|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po květen 25, 2009 5:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

Založen: 23.5.2009 Příspěvky: 306 Bydliště: Svitavy + - 18km
|
Předmět: |
|
|
gcxkgztg _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání?
Naposledy upravil Hippie dne po červen 01, 2009 4:13 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 5:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
fyxhfyxhgxyhlgx _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání?
Naposledy upravil Hippie dne po červen 01, 2009 4:13 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 5:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
Založen: 24.4.2009 Příspěvky: 221 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Jakej pak trapas? Rozveď to  _________________ Někdo věci vidí tak, jak jsou, a ptá se: "Proč?".
Někdo je vidí tak, jak nejsou, a ptá se: "Proč ne?". |
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 5:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Gramatickej trapas?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 5:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
dktsdkztsyltsy _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání?
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 5:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
|
|
|
To ještě přijde nějaký další šok?  _________________ Někdo věci vidí tak, jak jsou, a ptá se: "Proč?".
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 5:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Né, to má být předstupeň léčby šokem.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 5:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
|
|
|
Si mě udobřuješ?  _________________ Někdo věci vidí tak, jak jsou, a ptá se: "Proč?".
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 5:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
 _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 5:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
|
Předmět: Re: Bezva kvíz :-D |
|
|
 _________________ Někdo věci vidí tak, jak jsou, a ptá se: "Proč?".
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 5:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Re: Bezva kvíz :-D |
|
|
man86 napsal: | Kdyby mě někdo slyšel, přestane se mnou kamarádit |
Neboj, to přijde tak jako tak.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 5:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
|
Předmět: Bezva kvíz :-D |
|
|
Ty blázne tímhle kvízem jsi mě odrovnal. Tlemim se tu u kompu jak to hovado. Kdyby mě někdo slyšel, přestane se mnou kamarádit  _________________ Někdo věci vidí tak, jak jsou, a ptá se: "Proč?".
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 4:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No a jakej je výsledek kvízu?
Jinak IMHO:
Prst bez prstu, hrad bez hradu.
Prsty bez prstů, jako páni bez pánů. Nebo hradi? bez hraďů?
Zase jináč - OV (5. pád - prsty, hrady, ne prsti...) Nj záhada....  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 4:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
solok guru++

|
Předmět: Re: výklad |
|
|
Hippie napsal: | já píšu dvoumi prsty |
Věř mi, že až se naučíš skloňovat, časovat, skladbu, interpunkci, pravopis, patřičný styl a ostatní náležitosti českého jazyka, půjde ti to mnohem snáz.
Pro začátek si můžeš udělat následující kvíz:
Jak je to správně?
1) dvouma prsty,
2) dvouma prstama,
3) dvouma prstami,
4) dvoumi prstami,
5) dvěma prsty,
6) dvěma prstama,
7) dvěma prstami,
8 ) dvěmi prsty,
9) dvěmi prstami,
10) dvěmi prstama. |
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 3:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
hahaha _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 1:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Hippie napsal: | solok napsal: | Hippie napsal: | ... ani já a ni vy tu nejsme a nemůžeme psát a číst takováhle dlouhá povídání jako je to moje. |
No, muselo ti to dát práci, něco tak šíleně dlouhého sepsat.  |
opravdu to bylo dlouhý a já píšu dvoumi prsty a to da zabrat |
Mi mohlo dojít, že nejsi z tý generace, co měla na základce volitelný (=povinný) předmět "Psaní všemi deseti" (a btw - naše učitelka na tento předmět považovala za vtipné "Kdo píše dvěma prsty, píše jako blesk, občas někam šlehne") _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 5:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
solok napsal: | Hippie napsal: | ... ani já a ni vy tu nejsme a nemůžeme psát a číst takováhle dlouhá povídání jako je to moje. |
opravdu to bylo dlouhý a já píšu dvoumi prsty a to da zabrat _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 5:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
|
|
|
No já jsem ze základky pryč 8 let, ale nepamatuju si, že by o tom s náma někdy někdo mluvil. Ani v rodinnej výchově. Ba ani na střední o tom nepadlo slovo. Teď na vějšce tu a tam někdo něco nahodí.
Já si myslím, že to je špatně. Tohle by mělo být součástí nějaký tý rodinný výchovy nebo tak. Děti pak pochytí jen rozumy od rodičů, pro který je to často (ne vždy) naprostý tabu, Vždyť spousta z nich vyrůstala ještě v době, kdy homosexualita byla trestný čin. Jako třeba moji rodiče. Ale mamina je naprosto tolerantní a byla i když nevěděla, že je její syn gay. |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 5:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
solok guru++

