|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út září 04, 2012 3:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Kabukimono tester
|
Předmět: |
|
|
Zdravím.
Narazila jsem na tohle fórum náhodou, když jsem hledala něco o Penkovi kvůli Hudebním Masakrům a tady o něm byla nějaká řeč.
Jsem žena (Tím nickem jsem nechtěla hned pobuřovat. Kdo neví, kdo byli kabukimono, ať si vygůglí.)...tedy fyzicky určitě, duševně to je složitější. Každopádně měnit to nehodlam. Jsem pragmatik a pořád lepší být pohledná žena, než šeredný mrňavý chlap. Nebudu otravovat tím, že jsem si vždycky přišla spíš jako muž a projevy tohoto stavu od ranného dětství a přejdu rovnou na věc.
Asi před rokem jsem začala studovat yaoi a shonen-ai, tedy japonské gay ptákoviny psané a kreslené převážně ženami a také okrajivě baru, tvořenou většinou muži . Před dvěma měsíci jsem si pořídila tablet a zkouším kreslit, mé známé to nebere (samí zarytě heterosexuální muži), protože je tahle témata buď nezajímají, nebo předstírají, že je nezajímají. Lidé, co se zajímají o mangu, zas trpí většinou japanofílií a tohle prostě není tolik "šikmooké".
Tady by to teoreticky aspoň někoho zajímat mohlo.
Můj první pokus o komix: http://blogdalsihonarcistnihoblba.blogspot.cz/2012/07/zas-neco-z-komiksu.html
Pokus o novelu s obrázky (zatím nedokončeno, tedy ta novela ano)
http://blogdalsihonarcistnihoblba.blogspot.cz/2012/08/mile-deti.html
Joe Phillips sice nejsem, ale snažím se na sobě pracovat. Za náměty na další praci a konstruktivní kritiku budu jen vděčná.
Máte tu zajímavé diskuze. _________________ XXX |
|
|
|
|
 |
po březen 01, 2010 12:29 am |
 |
Autor |
Zpráva |
SIEENX uživatel++

|
|
|
No zjístil jsem že je ten zub citlivý ...tak že když mluvím tak nesmí uschnout a po klukách jsem se nedíval byl jsem tam s tím svým a jinač ten tobogán se jmenuje divoká řeka a v podstatě vás to hází ze strany na stranu a mlátíte se tam o boční stěny,většinou tělem ale já jsem prostě šikula tak to schytl zub  |
|
|
|
|
 |
ne únor 28, 2010 10:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
satal uživatel+
Založen: 22.9.2007 Příspěvky: 211 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: SIEENX napsal |
|
|
Jdi k zubaři, dá se to poměrně dobře nastavit tzv. bílou plombou (fotokompozitem). A skutečně můžeš mít poškozenou sklovinu, zub může být citlivý a může se kazit. |
|
|
|
|
 |
ne únor 28, 2010 9:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
SIEENX: Neblázni a pro jistotu zajdi k zubaři. Třeba ti s tím nic dělat nebude, ale rozhodně bych to nepodceňoval. Mohla by z toho být ošklivá polízanice.
P.S.: Nemáš koukat po klucích a radši se dívat, kam jedeš.  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
ne únor 28, 2010 9:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
SIEENX uživatel++

|
|
|
Podařilo se mi na tobogánu v akvaparku vyrazit si kousek zubu asi tak 2x2 mm Je to jeden s těch dvou v horní řadě uplně uprostřed nevím jak se jím říká...no a azjímlo by mě jestli to je an zubaře nebo ne ? Nevíte ? Lidi mě starší že mám poškozenou sklovinu a že se mi ten zub zkazí ale to je podle mě blbost bo si ho v jednom kuse oblizuju jaykem... (nezvyk)  |
|
|
|
|
 |
út září 22, 2009 10:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
SIEENX napsal: | všude tolik života a teloušů | ...a proto se stala hlavním městem  _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
po září 21, 2009 3:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
solok guru++

|
|
|
Honza napsal: | když je venku hezky (a prohřátý meze) |
To zní nemravně.  |
|
|
|
|
 |
po září 21, 2009 10:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
SIEENX uživatel++

