|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
ne březen 27, 2011 2:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
xts uživatel++

|
Předmět: |
|
|
No to jsem nepochopil, proč interpreta ukolébává Dylanovo nejlíp hodnocený album nabitý kolikrát až nesrozumitelnýma myšlenkama )
Jo, Go West s německým přízvukem je vtipný. Na OST to neni..
Luxusní je jinak samo sountdtrack k Shelter.. |
|
|
|
|
 |
ne březen 27, 2011 10:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
xts napsal: | /Titulní písnička je o mně - taky mám "Blonde on Blonde" (Dylanovo album) na svým "portable stereo" (resp. MP3 přehrávači) ) / | A je to ukolébavka ze zlaté éry rozhlasu?
Celý soundtrack nemám, ale cover verze na druhou hitu Go West (původně Village People, pak Pet Shop Boys) je tak úžasně německá...  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
pá březen 25, 2011 3:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Tak jestli se jako každý správný kulturista připravoval na přeslici a fakany, tak mu ani nic jiného, než náhodné přátelské šukání nezbylo  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá březen 25, 2011 2:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
xts napsal: | No to byl úplnej Mirek Dušín, jak tam Georgovi lhal a dával mu naprosto nemravnou nabídku. Ale tak asi je to v Německu normální  |
Co je špatnýho na tom, že si s ním chtěl přátelsky zašukat ?  |
|
|
|
|
 |
čt březen 24, 2011 11:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
xts uživatel++

|
|
|
Jinak doporučuju Soundtrack ze SommerSturm.
Sjíždim pořád dokola.
/Titulní písnička je o mně - taky mám "Blonde on Blonde" (Dylanovo album) na svým "portable stereo" (resp. MP3 přehrávači) ) / |
|
|
|
|
 |
čt březen 24, 2011 4:10 am |
 |
Autor |
Zpráva |
xts uživatel++

|
|
|
No to byl úplnej Mirek Dušín, jak tam Georgovi lhal a dával mu naprosto nemravnou nabídku. Ale tak asi je to v Německu normální
(Strašně se bojim teď. ) |
|
|
|
|
 |
čt březen 24, 2011 2:33 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
xts napsal: | Jako sorry, ale ten kulturista byl dost hajzl, nechápu, že mu to tvůrci filmu tolerovali.  |
Ten kulturista z Letní bouře je - stejně jako já - sympatický, hodný, milý, zábavný, inteligentní, slušně vychovaný férový a citlivý chlapec. A jestli ho bude někdo pomlouvat, tak mu rozflákám tlamu na fašírku !
 |
|
|
|
|
 |
st březen 23, 2011 11:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
xts uživatel++

|
|
|
Jako sorry, ale ten kulturista byl dost hajzl, nechápu, že mu to tvůrci filmu tolerovali.  |
|
|
|
|
 |
pá leden 07, 2011 3:57 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Waky: Jaký drby? My tady provádíme regulérní psychologický rozbor postav za účelem hlubšího pochopení děje daného veledíla.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá leden 07, 2011 12:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Slug uživatel
|
|
|
Honza: že jsem blbka z fejsbůku mi teda ještě nikdo neřekl, ale beru to. Všechno je jednou poprvé ne? |
|
|
|
|
 |
čt leden 06, 2011 4:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Honza: Zaprvé nevím, cos mi tím chtěl říct, a za druhé mě to uráží.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt leden 06, 2011 1:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Fake uživatel
|
|
|
Honzo já mám takový dojem že podobný video by šlo udělat taky o klucích, jenom jejich zbraně jsou založený ruce pro větší bicáky a neskutečná snaha o přirozený výraz v obličeji zatímco jim nestačí kyslík co napínají všechno svalstvo  _________________ "Nevědomost je nevědomost. Nevyplývá z ní žádné právo něčemu věřit."
(Sigmund Freud)
"Get busy living, or get busy dying."
(Stephen King) |
|
|
|
|
 |
čt leden 06, 2011 12:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
|
|
 |
čt leden 06, 2011 1:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Honza napsal: | Ta balící technika mi moc přesvědčivá nepřišla,
na mě by tyhle kecy teda fakt nezabraly. | Na tebe ne, ale lichotit heterákům fakt zabírá. Nikdo jim totiž nelichotí, žijou v tom svém soutěživém světě. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st leden 05, 2011 11:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Slug uživatel
|
|
|
Sakra chlapi, tak jste mě totálně přejeli, ale to co píšete má docela smysl.
