|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
ne červenec 20, 2008 3:20 am |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
Předmět: |
|
|
Honza: To měl bejt vtip A já vim, že to neni neštěstí, ale když to škodí a u dermatologa jsem byl a možná ho vyměnim  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
ne červenec 20, 2008 1:54 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
House M.D.: ale to bys nesměl být H(h)ouse, kůži umí vyměnit jen hadi.
Akné neni žádný velký neštěstí, můj bejvalej měl to samý a fakt nemůžu říct, že by mi to nějak vadilo. U dermatologa jsi byl ? |
|
|
|
|
 |
ne červenec 20, 2008 1:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
máslo napsal: | Hezký lidi nebývaj tak frustrovaný, takže podle toho soudím, že moc hezký nebude .
House M.D.: Než se do mě pustíš, tak ne... já hezkej taky nejsem  |
Jak už jsem několikrát psal, jsem nad to povznesen a mimo to byl bych možná i hezkej, bez toho zatracenýho akné, chtělo by to vyměnit kůži  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
ne červenec 20, 2008 1:36 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
máslo: No fuj, vyměnit svou teplou orientaci za kus žvance  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne červenec 20, 2008 1:16 am |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Honza napsal: | Jon Sníh: žasnu - už i máslo ... mám dojem, že brzo budeme hetero sekci oplakávat ve vzpomínkách  | Popravdě, já jsem strašný požitkář a na jídlo já slyšim... to už pak musí jít i ta orientace stranou  _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
ne červenec 20, 2008 1:00 am |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Hezký lidi nebývaj tak frustrovaný, takže podle toho soudím, že moc hezký nebude .
House M.D.: Než se do mě pustíš, tak ne... já hezkej taky nejsem  _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
so červenec 19, 2008 10:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Honza: Stejně tak se dá polemizovat o tvrzeních, že sem hezkej, třeba mě chtěli potěšit nejsme trochu OT?  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
so červenec 19, 2008 10:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
House M.D.: no vidíš, takže existuje množina lidí, která si myslí, že hezkej seš. Ono je taky otázka, jak ti kdo řekl, že nejsi hezkej, pokud je to formulovaný tak, že ti někdo, kdo tě chce nas... řekne, že máš hubu jak pytel na mloky, tak to asi nemusí být pravda. |
|
|
|
|
 |
so červenec 19, 2008 10:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Honza: Budu se vyjadřovat pouze na to pod čarou (tzn. BTW)... Co si tak pamatuju, tak počet lidí co mi řekli, že sem hezkej, se dá spočítat na prstech jedné ruky, naproti tomu, počet těch, co mi řekli, že NEjsem hezkej se nedopočítáš ani na... nemá smysl to ani vyjadřovat, to už ani nebudou reálná čísla  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
so červenec 19, 2008 9:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
House M.D.: když si někdo, komu je 15 nebo 16 let, vybere nick House M.D., tal se nemůže divit, že bude house. A čím dýl se bude vztekat, že house bejt nechce, tím dýl housetem bude. Hele, nejseš první, do koho jsem tady pálil, ale zato jedinej, kdo zaručeně startuje na první našlápnutí.
Zkus se kouknout na starší příspěvky, myslím, že najdeš dost témat, kde jsme někoho proprali podstatně drsnějc, než tebe, všimni si, jak reagoval, a zamysli se, jestli je chyba opravdu jen v nás.
BTW: proč si myslíš, že nejsi hezkej - někdo ti něco řekl ? |
|
|
|
|
 |
so červenec 19, 2008 6:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Jon Sníh: No dyť to říkám... že mě už nikdo nenaštve, já si totiž říkám zásadu #3 jak jsem uvedl níže...  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
so červenec 19, 2008 4:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
House M.D.: Jako starej šikanátor vim, že když se "oběť" vzteká, jde to ještě snázší a víc lidí to baví, a ač to nemyslejí vážně, většinou, terč je čimdál nas*anější a nas*anější... Ale nehodlám tě nijak uklidňovat nebo je, protože to je většinou kontraproduktivní )
Prostě je důležitý bejt pořád nad věcí a to na obou stranách:) _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
so červenec 19, 2008 3:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Tomík: Takyže od teď jsem povznešen až nad míru... ať si říkaj co chtěl, mě už nikdo nerozčílí... říkám si totiž zásadu #3
Ovšem nic to nemění na tom, že jak jsem sem přišel, tak jsem byl rovnou house (míněno mládě husy), pár dní sem si toho nevšímal, ale potom už to přešlo od zábavy k otravování a už to ani nebylo vtipný a to byl jenom začátek. Takže nvm, jestli jsem ten, nak terýho by jste si měli ukazovat. Jenom proto, že jsem tady "novej" a že se rád dívám na House, ze mě nemusíte dělat idiota a house (míněno mládě od husy)  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
so červenec 19, 2008 3:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomík uživatel+
Založen: 16.6.2008 Příspěvky: 103 Bydliště: Okres Český Krumlov
|
|
|
House, nechci moralizovat, od toho jsou tu jiní, ale nezdá se ti, že tu s ostatními máš problém jen ty? Zkus se nad tím rýpáním povznést, určitě přijde chvíle, kdy se to dá oplatit a bude sranda . Čím víc se budeš vztekat, tím snadnější bude se do tebe strefit... _________________ Sorry girls... |
|
|
|
|
 |
so červenec 19, 2008 3:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Adam napsal: | Ty máš zdá se jenom slabý chvilky.
