|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po srpen 15, 2011 10:02 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: minisraz |
|
|
Ano, také si myslím, že se povedl jinak, Q cafe je sympatický podnik s hezkým interiérem a pestrou skladbou návštěvníků (muži, ženy, děcka, psi, HM, HT....). Akorát je to tam poněkud dražší a dole vázne obsluha. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
ne srpen 14, 2011 2:32 am |
 |
Autor |
Zpráva |
xts uživatel++

|
Předmět: |
|
|
Myslím, že sraz o velkolepé účasti celých 3 lidí (a jednoho psa), se povedl  |
|
|
|
|
 |
pá srpen 12, 2011 10:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
xts uživatel++

|
|
|
A kdo tedy zítra bude? |
|
|
|
|
 |
pá srpen 12, 2011 9:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
xts uživatel++

|
|
|
OK, budeš kontaktní osoba. Normálně by se řeklo, že tam budeš jako růže mezi trním, ale víš, že my to vidíme trochu jinak
Co vůbec ženu přivádí k tomu být šamankou na gay komunitě?  |
|
|
|
|
 |
pá srpen 12, 2011 11:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Sraz doplňující informace |
|
|
Takže napíšu ještě pár doplnění: Q cafe se nachází na adrese Opatovická 12, je to poblíž stanice Můstek. Mají adresu www.q-cafe.cz, na Facebooku v informacích pak detailní výčet dopravních spojení a mapu. Otevřeno je do půlnoci, takže žádná kalba do rána nehrozí
...
Pro Xts: budeme v suterénu a bude možné se zeptat obsluhy na rezervaci na jméno Veronika (to jsem já). Jistým poznávacím znamením bude, že tam budu jedna žena mezi kluky a muži, a měla bych mít s sebou ratlíka (mám ověřeno, že mě tam s ním pustí). To by Ti snad mělo stačit, vyrábět a tahat s sebou obrovský transparent s poloobnaženým svalovcem se mi fakt nechce
...
Pro odpůrce pompézních akcí: ten podnik na mě dělá spíše decentní dojem, nicméně kdyby to vypadalo na nějaké ryčné juchání s duhou a Helenou, nebude žádný problém zvednout se a jít kousek dál někam, kde nějaké gay průvody neřeší. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
čt srpen 11, 2011 2:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
xts uživatel++

|
|
|
Dorazim a hotovo. Jen mi sdělte, jak poznám tu správnou partu? Nebude třeba velká cedule "Gay komunita" s obrázkem dvou svalnatých mladíků vpravo? A každý účastník s jmenovkou?  |
|
|
|
|
 |
st srpen 10, 2011 5:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
xts uživatel++

|
|
|
Ach jo, dneska mi zase neni dvakrát dobře na to, abych se družil s ostatníma buzerantama. Jak bude v sobotu je ve hvězdách  |
|
|
|
|
 |
út srpen 09, 2011 10:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Martin: Mluv za sebe.  |
Tak nalitej bicon, no  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út srpen 09, 2011 10:33 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin: Mluv za sebe.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út srpen 09, 2011 8:20 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Neboj, Nicku, alespoň jeden nalitej homocon tam bude  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út srpen 09, 2011 12:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
xts napsal: | Pěkný, že akorát do neděle mám antibiotika, tak se nebudu moc zlejt a radši zamířim na poslední vlak pak  |
Třeba je to dobře: nachmelený paleokonzervativní libertarián - to by bylo zuviel.  _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
út srpen 09, 2011 12:05 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: Re: sobota 13.8. |
|
|
Sobota 13. 8.? Účast ještě řádně zvážím... _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
po srpen 08, 2011 10:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
xts uživatel++

|
|
|
Pěkný, že akorát do neděle mám antibiotika, tak se nebudu moc zlejt a radši zamířim na poslední vlak pak  |
|
|
|
|
 |
po srpen 08, 2011 10:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
I mladší našli  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po srpen 08, 2011 9:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
xts uživatel++

