "Did you know that you can´t breathe fast and stick your tongue out at the same time?
Good boy!
Now, sit and roll!" |
|
|
|
|
|
po duben 29, 2013 7:38 pm |
|
Autor |
Zpráva |
jaakob uživatel
|
Předmět: Vlasy |
|
|
Ahojda lidičky, nějakej čas nejsem spokojenej se svym účesem, poradíte mi něco? Co mám říct v kadeřnictví, abych neodešel ostříhanej jak blbeček? |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|