|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út březen 05, 2013 10:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sila.s uživatel
|
Předmět: |
|
|
[quote="Václav"] Martin napsal: | já se např. cítím velmi diskriminován 25. 1., 31. 3., 25. 4., 25.7. a 25. 10. každého roku. |
Jo, jo, 31.3. je hardcore . |
|
|
|
|
 |
čt únor 28, 2013 11:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Martin napsal: | když jí jakýsi gayík se slžičkou v očičku vypráví, |
Bakalářské práce by neměly být přeceňovány (ani jako předmět kritiky) - mají prokázat, že kandidát umí pracovat požadovanými postupy a metodami, a relevantní výstupy se asi od nich čekat nemají, čest výjimkám.
Krom toho i respondenti v takových průzkumech mají asi pocit, že komunitě prospějí, když to jařmo šikany a diskriminace drobet připepří. Což je normální: já se např. cítím velmi diskriminován 25. 1., 31. 3., 25. 4., 25.7. a 25. 10. každého roku. Kupodivu, žádná cituplná uchazečka bakalářského grádu nepřikvapí, aby mé slzičky posbírala do své práce. |
|
|
|
|
 |
čt únor 28, 2013 12:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Mno, ono když paní výzkumnice není seznámená s tím, že oslovení buzno je mezi ht chlapci relativně časté, má jistě zajímavé výsledky průzkumu když jí jakýsi gayík se slžičkou v očičku vypráví, jak na něj mají neustále narážky.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út únor 19, 2013 9:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sila.s uživatel
|
|
|
Martin napsal: | Sila.s: Mnoho žáků se jistě setkalo s pozitivní reakcí, domníval bych se (ze zkušenosti), že většina - nakolik to ovšem je záležitost velkých měst, a u negativních reakcí případně (opět zkušenost, zprostředkovaná) individuální enormní citlivost některých lidí, kteří považují jakékoliv vyslovení slova "buzna" heterosexuálem za útok na sebe, nějak těžko můžu soudit.  |
No jistě. Mě zkrátka idiocie většiny dělaných výzkumů vždycky vytočí . Stejně tak se dá říct, že se 90% studentů setkalo s negativní reakcí na svůj vzhled (protože Nováková před celou třídou řekla ty máš vlasy jak zmoklá slepice). Zkrátka taková obecná informace o výzkumu je možná lepší než drátem do oka, ale to je asi tak všechno, co se dá o tom říct . |
|
|
|
|
 |
út únor 19, 2013 11:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Sila.s: Mnoho žáků se jistě setkalo s pozitivní reakcí, domníval bych se (ze zkušenosti), že většina - nakolik to ovšem je záležitost velkých měst, a u negativních reakcí případně (opět zkušenost, zprostředkovaná) individuální enormní citlivost některých lidí, kteří považují jakékoliv vyslovení slova "buzna" heterosexuálem za útok na sebe, nějak těžko můžu soudit.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po únor 18, 2013 10:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sila.s uživatel
|
|
|
[quote="sergej sudoplatov"]vodafone: No hlavně se mi nezdá tato jejich věta - "Průzkum z roku 2007 ukázal, že až 90 % žáků středních a vysokých škol LGBT se setkalo s negativní reakcí ostatních žáků či veřejnosti, a to přímo na akademické půdě."
Hlavně bych rád upozornil na to, že je stejně pravděpodobné, že se 90% žáků středních a vysokých škol setkalo s pozitivní reakcí ostatních žáků či veřejnosti a to přímo na akademické půdě. Jak to vím? Nevím, ale neumím si představit, že obě tvrzení nejsou stejně pravdivé . To je jak udělat výzkum, jehož výsledkem by bylo, že ČR každý rok zaprší. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 14, 2009 11:21 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | ... s klevetěním staré Blažkové na pavlači... |
Jenže za Blažkovou stojí originální empirický výzkum.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá srpen 14, 2009 11:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Re: Gay Univerzita |
|
|
Vodafone napsal: | Co bude následovat? Speciální škola pro lidi, co nosí ponožky v sandálech? |
To by měla, protože kdo nosí ponožky do sandálů setká se s mojí velmi negativní reakcí  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt srpen 13, 2009 8:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
vodafone: No hlavně se mi nezdá tato jejich věta - "Průzkum z roku 2007 ukázal, že až 90 % žáků středních a vysokých škol LGBT se setkalo s negativní reakcí ostatních žáků či veřejnosti, a to přímo na akademické půdě."
