|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
ne prosinec 16, 2012 1:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: |
|
|
jirka94 napsal: | Martin napsal: | jirka94 napsal: | Nejsem tak sdílný jak si myslíte. Ale sem tam něco řeknu. Prostě je to možná mou osobností, že rád pohoršuji okolí . |
Nj, mě nějak k tomu vedlo to "každý" a "okolí"  |
K tomu pravopisu jsem měl ještě dodat, že neumím psát . |
A ono je to horší, protože bys chtěl opravovat slova napsaná správně
Jsem samozřejmě myslel, že "každý" a "okolí" mě vedlo k tomu, že si možná až příliš sdílný  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 16, 2012 12:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jirka94 tester
|
|
|
Martin napsal: | jirka94 napsal: | Nejsem tak sdílný jak si myslíte. Ale sem tam něco řeknu. Prostě je to možná mou osobností, že rád pohoršuji okolí . |
Nj, mě nějak k tomu vedlo to "každý" a "okolí"  |
K tomu pravopisu jsem měl ještě dodat, že neumím psát . |
|
|
|
|
 |
so prosinec 15, 2012 11:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Václav napsal: | pivo, utopence a nakládaný hermelín. |
fúúúúúúúúj! fúúúúúúúúj! fúúúúúúúúj!
Ještě toho trochu...  |
|
|
|
|
 |
so prosinec 15, 2012 9:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
jirka94 napsal: | Nejsem tak sdílný jak si myslíte. Ale sem tam něco řeknu. Prostě je to možná mou osobností, že rád pohoršuji okolí . |
Nj, mě nějak k tomu vedlo to "každý" a "okolí"  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so prosinec 15, 2012 4:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
jirka94 napsal: | Pro někoho to je hospoda. Pro mě gay komunita . |
Bohužel tu chybí ten chlapík roznášející pivo, utopence a nakládaný hermelín. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 15, 2012 3:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jirka94 tester
|
|
|
Nejsem tak sdílný jak si myslíte. Ale sem tam něco řeknu. Prostě je to možná mou osobností, že rád pohoršuji okolí . Dnešní doba mi přijde smutná hlavně pro to že jsou velké možnosti, ale malí lidé... |
|
|
|
|
 |
so prosinec 15, 2012 2:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
Tak v první řadě díky za důvěru (mluvím i za ostatní, jestli mohu). A co se týká toho, co popisuješ, tak se mi taky nezdá, že by v tom měl být nějaký "problém". Pokud vám to oběma vyhovuje, tak o co jde? A jestli má tvoje okolí poznámky, které se ti nechce poslouchat, tak prostě příště nebuď tak sdílný.  |
|
|
|
|
 |
so prosinec 15, 2012 2:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart90210 uživatel+

|
|
|
jirka94 napsal: | Sem tam si rád pokecám s někým normálním. Pro někoho to je hospoda. Pro mě gay komunita . |
pro mě oboje
kromě toho taky nevykládám všem o tom jak mi to teď dělá manželka umělákem do zadku pravidelně  |
|
|
|
|
 |
so prosinec 15, 2012 10:06 am |
 |
Autor |
Zpráva |
jirka94 tester
|
|
|
Děkuji pánové. Většinou jde poznat závist, jde vidět že by to taky zkusili, ale jak sami moc dobře víte, co není podle stáda je špatné. Od malá se rád liším. Již na vzhledu vypadám jinak. Často se bavím lidmi kteří tvrdí něco jako, "nosím dámské prádlo, ale určitě nejsem gay" . Víte já si myslím že jsou to spíše ht kteří jsou tak zženštilí než hm. Já se moc nepřiznávám, jenom sem tam pár skleniček a pak se diskutuje. Byl jsem a budu vždy odsuzován, už jenom za tu feminější osobnost kvůli které je má přítelkyně šťastná. Takže u mě dobrý . Sem tam si rád pokecám s někým normálním. Pro někoho to je hospoda. Pro mě gay komunita . |
|
|
|
|
 |
so prosinec 15, 2012 2:29 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: Re: Od všeho trochu ale pořádně |
|
|
jirka94 napsal: | Každý komu jsem své aktivity prozradil mě hned odsoudil na totální hnusné prase. |
Jestli to, co jsi napsal, je všechno, tak já na tom teda nic totálně hnusně prasáckýho nevidim. Máš prostě trochu veselejší sexuální zivot - no a co - každej ať si dělá v posteli i na seně to, co ho baví a co je v mezích zákona.  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 14, 2012 5:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Mno...
Tak myslim že nejsi ani "hm ht" A předevšim moc nevidim, proč by to měl být problém? Problém by byl, kdyby to vadilo přítelkyni, nebo kdybys toužil po příšerkách z dimenze X
A jo, takový lidi v okolí mam, ikdyž se to dozvim spíš od jejich přítelkyň, než od nich Nicméně mi trošku přijde, že "problém" by se možná sám vyřešil, kdybys lidem ve svym okolí neřikal některý ...kontroverznější věci, co s přítelkyní děláte, ne?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 14, 2012 11:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
jirka94 tester
|
Předmět: Od všeho trochu ale pořádně |
|
|
Dobrý den všem uživatelům. Nejdříve jsem vám chtěl napsat celý příběh o svém "problémů" který je problémem jen pro okolí. . Ale nevejde se to tady. Takže to shrnu.
Vybral jsem si gay komunitu proto že na mé "problémy" komunita není. A Gaye považuji za inteligentní, tolerantní zajímavé lidi.
Jsem heterosexuál. (Doufám že mě neukamenujete ). A mám mezery v pravopisu. Nevím co je horší
Ale je mi celkem jedno za co mě kdo považuje, taky to na cizích neřeším. Mám pestrý sexuální život ze svou úžasnou partnerkou. Sexu si dopřáváme 2x denně. Je to úžasný sex. Od "normálního sexu" až po můj analní (pegging). (Všechno co dělám mi přijde normální.) Už to by stačilo na to aby si každý myslel jaké jsem prase. No ale na umělém penisu v mém zadku nic špatného nevidím. Pro mě je na tom nejlepší ta žena. Mimo sex pravidelně masturbuji. Když mi čas dovolí tak i 6x denně. A mám sem tam homosexuální představy, a přítelkyně to ví. Pořád mi říká ať si donesu nějakého chlapa ale že se chce taky přidat. Ona je na tom podobně jako já. Proto si své touhy navzájem plníme. Muž ale pro mě moc není. Ale asi to někdy vyzkouším. Žena také ví že se rád převlékám do ženských šatů. Jsem transvestita. Jednou do týdne si prostě dopřeji. . Někdy přítelkyni vzruším a pak si obléknu její vlhké kalhotky. Je toho trochu více. Vzrušuje mě penis ale pouze penis, muž ne. Takže umělý je vhodný milovník . Moc rád se věnují lehkým bdsm praktikám. Někdy jsem kurvička někdy pán. Každý komu jsem své aktivity prozradil mě hned odsoudil na totální hnusné prase. Proto se chci zeptat jestli máte ve svém okolí takové lidi. Nebo jsem snad jediný "homosexuální heterosexuál" ?!. Prosím neplést s bi.
Děkuji za všechny reakce. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|