|
volné diskuzní fórum 004.CZ V2 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Vzdali byste se navždy internetu za 20 milionů korun ? |
ANO - HNED ! |
|
9% |
[ 1 ] |
ASI ANO |
|
9% |
[ 1 ] |
NEVÍM |
|
18% |
[ 2 ] |
ASI NE |
|
36% |
[ 4 ] |
NE - NIKDY ! |
|
27% |
[ 3 ] |
|
Celkem hlasů : 11 |
 |
čt červenec 28, 2011 11:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: |
|
|
Jsi ten nejpovolanější. Teda až na to, že dálnopisem a telegramem dnes již nikam nic nepošleš a papír do faxu se přestane brzy prodávat.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 28, 2011 10:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright: Já tedy jsem ke správě financí nejen mnohem povolanější, ale navíc bych to i milerád prováděl poštou, faxem, dálnopisem, nebo telegramem.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt červenec 28, 2011 10:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Bright: no prece prispevky odtud, ale FAXEM!  |
|
|
|
|
 |
čt červenec 28, 2011 9:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Sice netuším, co je to konfera, ale 20 mega bych ti spravoval velmi rád. Samozřejmě přes net.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 28, 2011 7:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
No, ja furt nevim, jestli ta digitalni komunikace je lepsi, nez kdyz si s nekym muzu pokecat face to face a informaci mam kazdy tyden plnou postovni schranku. A vydrzel jsem bez netu pul zivota, takze bych to bral. Dvacet mega, to je kazdej rok az do duchodu pul mega rocne, za takovy prachy budu klidne bez netu a treba i bez mobilu a digitalnich hodinek. Jen bych pozadal Brighta, aby mi posilal faxem vypis z konfery.  |
|
|
|
|
 |
čt červenec 28, 2011 9:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
|
|
Abych pravdu řekla, nevím
Dvacet milionů je víc než slušnej balík (spíš už přesahuje rozsah mé fantazie), ale na internetu je tolik informací, kultury, sociálního kontaktu a co já vím. ... možná by se daly z takovejch prachů některé z těch funkcí nahradit, nevím, ale jsem ráda, že takovou věc nemusím řešit a že je to dilema ve své podstatě pouze teoretické  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
čt červenec 28, 2011 1:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|