|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá březen 16, 2012 5:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: |
|
|
Protože sem si to svobodně zvolil  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá březen 09, 2012 12:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
honzik-atom uživatel
|
|
|
Asi proto,že je to vrozená vlastnost Už tu padlo mnoho teorií a když někdo zapátrá v internetu , určitě najdu tu stránku kde je složitě vypsáno jak je možné,že se člověk narodí a je gay Je to určeno už v nitroděložním vývoji  |
|
|
|
|
 |
čt březen 08, 2012 11:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hawke uživatel

|
|
|
Prečo? No pretože evolúcia Teória je tzv. kin selection. Ale inak moc neriešim, že prečo. Načo? čomu to pomôže? Som to nikdy nebral ako niečo zlé, vždy ma to bavilo. |
|
|
|
|
 |
pá červenec 22, 2011 9:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
homo_paul uživatel
|
|
|
bylo to myšleno trochu s nadsázkou Já jsem prostě rád, že jsem gay, mám rád jistou výlučnost a přitom sounáležitost (biologickou - o nějaké "gay-komunitě" si iluze nedělám, jsme lidé jako ostatní...). http://homopavel.wz.cz.
Waky napsal: | Nevím, jestli je primárně takové štěstí být gay. Nemůžu go samozřejmě vědět z přímé zkušenosti, ale sama jsem nikdy heterosexualitu jako pouhý fakt za nijaké štěstí nepokládala, žádná orientace totiž nevypovídá nic o tom, jak šťastně bude dotyčný žít.
Já bych na otázku, proč nejsou všichni lidé jen ht, asi odpověděla, že proto, aby byl svět pestřejší. Kdybychom byli všichni ůplně stejní, byla by to asi hrozná nuda a možná bychom ještě lezli po stromech ) | _________________ Pavel/gay |
|
|
|
|
 |
so červenec 09, 2011 5:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
|
|
Nevím, jestli je primárně takové štěstí být gay. Nemůžu go samozřejmě vědět z přímé zkušenosti, ale sama jsem nikdy heterosexualitu jako pouhý fakt za nijaké štěstí nepokládala, žádná orientace totiž nevypovídá nic o tom, jak šťastně bude dotyčný žít.
Já bych na otázku, proč nejsou všichni lidé jen ht, asi odpověděla, že proto, aby byl svět pestřejší. Kdybychom byli všichni ůplně stejní, byla by to asi hrozná nuda a možná bychom ještě lezli po stromech ) _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
po červenec 04, 2011 10:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
homo_paul uživatel
|
|
|
Občas se ptám, proč zrovna já mám to štěstí být gay. _________________ Pavel/gay |
|
|
|
|
 |
po červenec 04, 2011 9:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Martin napsal: | To Honza: mm nemohly by to třeba rodit lesby?  |
A jak by asi k tomu přišly ? Neposkvrněný početí se v historii lidstva - pokud se nepletu - objevilo jen jednou a že by byly lesby hermafroditní, to pochybuju. |
|
|
|
|
 |
po červenec 04, 2011 3:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
Taky bych v tom žádný zvláštní smysl nehledal. Podle mě je to prostě náhoda. Ale zaplať pánbůh za ni.  |
|
|
|
|
 |
po červenec 04, 2011 11:25 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No já si hlavně nemyslím, že to rozdělení je takhle striktní, takže bych do toho přírodu, boha a nějaký případný vyšší záměr nepletl.
To Honza: mm nemohly by to třeba rodit lesby?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po červenec 04, 2011 1:47 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
1. heteráci jsou potřeba, abychom se mohli rozmnožovat my - nebo bys chtěl sexovat s holkou ?
2. taky se koukni na statistiky porodnosti: na 49 holek se narodí 51 chlapečků, takže ne na každého se dostane holka - ale když budou 2 gayové, spáruje se všechno
3. všichni nemůžou bejt heteráci už i proto, že někdo přece musí bejt hezkej a chytrej
4. no a kdyby nebyli gayové, tak nevím, čím bych byl, když heterák být nechci |
|
|
|
|
 |
po červenec 04, 2011 12:28 am |
 |
Autor |
Zpráva |
skyper806 uživatel+
|
Předmět: Hľadali ste odpoveď na otázku PREČO? |
|
|
Nemyslím teraz otázku "Prečo práve ja som gay?", ale skôr prečo to tak príroda (resp. pre kresťanov Boh) tak zariadil, že nie každý je heterosexuál? Ja odpoveď nepoznám.
Ale to si môžeme položiť aj iné filozotické otázky - napr. prečo existujú ťažké choroby (napr. rakovina) a prečo nimi trpia ľudia, ktorí sa voči iným neprevinili - teda prečo trpia nevinní? A takto by sa asi dalo pokračovať... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|