|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út červen 12, 2012 6:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: |
|
|
Já bych se teda zeptal, jestli je víc zženštilý solárko, nebo parní lázně?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út červen 12, 2012 3:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
augustus166 napsal: | Tak to mne se zas libi buzici s hetero lookem, ale mestskeho typu - coz znamena, ze seno sebe stara, ale neni to sampon. Libi se mi, kdyz je chlap upravenej a prijemne voni, ale stale to musi byt chlap, zadny ruzovy tricko, melir nebo solarko, to mi prijde desne asexualni...mam rad hlubsi muznej hlas, svalnatou postavu, proste zadnou slecinku |
Definuj šampon;) Jinak s tím souhlasím, ale třeba melíry nevidím jako nemužský prvek, některým melír hodně sluší, nesmí to být ale nic extrémního. Solárko - to sice chápu, že tam někdo chodí, ale taky to není věc, která by mě nějak super brala:-) |
|
|
|
|
 |
út červen 12, 2012 3:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
Tak to mne se zas libi buzici s hetero lookem, ale mestskeho typu - coz znamena, ze seno sebe stara, ale neni to sampon. Libi se mi, kdyz je chlap upravenej a prijemne voni, ale stale to musi byt chlap, zadny ruzovy tricko, melir nebo solarko, to mi prijde desne asexualni...mam rad hlubsi muznej hlas, svalnatou postavu, proste zadnou slecinku
jelikoz ja rad provokuju, postuchuju a peru se, tak taky fyzicky musi neco vydrzet a hlavne si nesmi nechat vsechno libit, protoze ja sem obcas hodne na presdrzku, takze sem tam potrebuju taky dostat cocku
proste ja preferuju silne, sebevedome a sobestacne jedince - kdybych chtel mit doma princeznu, o kterou se budu starat, poridim si holku  |
|
|
|
|
 |
pá červen 24, 2011 9:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
A nejlepší uplně šampoo  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá červen 24, 2011 8:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
xts napsal: |
Tak mně se líběj kluci. Aby se oblíkali a chovali jako ženský, to úplně postrádá smysl. Chci kluka, ne ženu s mužskými pohlavními orgány
(Ale tak lepší lehce šamponek, než zarostlej zevlák no ) |
Souhlasím  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá červen 24, 2011 8:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
xts uživatel++

|
|
|
Tak mně se líběj kluci. Aby se oblíkali a chovali jako ženský, to úplně postrádá smysl. Chci kluka, ne ženu s mužskými pohlavními orgány
(Ale tak lepší lehce šamponek, než zarostlej zevlák no ) |
|
|
|
|
 |
pá červen 24, 2011 8:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Martinovi se to pouze líbí.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá červen 24, 2011 8:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
xts uživatel++

|
|
|
Martin se chová zženštile? ) |
|
|
|
|
 |
pá červen 24, 2011 8:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No já bych to uplně takhle neviděl. Že se někdo chová zženštile ještě neznamená, že má i ženské povahové rysy.
Ovšem je pravda, že pokud se tak někdo chová záměrně, nebo cíleně, tak to bude nějakej mechanismus sebepotvrzení. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá červen 24, 2011 7:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Možná |
|
|
Někdy se zšenštile chovají takoví muži, kteří úplně nepřijali své mužství. Svou mužskou energii. A dominuje u nich spíš to ženské. A ve dohromady sladit, být muž a zároveň i citlivý a jemný je ne úplně snadné. Zženštilí muži bývají častěji ti, kteří mají potíž se svou identitou. To je výsledek jednoho psychologického šetření I mé osobní poznání _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po duben 18, 2011 10:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Přesně tak to spousta lidí vnímá  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po duben 18, 2011 9:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Jen to nesmí moc kontrastovat s fyzickým vzhledem, že? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po duben 18, 2011 8:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Navíc tady neni důvod k zoufalství... spousta lidí to preferuje Ve větší či menší míře  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po duben 18, 2011 7:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nebo se přestěhovat na Buznohrady, kde se to ztratí.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po duben 18, 2011 10:05 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Obávám se, že se s tim se nedá dost dobře dělat nic.. V týhle situaci se k tomu maximálně můžeš postavit jako chlap a smířit se s tim.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so duben 16, 2011 11:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Donnie tester
|
Předmět: zženštilosť |
|
|
Čaute, bude to znieť strašne primitívnem ale chcem vedieť aký máte názor na odstránenie zžnštilosti. Dá sa to vôbec? Snažím sa koľko chcem, ale stále mi veľa ľudí hovorí že sa správam ako buzna a že mám vysoký hlas pričom si to vôbec neuvedomujem. Občas z toho mám aj depky.. chcem proste pôsobiť ako chlap, nie ako žena. Som spokojný so svojou homosexualitou, ale správanie to ne-e |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|