Že by tam třeba uvedli zdroj? Jaký průzkum, jak velký vzorek, v jaké zemi??? Jak se tak na ten colourplanet občas letmo podívám, tak mi připadá že je to bulvární škvár s informační hodnotou srovnatelnou s klevetěním staré Blažkové na pavlači... _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt srpen 13, 2009 8:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
solok guru++

|
Předmět: Re: Gay podniky |
|
|
Waky napsal: | Nemůžu pochopitelně sloužit ohledně gay saun či darke klubů, protože je samozřejmě neznám |
Nechtějí tě tam pustit?  |
|
|
|
|
 |
čt srpen 13, 2009 6:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
|
|
 |
st červen 17, 2009 11:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
Trefně popsáno  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
st červen 17, 2009 10:01 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Gay podniky |
|
|
Nevím, jak se pozná počet HM turistů, ale každopádně jsou obchodní a reklamní společnosti v normálně fungujících demokraciích celé žhavé to zjistit, protože jim z toho prý kyne nemalý peníz - častý profil: nemá děti, dva mužské platy, na cestách utrácejí ... tedy prodejcovo srdce se tetelí štěstím a chce o takové skupině zjistit co nejvíce, aby ji mohl postrčit k utrácení ještě většímu. To jim podle mě nelze mít za zlé. Je tudíž možné, že třeba mají nějaké metody, jak to zjistit. Určitě se ale do značné míry pracuje s odhady.
...
Ad článek: Ty "senzační" fotky tam podle mě byly proto, že tam reportéři tu senzaci hledali. Nemůžu pochopitelně sloužit ohledně gay saun či darke klubů, protože je samozřejmě neznám, ale většinu těch hospod, co popisovali, znám docela dobře (Rudolf, Střelec, Piano, Latimerie, Valentino/vyšší patra ....), takže můžu směle prohlásit, že když tam někdo hledá normální hospodu s průměrným pivem, ale možností potkat řadu známých, tak to vidí takhle, když tam hledá senzaci, musí se trochu snažit, aby ji našel. Transek bude možná víc k vidění v běžném pouličním ruchu než zrovna tady, a v noci bývají i v jakémkoli jiném nonstopáči. Pokud chtěli vyfotit více kuriózních osůbek, museli je podle mě docela hledat a možná na ně po několik nocí číhat jak na srnu
Jenomže k prostředí "senzačního zvláštního světa" holt víc patří kuriózní osoba, která jako kdyby jela právě z maškarního v Riu, nebo vnitřek SM hambince, než fotka dvou tatíků s pivem, jak právě nadávají na politiku či komentují počasí. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út červen 16, 2009 10:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
solok guru++

|
|
|
Martin napsal: | Proto se tě nikdo na nic neptá  |
Díky za uznání. |
|
|
|
|
 |
út červen 16, 2009 10:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Proto se tě nikdo na nic neptá  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út červen 16, 2009 11:52 am |
 |
Autor |
Zpráva |
solok guru++

|
|
|
Honza napsal: | Hm - a proč z osmi fotek jsou u toho článku dvě fotky transek a pět fotek nějakého SM zařízení ? |
Kdo se moc ptá, moc se dozví. |
|
|
|
|
 |
út červen 16, 2009 1:23 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Hm - a proč z osmi fotek jsou u toho článku dvě fotky transek a pět fotek nějakého SM zařízení ? |
|
|
|
|
 |
po červen 15, 2009 11:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Re: kluby |
|
|
pemel napsal: | Článek v předposledním vydání časopisu REFLEX Teplá, stověžatá ...