Zrovna teď mi jedna spolužačka taky takto nabízí rozkrok i když jsem to do nedávné doby moc neregistroval. Asi to na ni budu muset vybalit jelikož mi ji začíná být docela líto, ale na druhou stranu je ve mě asi nějaká mrcha, protože někde ve skrytu duše se mi tajně líbí jak za mnou pálí
A abych se vrátil k tématu, tak jsem včera shlédnul Make The Yuletide Gay a moc se mi líbil, takový příjemný film a ta scéna s CO neměla chybu.
Naopak film, který se mi vůbec nelíbil byl Latter Days nic ve mě nenechal a spíš jsem se cítil za hlavní hrdiny až trapně. Hlavně ten falešný pláč v kuchyni, když dostal mormon facku  |
|
|
|
|
 |
st leden 05, 2011 9:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
bright napsal: | Mne nezaujal jeho vzhled, popř. že měl sex a fitness jako své jediné zájmy, ale jeho balicí techniky. Naprosto dokonalé a účinné. Schorschi mu je žral i s navijákem. |
Sex a fitness jsou ty nejušlechtilejší zájmy, jaké znám.
Fakt nevím, co bych dělal, kdyby jich nebylo.
Ta balící technika mi moc přesvědčivá nepřišla,
na mě by tyhle kecy teda fakt nezabraly.
bright napsal: | Proč po Tobim pálila bylo uvěřitelné. Nereálná byla její reakce na jeho odmítnutí. Čekal bych, že mu naopak "spočte" všechna příkoří a dá mu je v afektu pořádně sežrat. |
Pálila po něm právě proto, že byl gay a moc se jí nevnucoval. A čím míň o ni stál, tím víc po něm jela. Baby takhle fungujou. No a nesežrala ho nejspíš proto, že už něco tušila takže ji to až tak moc nepřekvapilo.
AD TITULKY:
myslel jsem, že si pustím film synchronně s obouma titulkama - těma z televize a těma z webu a budu srovnávat, co je lepší. Ale zjistil jsem, na webu je titulků víc, než jsem tušil. Našel jsem čtyři různé překlady. Takže jsem vyrobil aspoň takovou malou srovnávací tabulku.
(bootshaus byl většinou přeložený správně)
A můžeme srovnávat: http://img510.imageshack.us/img510/503/titx.jpg |
|
|
|
|
 |
st leden 05, 2011 8:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Václav: Ale no tak, nemyslel jsem to ve stylu Troškovy imaginace. Nemusela hulákat na lesy a oni dva se nemuseli hned servat, zejména pokud s sebou neměli u vody kabelky.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st leden 05, 2011 7:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
bright napsal: | Čekal bych, že mu naopak "spočte" všechna příkoří a dá mu je v afektu pořádně sežrat. |
A bude se s řevem válet po zemi.
bright napsal: | který se předtím na tom molu snažil furt lézt po Leovi (než tam Leo zůstal s Tobim sám) |
... a tady tvůrci filmu ponechali prostor naší fantazii: jakpak se asi Leovi podařilo se Oliho zbavit? |
|
|
|
|
 |
st leden 05, 2011 4:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Honza napsal: | Ty mě stále překvapuješ ! Čekal bych, že právě tahle postava ti bude z duše protivná. :- ) Jo, Malte je super - bych se nezlobil, kdyby ten film byl víc o něm a míň o tom ostatním. :- )
Furt přemýšlím, koho mi ten týpek velmi intenzivně připomíná ...  | Mne nezaujal jeho vzhled, popř. že měl sex a fitness jako své jediné zájmy, ale jeho balicí techniky. Naprosto dokonalé a účinné. Schorschi mu je žral i s navijákem.
Připomněl mi jednoho het kámoše, který ma podobné balicí hobby.
Honza napsal: | Tak zrovna tahle holka je dost reálná. | Proč po Tobim pálila bylo uvěřitelné. Nereálná byla její reakce na jeho odmítnutí. Čekal bych, že mu naopak "spočte" všechna příkoří a dá mu je v afektu pořádně sežrat.
