|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Dal jsi někdy klukovi květinu na znameni citu? |
Ano |
|
53% |
[ 8 ] |
Ne |
|
46% |
[ 7 ] |
|
Celkem hlasů : 15 |
 |
so prosinec 16, 2006 2:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: resuscitace původního tématu |
|
|
Manuel de Falla napsal: | Zpět ke kytkám.
Já leta na zahradě nechávám růst několik málo květin. Ne kvůli tomu abych se jima kochal, když tam jednou za měsíc přijedu. Ale celou dobu je tam nechávám proto, abych je jednou mohl sestřihnout, svázat a darovat. A doufám, že bude příležitost je darovat z lásky. |
Moc ti přeji, aby taková příležitost nastala  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
so prosinec 16, 2006 4:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Kosatce, krokusy, růže, diviznu, narcisy, pivoňky ...
Pak tam je spousta dalších kytek - jitrocel, mateřídouška, kopretiny, netřesky, hvozdíky, vrbiny (je-li to to, co si myslím, že to je).
Cibule nee, s takovou kalou musí bejt práce - každej rok to někde zimovat, na to jsem línej.  |
Na netřesk jsem zapomněl. S kalou není moc práce, normálně ji před mrazy vyryješ rycími vidlemi, dáš na plato a do sklepa. Je to takovej plevel. Jo a nemá cibule, ale takový hlízy.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 16, 2006 4:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | Zpět ke kytkám.
Já leta na zahradě nechávám růst několik málo květin. Ne kvůli tomu abych se jima kochal, když tam jednou za měsíc přijedu. Ale celou dobu je tam nechávám proto, abych je jednou mohl sestřihnout, svázat a darovat. A doufám, že bude příležitost je darovat z lásky. |
Škoda, že teď v zimě asi nebudou k řezu Jaké tam pěstuješ? Já mám na zahradě růže, kosatce, narcisy, tulipány, pivoňky a kaly, jo a taky pelargonie a fuchsie. |
Kosatce, krokusy, růže, diviznu, narcisy, pivoňky ...
Pak tam je spousta dalších kytek - jitrocel, mateřídouška, kopretiny, netřesky, hvozdíky, vrbiny (je-li to to, co si myslím, že to je).
Cibule nee, s takovou kalou musí bejt práce - každej rok to někde zimovat, na to jsem línej.  |
|
|
|
|
 |
so prosinec 16, 2006 4:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Zpět ke kytkám.
Škoda, že teď v zimě asi nebudou k řezu Jaké tam pěstuješ? Já mám na zahradě růže, kosatce, narcisy, tulipány, pivoňky a kaly, jo a taky pelargonie a fuchsie. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 16, 2006 3:44 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
Předmět: resuscitace původního tématu |
|
|
Zpět ke kytkám.
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 10:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
Předmět: |
|
|
Jen pro upřesnění - ten o paní Paroubkové jsem nedal do vtipů, ale do "co ti dneska udělalo radost"
Vtipy jsou tady, ale moc tam toho není... asi přihodím pár našich (doufám, že si to někdo nevezme osobně ), třeba se někdo přidá... |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 10:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
bright napsal: | Znáte ten o přehnané hygieně bývalé pí premiérové? |
Jo, tak přesně tenhle tam byl...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 10:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
TXB napsal: | Jé, to už je let, co jsem ho slyšel poprvé... hmm není tu náhodou někde thread s "našimi" vtipy?  |
Jééé, tady byla nit/vlákno s vtipama? Kde? Sem s ní/m!
Znáte ten o přehnané hygieně bývalé pí premiérové? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 10:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Adam napsal: | bright napsal: | Čajkovský, Čajkovský... nebyl to ten ochranář mrtvejch labutí vod nějakýho věčně zamrzlýho ruskýho jezera, co se angažoval v gay hnutí?  |
Jo, nějakej takovej strejda to tuším byl. Myslíte, že někdy dostal květinu?  |
Leda tak růži do nohy  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 10:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
bright napsal: | Mířil jsem spíš na ředitelovo vzhled než na jeho rodinný stav, potažmo nezdárná děcka Vzpomněl jsem si na ten vtip, co končí: "...ta je pro Vás, doktore."  |
Jé, to už je let, co jsem ho slyšel poprvé... hmm není tu náhodou někde thread s "našimi" vtipy?  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 10:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | Jo, nějakej takovej strejda to tuším byl. Myslíte, že někdy dostal květinu?  |
Možná po koncertě...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 10:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
bright napsal: | Čajkovský, Čajkovský... nebyl to ten ochranář mrtvejch labutí vod nějakýho věčně zamrzlýho ruskýho jezera, co se angažoval v gay hnutí?  |
Jo, nějakej takovej strejda to tuším byl. Myslíte, že někdy dostal květinu?  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 10:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
bright napsal: | Čajkovský, Čajkovský... nebyl to ten ochranář mrtvejch labutí vod nějakýho věčně zamrzlýho ruskýho jezera, co se angažoval v gay hnutí?  |
 _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 10:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
bright napsal: | sergej sudoplatov napsal: | To mi něco připomíná, s tím vrzáním na cello. Když jsme včera měli vystoupení, taky všichni trnuli hrůzou, jak jsme totálně prasili Čajkovského. Navíc jak už všichni byli nedočkaví hrát, tak jsme ani nevyčkali na pokyn a některý lidi se do toho opřeli o pár vteřin dřív a navíc to mělo začít lehkým piankem, ale nakopli sme tam pěkný fortissimo.  |
Čajkovský, Čajkovský... nebyl to ten ochranář mrtvejch labutí vod nějakýho věčně zamrzlýho ruskýho jezera, co se angažoval v gay hnutí?  |
S trochou fantazie by se ta definice dala přijmout. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 10:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | To mi něco připomíná, s tím vrzáním na cello. Když jsme včera měli vystoupení, taky všichni trnuli hrůzou, jak jsme totálně prasili Čajkovského. Navíc jak už všichni byli nedočkaví hrát, tak jsme ani nevyčkali na pokyn a některý lidi se do toho opřeli o pár vteřin dřív a navíc to mělo začít lehkým piankem, ale nakopli sme tam pěkný fortissimo.  |
Čajkovský, Čajkovský... nebyl to ten ochranář mrtvejch labutí vod nějakýho věčně zamrzlýho ruskýho jezera, co se angažoval v gay hnutí?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 10:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Adam napsal: | Tak jsme další téma zaplevelili hudbou. Že bych přidal pár žertovných historek? |
O čemkoli vyjma hudby! _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 10:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Tak jsme další téma zaplevelili hudbou. Že bych přidal pár žertovných historek? |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 10:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Adam napsal: | bright napsal: | Adam napsal: | Tak jsem po dlouhatááánské době dostal kytku - po koncertě  |
Od řídi to asi nebylo na znamení citu, co? Ledaže by to nebyl tradičně obyčejný ředitel  |
On je netradičně fajn, ale tradičně má 2 děti. Vržou na cello až se všem v publiku lesknou hrůzou čela. Nutno ale podotknout, že se cellisté ke svému netalentu vždy postaví čelem a tomuto jejich pokusu o umění musíme pak všichni čelit.