Narozdíl od tebe aspoň občas rozumím tomu, co tam říkají, ty M.D.
Vyjádřil ses vůbec už k tématu?
Spíš bych viděl problém v tom červeném... |
Tak mam aspoň nějaký chvilky... a aby ses povýšeně nepochlubil, že? Medicínská kapacito a jen tak mimochodem... taky občas rozumím tomu, co tam říkají
Ano, vyjádřil, kdyby sis občas přečet ty příspěvky, do kterejch se nemůžeš navážet, tak by ti to došlo.
A mě je srdečně jedno, kde ty vidíš problém  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
so červenec 19, 2008 3:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
House M.D. napsal: | ... a koukáš na House M.D. o čemž pochybuji |
Ty máš zdá se jenom slabý chvilky.
Narozdíl od tebe aspoň občas rozumím tomu, co tam říkají, ty M.D.
Vyjádřil ses vůbec už k tématu?
House M.D. napsal: | Honza napsal: | Seš buzna, takže musíš bejt hezkej, chytrej, statečnej a občas i zákeřnej |
Vyjímka potvrzuje pravidlo  |
Spíš bych viděl problém v tom červeném... |
|
|
|
|
 |
so červenec 19, 2008 2:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
maminka, teta a princezna (ale radši jsem to opravil, díky ) |
|
|
|
|
 |
so červenec 19, 2008 2:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomík uživatel+
Založen: 16.6.2008 Příspěvky: 103 Bydliště: Okres Český Krumlov
|
|
|
Něco tajíš?  _________________ Sorry girls... |
|
|
|
|
 |
so červenec 19, 2008 1:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Adam: i House M.D. má svoje slabý chvilky, je to vidět i v TV, tedy pokud TV máš a koukáš na House M.D. o čemž pochybuji _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
so červenec 19, 2008 1:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Honza napsal: | Seš buzna, takže musíš bejt hezkej, chytrej, statečnej a občas i zákeřnej |
Vyjímka potvrzuje pravidlo  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
so červenec 19, 2008 12:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Zase jste to tu zahnojili debilitama
House: Tak hele, když si dáš nick House M.D., tak se tak chovej a nefňukej jak malá hloupá holka. |
|
|
|
|
 |
so červenec 19, 2008 11:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
máslo: zvládnul bych i upéct...
sergej sudoplatov napsal: | s těma ryzcema souhlasím, jestli myslíš ryzec syrovinku, ta se dá jíst (jak už název napovídá) i syrová, někdy ji tak v lese zblajznu, ale opečená na oleji je nejlepší...mlask Bohužel je to už dost vzácná houba a v posledních letech ji v lesích kolem naší chaty moc nevídám  |
Na Lipně se to rok od roku různí. Jsou sezóny, kdy najdeme jednu nebo žádnou, ale byly i případy, kdy jsme jich přinesli dva-tři košíky. Na kmíně ideální.
Naposledy upravil TXB dne so červenec 19, 2008 2:18 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
so červenec 19, 2008 11:10 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Honza napsal: | ...až za pár let opustíš maminku, tak už se s tebou nikdo nikdy cicmat nebude. | Bude, najde si bf  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
so červenec 19, 2008 4:00 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
House M.D.: čím víc budeš prskat, že si z tebe někdo dělá srandu, tím víc to bude každýho bavit - hele, když do tebe někdo rejpne, tak je lepší vyčíhnout si vhodnou situaci a vrátit mu to v plný palbě, než se kvůli tomu vztekat - což mimochodem umíš naprosto kouzelně.
Seš buzna, takže musíš bejt hezkej, chytrej, statečnej a občas i zákeřnej - jen htčka můžou bejt ufňukaný blbci. (buzní pravidlo č. 1 už máš doufám zapsaný, tak si tohle hned zapiš jako pravidlo č. 2) A ber to jako přípravu do života, až za pár let opustíš maminku, tak už se s tebou nikdo nikdy cicmat nebude. |
|
|
|
|
 |
so červenec 19, 2008 2:34 am |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
A je to tady zas Nebudu odpovídat, mám toho až po krk  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
so červenec 19, 2008 2:25 am |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
House M.D. napsal: | Honza: Sebekontrola, sebeovládání.... to by snad pomohlo  | Tak v tom ti snad ale nikdo nebrání, ne?  _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
so červenec 19, 2008 2:07 am |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Honza: Sebekontrola, sebeovládání.... to by snad pomohlo  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
so červenec 19, 2008 1:29 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
House M.D.: tak sorry - no - co mám dělat, když tak dobře přihráváš ? |
|
|
|
|
 |
so červenec 19, 2008 1:26 am |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Honza: Nes** mě... už mě to nebaví, jak si tady ze mě děláte všichni strašnou pr***... až na pár vyjímek a těm děkuji, protože jinak bych se tady už fakt neukázal  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
so červenec 19, 2008 1:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
House M.D. napsal: | Ehm...ehm... jen chci připomenout, že já sem byl první, takže chci privilegia  |
Jasně, domluvím to s Brightem a Jonem, budeš první, kdo dostane brčko  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 5 Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5 Další |
|
|
|