|
|
|
To abych asi teda dorazil
Ale jak poznám správný stůl? V Q Café asi nepomůže zdvořilé "Prosím Vás, nejste náhodou teplí?"  |
|
|
|
|
 |
po srpen 08, 2011 7:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Tak jo. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
po srpen 08, 2011 7:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: sobota 13.8. |
|
|
Tak jsem zarezervovala 10 míst na tuto sobotu, tj. 13.8. v 19.30 v Q. café. Budeme dole, protože větší skupiny dávají vždy tam. S těmi akcemi to snad nebude tak horké, v nejhorším by se dalo jít posléze jinam, kdyby to tam bylo příliš expanzivní a bujaré. Nevěřím, že se nás sejde příliš mnoho.
Tak kdo chcete přijít, jste vítáni, počet je s rozumnou rezervou  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
po srpen 08, 2011 9:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Václav napsal: | Martin napsal: | Btw - už někoho napadlo, nějakou politickou stranu, vytvořit nějaký ochranný oddíly? Teda krom protivajíčkových úderek ČSSD.  |
Ochranné ne, útočné tu už samozřejmě byly. |
No tak jeden byl úderný, jeden ochranný, jedna milice, a jedny gardy s knížečkou. Obecně ovšem na jedno brdo. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po srpen 08, 2011 9:10 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Martin napsal: | Btw - už někoho napadlo, nějakou politickou stranu, vytvořit nějaký ochranný oddíly? Teda krom protivajíčkových úderek ČSSD.  |
Ochranné ne, útočné tu už samozřejmě byly. |
|
|
|
|
 |
po srpen 08, 2011 9:07 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Btw - už někoho napadlo, nějakou politickou stranu, vytvořit nějaký ochranný oddíly? Teda krom protivajíčkových úderek ČSSD.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po srpen 08, 2011 8:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Martin napsal: |
Z té jsem nadšen stále, nicméně ani pravice mi nezaručí, že tam nebudou Žamily, workshopy a avantgardní divadlo.  |
Asi bys měl ODS vysvětlit, že na názorech pana Hájka něco bude...  |
|
|
|
|
 |
po srpen 08, 2011 8:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Bart napsal: | Martin napsal: | Br, to teda ani náhodou. Nějak se netoužim družit s těma multioganizátorama. Eště by mi nabídli veganskej kuskus a to už bych nevydržel.  |
Ani když je to pod laskavou záštitou ODS, což jsi v jiném vláknu kvitoval s tak nefalšovaným nadšením...?  |
Z té jsem nadšen stále, nicméně ani pravice mi nezaručí, že tam nebudou Žamily, workshopy a avantgardní divadlo.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po srpen 08, 2011 8:23 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
xts napsal: | Ale hlavně to chce už rozseknout, aby si Martin včas zabookoval letenky z Teheránu  |
Starej se raději o sebe Ájatolláh Buzní už má zabookováno  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po srpen 08, 2011 6:57 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Martin napsal: | Br, to teda ani náhodou. Nějak se netoužim družit s těma multioganizátorama. Eště by mi nabídli veganskej kuskus a to už bych nevydržel.  |
Ani když je to pod laskavou záštitou ODS, což jsi v jiném vláknu kvitoval s tak nefalšovaným nadšením...?  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 07, 2011 11:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
xts uživatel++

|
|
|
Ale hlavně to chce už rozseknout, aby si Martin včas zabookoval letenky z Teheránu  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 07, 2011 7:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
xts uživatel++

|
|
|
Přesně. Termín Prague Pride se zcela zavrhuje. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 07, 2011 7:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Br, to teda ani náhodou. Nějak se netoužim družit s těma multioganizátorama. Eště by mi nabídli veganskej kuskus a to už bych nevydržel.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne srpen 07, 2011 7:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
xts uživatel++

|
|
|
Tak po prejtu.
Navíc mi tyhle akce moc nesedí.. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 07, 2011 6:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Jen bych upozornil, že 12. i 13. mají v Qčku probíhat nějaké akce v souvislosti s prajdem. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
|
|
|
|
 |
ne srpen 07, 2011 6:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
xts uživatel++

|
|
|
Oba víkend vyhovují. Ale lepší sobota, v pátek makám do 6 a ne v Praze. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
|
|