Honza napsal: | Kterej že mu dělal ze života peklo ? To sem zas něco nepostřehl ? | Já si toho všimnul až teď v pondělí. Klíčová scéna za bouřky na lesní cestě. Tobi má hysterák, že mají jít hledat Achima. Nenaveze se za to do něj Anke ani nikdo jiný z bavorského týmu, ale Oli z berlínského Queerschlagu, který se předtím na tom molu snažil furt lézt po Leovi (než tam Leo zůstal s Tobim sám) a který Ni(e)lsům v táboře vytýkal, že se chovají děsně teple. Takže ten Tobiho coming out nevyvolala Anke, ale Oli, který ho obvinil ze žárlivosti na maloprsatku, a to z důvodu, že sám žárlil kvůli Leovi na něj. Holt buzny.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st leden 05, 2011 1:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
bright napsal: | ... ale z vlastní zkušenosti vím, že plno slovních hříček je nepřeložitelných na jeden dva řádky ... |
jj, je to takový překladatelský oříšek ... kolik třešní, tolik višní ...
btw: vždycky si vzpomenu na QaF: "cocktail - cook tail", jedna z mála slovních hříček, kterou jsem se svou nízkou inteligencí pochopil. Zajímavé je, že takhle si umí se slovama hrát hlavně angláni, třeba ve francouzském filmu se nic podobného neobjevuje.
bright napsal: | ... Mne v tom filmu vždycky spolehlivě pobaví postava Malteho. |
Ty mě stále překvapuješ ! Čekal bych, že právě tahle postava ti bude z duše protivná. :- ) Jo, Malte je super - bych se nezlobil, kdyby ten film byl víc o něm a míň o tom ostatním. :- )
Furt přemýšlím, koho mi ten týpek velmi intenzivně připomíná ...
Václav napsal: | ... přemýšlím, jestli tak správná dívka, jako je Anke, je v reálu možná aspoň v Německu, nebo jestli není možná vůbec. |
bright napsal: | Její postava byla dost nereálná. Zaprvé, co na něm viděla (masochistické krasavice inteligentní jsou leda v pohádkách), ... |
Slug napsal: | Já jsem to samozřejmě nemyslel vážně. Dokáže si vůbec někdo představit takovou puberťačku? Zaprvé by asi nestála o takového kluka (mě se třeba Tobi nelíbil) a nenabízela mu svůj rozkrok při každé příležitosti a za druhé si celkem živě umím vybavit tu reakci. To by bylo vážně peklo. Leda, že by byla na svůj věk velmi inteligentní  |
Tak zrovna tahle holka je dost reálná. Se na její chování nesmíte koukat buzní logikou. První (a poslední) holka, se kterou jsem chodil byla něco podobného. Já se teda o ni nijak moc nesnažil a čím míň jsem se snažil, tím víc za mnou pálila. A rozkrok nabízela tak intenzivně, že i mě, jako naprosto tupému individuu, bylo hned jasný, co chce. Baby mají asi nějakou masochistickou úchylku a dost často se honěj za klukama, o které by gay ani hrábě neopřel. Pro hafo holek je normální kluk nezajímavej.
viz třeba totok: http://www.asistentka.cz/node/9489
bright napsal: | ... kdyby mu udělala ze života peklo ona a ne ten zhrzenec z Queerschlagu. Maloprsatka a Sasky byly věrohodnější.  |
Kterej že mu dělal ze života peklo ? To sem zas něco nepostřehl ? |
|
|
|
|
 |
st leden 05, 2011 1:05 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Slug uživatel
|
|
|
Já jsem to samozřejmě nemyslel vážně. Dokáže si vůbec někdo představit takovou puberťačku? Zaprvé by asi nestála o takového kluka (mě se třeba Tobi nelíbil) a nenabízela mu svůj rozkrok při každé příležitosti a za druhé si celkem živě umím vybavit tu reakci. To by bylo vážně peklo. Leda, že by byla na svůj věk velmi inteligentní  |
|
|
|
|
 |
st leden 05, 2011 12:14 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Její postava byla dost nereálná. Zaprvé, co na něm viděla (masochistické krasavice inteligentní jsou leda v pohádkách), a za druhé by bylo pravděpodobnější, kdyby mu udělala ze života peklo ona a ne ten zhrzenec z Queerschlagu. Maloprsatka a Sasky byly věrohodnější.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út leden 04, 2011 11:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Slug napsal: | Václave já si myslím, že pár takových bude  |
Když už, tak hlavně, aby jich nebylo moc. Z příliš dokonalých lidí a věcí mrazí. |
|
|
|
|
 |
út leden 04, 2011 9:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Slug uživatel
|
|
|
Václave já si myslím, že pár takových bude  |
|
|
|
|
 |
út leden 04, 2011 2:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
bright napsal: | Mne v tom filmu vždycky spolehlivě pobaví postava Malteho. |
Ten se opravdu podařil, já ale častěji přemýšlím, jestli tak správná dívka, jako je Anke, je v reálu možná aspoň v Německu, nebo jestli není možná vůbec. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|