|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Když kluk chodí naostro... |
Rajcuje mě to. |
|
35% |
[ 13 ] |
Má to něco do sebe. |
|
32% |
[ 12 ] |
Je mi to jedno. |
|
13% |
[ 5 ] |
Moc to nemusim. |
|
13% |
[ 5 ] |
Je to nechutný. |
|
5% |
[ 2 ] |
|
Celkem hlasů : 37 |
 |
po únor 14, 2011 2:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Patrick tester
|
Předmět: |
|
|
Teeeda... Jak tak koukám na výsledky hlasování, tak se zdá, že jsem nastolil docela kontroverzní téma. A taky se zdá, že jiní odpovídají a jiní hlasují.
A co z druhý strany? Zažil někdo z vás, kdo sám chodí naostro, nějakou "extrémní" reakci? Pozitivní nebo negativní? |
|
|
|
|
 |
pá únor 04, 2011 12:42 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Tak já jsem teda zaškrtl "Má to něco do sebe", protože ten student z Hvězdy, co se na nudapláži na Džbáně onoho léta oblíknul rovnou do kraťasů, prostě měl něco do sebe.
Ale možná je to jen záměna esenciálního za akcidentální.
: )) _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4)
Naposledy upravil Nick Guest dne po únor 14, 2011 9:52 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
pá únor 04, 2011 12:15 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
satal napsal: | ... ne to, že se něco stahuje dohromady - to totiž jde i u kalhot, ne?  |
No to jo, akorát že u kalhot je to vlastnost fakultativní, kdežto u fotbalovejch trenek obligatorní. |
|
|
|
|
 |
pá únor 04, 2011 12:09 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Nevim, asi by to nebyl důvod proč se s někym rozejít, a jestli to někdo občas udělá, a pak ty kalhoty vypere, tak v tom nevidim zásadní problém...
Asi by teda bylo dobrý ty kalhoty s brzdnou dráhou vzadu schovávat před někym, kdo je na rimming
Obecně teda souhlasim s honzou, že to docela ubírá ten zážitek ze svlíkání spodního prádla... Ale taky bych rád upozornil, že některý kalhoty s knoflíčkama taky nejsou uplně bezpečný  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt únor 03, 2011 10:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
satal uživatel+
Založen: 22.9.2007 Příspěvky: 211 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
všité slipy nejsou naostro. Naostro bych chápal jako absenci spodního prádla, ne to, že se něco stahuje dohromady - to totiž jde i u kalhot, ne?  |
|
|
|
|
 |
čt únor 03, 2011 8:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: na ostro nee |
|
|
Bright: souhlas, je to asi dost nehygienické a u kalhot se zipem i celkem nebezpečné. Fakt nevím, co by mě na tom, že někdo takhle chodí, mohlo vzrušovat ... že je socka, co nemá ani na trenky ? Hezký slipy, nebo hezký trenky na hezkým klukovi jsou dost rajcovní - a takový stahování slipů zubama - to teda vůbec néni špatný.
Na ostro fakt ne (s vyjímkou pro sportovní oblečení a montérky, když je vedro).
TP - dotaz: patří do kategorie na ostro i nošení fotbalovejch trenek které mají všité slipy, takže se stahuje obojí souběžně ? |
|
|
|
|
 |
čt únor 03, 2011 1:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Začnu přemýšlet, jestli si kalhoty mění a pere každý den a kterou nohavici má radši. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt únor 03, 2011 1:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Je to přesně tak, jak jsi napsal: Je to pro mě vzrušující odpudivý bezvýznamný detail.
: ))) _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
čt únor 03, 2011 10:36 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Patrick tester
|
Předmět: Naostro |
|
|
Ahoj kluci! Chtěl bych se zeptat... Když při prvním "intimním sblížení" ( ) s klukem zjistíte, že chodí naostro, je to pro vás vzrušující, odpudivý, nebo je to bezvýznamnej detail?  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|