|
|
|
Po návštěvě Prahy vám sem napíšu pár postřehu ....tolik teploušů za den jsem ještě neviděl (hlavní nádraží) no a pak mi to nedá ale první pražák co jsem ho slyšel mluvit mě nehorázně rozesmál Bez urážky ... Ale Praha se mi líbí všude tolik života a teloušů  |
|
|
|
|
 |
ne září 20, 2009 10:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Honza: To zní skoro jak nějaká Sodoma Gomora...  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne září 20, 2009 7:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Litomyšlák: nevymřeli, když je venku hezky (a prohřátý meze), tak přece nebudu sedět celej den u poče. |
|
|
|
|
 |
so září 19, 2009 3:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
|
|
Btw - je tu tak mrtvo normálně? Tady to vypadá, jako kdyby všichni gayové vymřeli...  _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
 |
pá září 18, 2009 11:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: BT for Sergej |
|
|
sergej sudoplatov napsal: | No to já taky nevim co to ten BT je...jestli to nejni ten Blue Tooth...ale teda co to ten modrý zub je, to nevím též...  |
Sergeji, ty nevíš, že BT (čti "bétéčka") byla oblíbená značka cigaret z národního podniku Bulgar Tabac v Bulharské lihově demokratické republice ??!!
I soudružka Marie Kabrhelová je ráda kouřívala a několikrát si na ně vzpomněla ve své literární tvorbě - například v eseji o zemědělství "S Leonidem Iljičem na seně a na slamníku".
(Obrázek je pouze ilustrativní, u nás byly popsané latinkou)
 |
|
|
|
|
 |
čt září 17, 2009 2:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
SIEENX uživatel++

|
|
|
Litomyšláku, no fuj že se nestydíš takový fuj fuj fuj obrázek u profilu  |
|
|
|
|
 |
po srpen 31, 2009 11:07 am |
 |
Autor |
Zpráva |
SIEENX uživatel++

|
|
|
Bezdrátové rozhraní pro mobily a PC slouží k přenosu dat na kratší vzdálenosti asi 10metrů , je to pěkná věcička pro nás mobilní hráče než si kupovat hry tak si je radši mezi sebou rozešlem a máme to zadarmo  |
|
|
|
|
 |
pá srpen 28, 2009 3:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
No to já taky nevim co to ten BT je...jestli to nejni ten Blue Tooth...ale teda co to ten modrý zub je, to nevím též...  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt srpen 27, 2009 1:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
lamer.cz:
A: Jakej dosah ma BT? Projde mi pres dve zdi a jeste 15 m na zahradu?
B: Pokud BT znamená Bitevni Tank, tak urcite.
 _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
st srpen 26, 2009 7:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
SIEENX uživatel++

|
|
|
máslo napsal: | SIEENX napsal: | Pro mladé: Jinač víte o tom že poznávací tajné znamení u "nás" je to že si na Bluetooth dáte před přezdívku tenhle znak? " & "  | Tohle je fakt jen pro mladé. Staří se snaží šetřit baterku a BT zapínají, jen když potřebují notebook připojit pomocí mobilu k internetu . |
No a někteří ani neví na co tam ten BT je  |
|
|
|
|
 |
st srpen 26, 2009 5:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
|
|
 |
st srpen 26, 2009 12:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
SIEENX napsal: | Pro mladé: Jinač víte o tom že poznávací tajné znamení u "nás" je to že si na Bluetooth dáte před přezdívku tenhle znak? " & "  | Tohle je fakt jen pro mladé. Staří se snaží šetřit baterku a BT zapínají, jen když potřebují notebook připojit pomocí mobilu k internetu . _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
st srpen 26, 2009 11:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
SIEENX uživatel++

|
|
|
Já to tam napsal na rovinu na svojem telefonu  |
|
|
|
|
 |
st srpen 26, 2009 9:53 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
|
|
Jo, to už máš na iBoys akorát jsem zapoměl, jak sis to tam napsal ty  _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
 |
út srpen 25, 2009 9:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
SIEENX uživatel++

|
|
|
Pro mladé: Jinač víte o tom že poznávací tajné znamení u "nás" je to že si na Bluetooth dáte před přezdívku tenhle znak? " & "  |
|
|
|
|
 |
út srpen 25, 2009 2:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
SIEENX uživatel++

|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
po srpen 24, 2009 7:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
|
|
Viď sotva stíhám odpovídat  _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
 |
po srpen 24, 2009 6:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
SIEENX uživatel++

|
|
|
Tady je "živo" |
|
|
|
|
 |
po srpen 24, 2009 2:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Já už toho nechám... Dneska musim bejt bystrej...  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
po srpen 24, 2009 10:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
|
|
... No, ona je pravda, že takových šampónu není mnoho, takže se nedivim  _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
 |
po srpen 24, 2009 10:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
SIEENX uživatel++

|
|
|
A proto jsem napsal : "Neznám šampona co by se uměl chovat , ... " a né "Všichni šamponi se neumí chovat"  |
|
|
|
|
 |
po srpen 24, 2009 10:14 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
|
|
Myslím, že House tím chtěl říct, že by neházel všechny do stejného pytle... A já souhlasím, znám šampóna, kterýje fakt v pohodě a mozek má... _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
 |
po srpen 24, 2009 2:04 am |
 |
Autor |
Zpráva |
SIEENX uživatel++

|
|
|
Došlo k chybě nepochopeno  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 4 Jdi na stránku 1, 2, 3, 4 Další |
|
|
|