|
volné diskuzní fórum 004.CZ V2 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po prosinec 21, 2009 9:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
Předmět: |
|
|
no si myslim ze tohle forum je vubec plne heteraku.... jeden muj kamos par let jezdil po evrope s kamionem... a je to teda stopro gay...  _________________ >>> www.vphotos.ic.cz www.vmodels.wz.cz <<< |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 20, 2009 7:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Hm, tak to já poslouchám známého vulgaristu a hospodského vožralu "starýho kokota ze Znojma" Záviše...jehož písně jeden nejmenovaný člen tohoto fóra kdysi označil za "heterácké odrhovačky"  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so prosinec 19, 2009 9:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
|
|
Hehe, taky posloucham Radio Beat i Hard&Heavy, tak jsem asi heterak, kteryho strasne pritahuji chlapi  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 18, 2009 4:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
Založen: 24.4.2009 Příspěvky: 221 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Je mi líto, ale homosexualita nemá nic společného s oblíbeným hudebním žánrem. To přece nemůže nikdo považovat za projev heterosexuality. Jednomu se líbí to, jinému zas něco jiného. Jsem například heterák, protože mám rád ostrá jídla a psycho horory?  _________________ Někdo věci vidí tak, jak jsou, a ptá se: "Proč?".
Někdo je vidí tak, jak nejsou, a ptá se: "Proč ne?". |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 18, 2009 4:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Ananas tester
|
Předmět: Jak to se mnou je? |
|
|
Jsem gay, ale přesto poslouchám "tvrdou" hudbu (hardcore, punk, crust, ...), hodně mých přátel tvrdí, že být gay nemůžu, ale ja si myslím opak.Jak to tedy je? |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|