|
volné diskuzní fórum 004.CZ V2 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
milovat ci nemilovat? |
Je lepší milovat, a pak trpet? |
|
77% |
[ 17 ] |
Je lepší nemilovat, a nikdy nepoznat lasku? |
|
22% |
[ 5 ] |
|
Celkem hlasů : 22 |
 |
st červen 11, 2008 6:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: |
|
|
Nějak se nám tu rozmáhají fňukny... |
|
|
|
|
 |
st červen 11, 2008 6:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: |
|
|
Taky jednu znám:
...ten kdo má rád míň, ten má vlastně štěstí. Ve velkým městě lásky sice bydlí na předměstí, ale nemusí se starat o budoucnost vztahu, je to jak mít výhodu prvního tahu. Může klidně dýchat, i když nemá plíce. I ve škole nás učili že míň je někdy více. Ale s tím se vázně nedá dělat vůbec nic, bohužel jsem ten, ten co má rád víc. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
st červen 11, 2008 5:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Fandis uživatel

|
Předmět: V lásce prohrává kdo má rád víc |
|
|
Tak jak bych zacal, jeste sem nikdy nevlozil zadny prizpevek do fora, tak tedy zacnu... Je mi 26let a zacal jsem sexualne zit v 19... a porad je to stejny... najdu pekneho, hodneho mileho clovicka, zblaznim se do nej, a on do mne... a pak to z nej nejak vyprcha...ve mne to zustane, ac se snazim sebevic, tak vzdy to dopadne blbe...
Znam jednu pisnicku, v ktere je pravda a ta zni V lasce prohrává kdo má rad víc... _________________ Nic neni takové, jak se na první pohled zdá, můžeš se podívat víckrát, a pokaždé uvidíš něco jiného.Něco co tě zaujme |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|