....nechal jsem se trochu unést.... |
To mi něco připomíná, s tím vrzáním na cello. Když jsme včera měli vystoupení, taky všichni trnuli hrůzou, jak jsme totálně prasili Čajkovského. Navíc jak už všichni byli nedočkaví hrát, tak jsme ani nevyčkali na pokyn a některý lidi se do toho opřeli o pár vteřin dřív a navíc to mělo začít lehkým piankem, ale nakopli sme tam pěkný fortissimo.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 10:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Adam napsal: | bright napsal: | Adam napsal: | Tak jsem po dlouhatááánské době dostal kytku - po koncertě  |
Od řídi to asi nebylo na znamení citu, co? Ledaže by to nebyl tradičně obyčejný ředitel  |
On je netradičně fajn, ale tradičně má 2 děti. Vržou na cello až se všem v publiku lesknou hrůzou čela. Nutno ale podotknout, že se cellisté ke svému netalentu vždy postaví čelem a tomuto jejich pokusu o umění musíme pak všichni čelit.
Mířil jsem spíš na ředitelovo vzhled než na jeho rodinný stav, potažmo nezdárná děcka Vzpomněl jsem si na ten vtip, co končí: "...ta je pro Vás, doktore."  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 10:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
bright napsal: | Adam napsal: | Tak jsem po dlouhatááánské době dostal kytku - po koncertě  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 10:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
Předmět: Re: Kytka |
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Stonerock napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Nejlepší kytka je stejně kopřiva. |
Aneb jak vtělit krystalickej cynismus do pěti slov...  |
Kopřiva je známá léčivá rostlina a navíc jak jsme si tento týden říkali na přednášce, díky obrovské spotřebě dusíku z půdy zachránila existenci lidstva, takže bychom jí měli spíše postavit památník. |
Ta tvoje synkreze cynismu se školometstvim je naprosto neodolatelná...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 10:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Adam napsal: | Tak jsem po dlouhatááánské době dostal kytku - po koncertě  |
Od řídi to asi nebylo na znamení citu, co? Ledaže by to nebyl tradičně obyčejný ředitel  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 10:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Kopřiva je známá léčivá rostlina a navíc jak jsme si tento týden říkali na přednášce, díky obrovské spotřebě dusíku z půdy zachránila existenci lidstva, takže bychom jí měli spíše postavit památník.
Editace Waky, 6.11.2009, odstranění nadbytečné citace _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 9:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Nejlepší kytka je stejně kopřiva. |
Aneb jak vtělit krystalickej cynismus do pěti slov...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 9:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Nejlepší kytka je stejně kopřiva. Navrhni to ať ji máte na maturiťáku. Já to tenkrát s jedním kamarádem přednesl, ten návrh, když se vybírala kytka a po tom co nás ostatní okřikli ať to berem vážně, jsme demonstrativně odešli.
Editace Waky, 6.11.2009, odstranění nadbytečné citace _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 7:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Libor napsal: | Adam napsal: | Tak jsem po dlouhatááánské době dostal kytku - po koncertě  |
Bylo na té kytce něco špatně (když se tak šklebíš)  |
Kytka dobrá, ale dárce byl ředitel školy, takže nic moc... |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 7:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Kytka |
|
|
Adam napsal: | Tak jsem po dlouhatááánské době dostal kytku - po koncertě  |
Bylo na té kytce něco špatně (když se tak šklebíš)  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 7:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Tak jsem po dlouhatááánské době dostal kytku - po koncertě  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 4:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Vune a kvetiny |
|
|
Byt tebou tak se bojim... Kdo me zajima je podroben blizsimu zkoumani Jake kvetiny ti voni? Dostal jsi nekdy od nekoho kvetinu. Ja 1x zlutou ruzi na maturitnim plesu od tridni...
Editace Waky, 6.11.2009, odstranění nadbytečné citace _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 12, 2006 11:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
Předmět: Re: Váza |
|
|
To příchází v úvahu jen na chatě, v Praze moc luk není. A vůbec - skleníkový kytky nejou nic moc, většinou nevoněj.
Já se nebojím. Zbytky ostražitosti odhazuji do dáli.
Editace Waky, 6.11.2009, odstranění nadbytečné citace |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
|
|