|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po červenec 09, 2012 3:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
woody25 uživatel+

|
Předmět: |
|
|
Hawke napsal: | skúsil som ičko a vyplatila sa. občas sa v tom mori uchylakov nájde aj zdravá ryba |
No vidíš, všetko sa dá keď sa chce Tak teda, bona fortuna  _________________ Svet je taký, za aký ho považujeme. |
|
|
|
|
 |
po červenec 09, 2012 7:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
Hawke napsal: | skúsil som ičko a vyplatila sa. občas sa v tom mori uchylakov nájde aj zdravá ryba |
Takže si konečně zasunul?  |
|
|
|
|
 |
ne červenec 08, 2012 6:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hawke uživatel

|
|
|
skúsil som ičko a vyplatila sa. občas sa v tom mori uchylakov nájde aj zdravá ryba |
|
|
|
|
 |
pá červenec 06, 2012 7:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rainbow uživatel

|
|
|
Vrútky neodporucam, je to "klasicka" tepla diskofilia. Bol som tam raz (z donutenia) a stacilo. |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2012 8:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
woody25 uživatel+

|
|
|
Hawke napsal: | nemám kde koho stretnúť...... |
Skúsil si niekoho stretnúť najskôr virtuálne? Na zoznamkách? Tých je dosť a ja mám s nimi dobré skúsenosti Ja tiež na diskotéky nechodím takže asi ozaj nemáš veľa možností okrem týchto spomenutých niekoho stretnúť. Čo poznám z rozprávania tak najznámejšie u nás určite Vrútky (Shanghai gay club), no je tam vraj aj nejaký darkroom tak neviem, niekto chváli niekto nie heh. A potom určite väčšie mestá, BA, KE Nitra...Ale hovorím zatiaľ žiadne osobné skúsenosti takže musíš to asi okúsiť sám (Ale viem že vo Vrútkach sa tancuje okrem iného) _________________ Svet je taký, za aký ho považujeme. |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2012 2:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: Gay bary a kluby |
|
|
Honza napsal: | Jo, existují i kluby bez darkroomů, a existují i obyčejné gay nebo gay friendly hospody, vinárny, bary, ... vypadá to tam jako úplně obyčejná hospoda, vinárna, bar, ... a docela často tam chodí i úplně obyčejní gayové a dělá se tam přesně totéž jako v "hetero" hospodě, vinárně, baru, ... t. j. sedí se, pije, kecá, ... |
Souhlas. Podniky na Slovensku neznám, ale v Česku a zejména v Praze existuje celá škála od pajzlů IV. cenový po snobské kavárny, od straight friendly barů po modré ústřice, od gay friendly tanečních klubů po nejvykřičenější šlapkovny a od čajoven po sauny pro taťky na cestě domů z práce. |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2012 12:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: Re: Gay bary a kluby |
|
|
Hawke napsal: | Poradili by ste mi nejaký celkom slušný gay klub na Slovensku? |
Hawke napsal: | vy teda viete pomôcť. Chcel som vedieť ako to tam vyzerá a čo mám od toho čakať, |
Klub na Slovensku ti tady asi těžko někdo poradí, Slováků tu moc není a jestli do klubů nechodí, ...
Hawke napsal: | Aké to tam je? Počul som dosť znepokojivých vecí. Sú aj nejaké také, ktoré nie sú vyslovene kurvince? Akože sex na záchodoch a darkroomy moc nemusím .... akí ľudia tam asi chodia a čo sa tam zvyčajne robí |
Jo, existují i kluby bez darkroomů, a existují i obyčejné gay nebo gay friendly hospody, vinárny, bary, ... vypadá to tam jako úplně obyčejná hospoda, vinárna, bar, ... a docela často tam chodí i úplně obyčejní gayové a dělá se tam přesně totéž jako v "hetero" hospodě, vinárně, baru, ... t. j. sedí se, pije, kecá, ... |
|
|
|
|
 |
ne červenec 01, 2012 11:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hawke uživatel

|
|
|
vy teda viete pomôcť. Chcel som vedieť ako to tam vyzerá a čo mám od toho čakať, akí ľudia tam asi chodia a čo sa tam zvyčajne robí ale na tomto fóre asi letia len témy o sexe a o tom, aké plavky nosím... |
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2012 12:47 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Hawke uživatel

|
|
|
nemám kde koho stretnúť...... |
|
|
|
|
 |
ne červen 24, 2012 10:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Slug uživatel
|
|
|
Pokud rád sedíš při grogu a povídáš si, tak je to celkem jasné a není co řešit. Prostě do takových podniků nechoď. Spíš mě zajímá, proč máš touhu tam jít?  |
|
|
|
|
 |
ne červen 24, 2012 7:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hawke uživatel

|
|
|
nikto mi nechce pomôcť  |
|
|
|
|
 |
čt březen 08, 2012 10:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hawke uživatel

|
Předmět: Gay bary a kluby |
|
|
Aké to tam je? Počul som dosť znepokojivých vecí. Sú aj nejaké také, ktoré nie sú vyslovene kurvince? Akože sex na záchodoch a darkroomy moc nemusím. Akože kurviť sa mi nevadí, ale mám nejaký úroveň preboha. Aké typy ľudí tam chodia? Ja nie som moc diskotékový vtip, radšej sedím pri grogu a rozprávam sa. Poradili by ste mi nejaký celkom slušný gay klub na Slovensku? |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|