I takové jsou pražské gay kluby.  |
No třeba to Valentino, viď
Né mi tam spíš zaujalo, jak se pozná kolik hm turistů někam přijede?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne červen 14, 2009 5:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
solok guru++

|
|
|
Nick Guest napsal: | V článku mě zaujala věta: Plno vous a kamizola. Taková vousa - to je vám pěkná potvora. |
Já jsem zase nedávno četl, že na velení městské policie jednoho města přišla stížnost na městské strážníky, že prý byli "pod napilým stavem". Takže pozor na ně! |
|
|
|
|
 |
ne červen 14, 2009 4:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
V článku mě zaujala věta: Plno vous a kamizola. Taková vousa - to je vám pěkná potvora. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
ne červen 14, 2009 4:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: kluby |
|
|
Článek v předposledním vydání časopisu REFLEX Teplá, stověžatá ...
I takové jsou pražské gay kluby.  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
pá červen 05, 2009 9:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Hmm |
|
|
jrjrjrj napsal: | Ahoj.
Měl jsem a ještě stále mám podobné prožívání. Hledal jsem dlouho, až se objevila tato studie, která mi otevřela oči. Zajímavý pohled na věc, z mého pohledu pravdivý. Nedělat ze sebe chudinky a bojovat! Jen my jsme hybatelé světa. Cesta může trvat i několik let, ale stojí to za to!!!
Cítím, že je to s pocity lepší a lepší. Prostě to jde. Co se týká nevyléčitelost, tak nesouhlasím. Nazval bych to nedostatkem odvahy - odvahy chovat se jako chlap.
http://www.diskriminace.cz/vh-terapie/terapie.pdf
Hodně štěstí! |
Nasel sis jiz psychoterapeuta, ktereho ta studie doporucuje? Jak prijal tve prani, tvuj pozadavek? Je ti nyni lepe? Zajima me to? Ma cesta to neni, mam svou. A to smireni s homosexualitou Doufam, ze sis svym pristupek k zivotu spis neublizil. Chodis sem jeste, nebo se snazis sve homosexualni ja a s nim i tuto diskusy ze sveho zivota zapudit?  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
so únor 07, 2009 12:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
jrjrjrj tester
|
|
|
Ahoj.
Měl jsem a ještě stále mám podobné prožívání. Hledal jsem dlouho, až se objevila tato studie, která mi otevřela oči. Zajímavý pohled na věc, z mého pohledu pravdivý. Nedělat ze sebe chudinky a bojovat! Jen my jsme hybatelé světa. Cesta může trvat i několik let, ale stojí to za to!!!
Cítím, že je to s pocity lepší a lepší. Prostě to jde. Co se týká nevyléčitelost, tak nesouhlasím. Nazval bych to nedostatkem odvahy - odvahy chovat se jako chlap.
http://www.diskriminace.cz/vh-terapie/terapie.pdf
Hodně štěstí! |
|
|
|
|
 |
st prosinec 03, 2008 6:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Ano, (ne)chutnost jsi tu očividně zmínil.  | Ano, očividně byla zmíněna. Mnou především ve vztahu k "dokumentaristovi". _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st prosinec 03, 2008 6:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Ano, (ne)chutnost jsi tu očividně zmínil.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 03, 2008 6:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Zatím se tu ani v reportáži o nich nikdo ani slovem nezmínil.  |
Tak nechutnost tu byla zmíněna, čili jsem to považoval za vhodné. Nota bene, většina z nás má oči, že.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st prosinec 03, 2008 6:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Zatím se tu ani v reportáži o nich nikdo ani slovem nezmínil.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 03, 2008 6:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Mně nepřišel o moc nechutnější než ti "fešácí".  |
To je sice částečně pravda, ale z hlediska PR bývá lepší, když o záležitostech obezity, stáří a plešatosti nemluví osoba, jež těmito všemi, ehm, řekněme neduhy, trpí. /copyright Martin of Teheran, 2008/ _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st prosinec 03, 2008 6:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Mně nepřišel o moc nechutnější než ti "fešácí".  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 03, 2008 6:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Ani ne. Je to jen novinář, co potřebuje téma. Jeho reportáž má stejnou vypovídací hodnotu jako by měla např. reportáž o zkrášlování holek, tedy v podstatě nulovou.  |
To jasně. Jenom mi to přšlo, jako "já jsem nechutnej, tak mi vadí kdokoliv kdo je, nebo chce být chutnej".  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|