|
|
|
Hippie napsal: | ... ani já a ni vy tu nejsme a nemůžeme psát a číst takováhle dlouhá povídání jako je to moje. |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 5:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
Předmět: ..--.. |
|
|
cvxykfgsktrskr _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání?
Naposledy upravil Hippie dne po červen 01, 2009 4:14 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 5:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
To neni za rok! Ten průzkum o 4% je Kinseyho průzkum z 50. let 20. století v ultranábožnejch USA. A i ten průzkum řikal, že ty příslovečný 4% jsou ti, kteří na ženskou ani nešáhli... 10 % jsou ti, kteří se identifikujou jako homosexuálové... V USA padesátejch let.... _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 5:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
Předmět: --- |
|
|
uf za rok o 6% to je hustý,tohle forum tolik lidí neunese co? _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 5:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Nooo.. řiká se 4% ikdyž je to podle toho samýho průzkumu 10%.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 4:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
Předmět: výklad |
|
|
fxgkgtdslutdx _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání?
Naposledy upravil Hippie dne po červen 01, 2009 4:15 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
pá červen 20, 2008 12:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nycsson uživatel

|
Předmět: Homosexualita na skolach |
|
|
2sengge: No ja nevim na zakladce jsme se jaksi povrchne zminili o tom, ze neco jako homosexualita existuje.... A ted na stredni nic. (pokud teda nepocitam blbnuti mych bohuzel hetero spoluzaku) Nevim jestli je to dobre nebo spatne (pamatuju, ze tenkrat na zakladce jsem byl zcela jsite celej rudej ), ale zatim jsem neco jako sexualni vychovu na soucasny skole nezaznamenal. |
|
|
|
|
 |
út únor 12, 2008 4:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Meany napsal: | z kotoučového magnetofonu nám pouštěli takový moudra, jako že onanie nás možná bude lákat, ale přečíst si knížku je lepší. Přestože dodnes rád čtu, ze školních let si pamatuji ten nepoměr výsledných pocitů. |
To mi připomělo:
Vyvěsil jednou farář v přímořském letovisku na kostel ceduli: Věřící, vstoupit do chrámu páně v plavkách je stejný hřích, jako svést manželku bližního svého. A druhý den tam bylo přopsáno: Zkusil jsem obojí, ale nedá se to srovnat. |
|
|
|
|
 |
po únor 11, 2008 7:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Zyx uživatel
|
|
|
Tak základní škola, na kterou jsem chodil, byla v tomhle ohledu dost osvícená. Osvěta naší třídní učitelky (pro zajímavost - když naše třída skončila devítku, ona odešla do důchodu) šla dokonce až tak daleko, že jednou na hodinu rodinné výchovy přinesla i několik časopisů věnujících se G/L problematice (Soho nebo co to tenkrát bylo).
Pak jsem taky měl na stejné základní škole jednoho zajímavého učitele, který učil angličtinu a občanskou výchovu. A protože to byl mimo jiné jediný kantor v celém učitelském sboru, měl mezi žáky docela značný respekt. V deváté třídě, asi tři týdny před koncem školního roku, se na hodině občanské výchovy před celou třídou veřejně vyautoval (bylo mu tuším něco málo přes 40). Reagoval tím hlavně na některé narážky a spekulace, které po škole mezi žactvem chodily. Hrozně mě tím svým rozhodnutím a odvahou tehdy ohromil a dojal. Až mi bylo skoro líto, že na té škole za pár dnů končím...
Mě osobně v té době tohle téma docela zajímalo, ale že by se mohlo týkat i mě, jsem si zatím nepřipouštěl (a to i přesto, že jeden spolužák se mi docela líbil ).
Pro časovou orientaci: devátou třídu jsem ukončil v roce 1998. |
|
|
|
|
 |
so únor 09, 2008 1:05 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Na základní škole padlo slovo homosexuál jednou v rodinné výchově - byl to jakýsi přehled úchylek - podle toho rozdělení byla homosexualita dávána na roveň s pedofilií a zoofilií.
Na gymplu jsme měli šanci nějakou hodinu nahradit hodinou diskuse na námi zvolené téma. Jelikož jsem byl jeden z mála aktivnějších - chopil jsem se iniciativy a připravil 2 témata. Jedním byla i homosexualita - v té době, jsem se ještě nikomu nepřiznal, snad pouze sám sobě. Spolužáci mě tenkrát překvapili svým naprosto suveréním a příjemným postojem - ačkoli mě nikdo díky tomu neodhalil. Jako jediný zabržděnec se projevila učitelka.  |
|
|
|
|
 |
so únor 09, 2008 12:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Meany uživatel+
|
|
|
Já si ze školy pamatuju, jak nás rozdělili na kluky a holky a z kotoučového magnetofonu nám pouštěli takový moudra, jako že onanie nás možná bude lákat, ale přečíst si knížku je lepší. Přestože dodnes rád čtu, ze školních let si pamatuji ten nepoměr výsledných pocitů. Pak tam bylo, že nemáme nutit v létě holky, aby šly do vody, když nám řeknou, že nemůžou. Na závěr jsme byli ohromeni, kolik žen bychom oplodnili z jednoho výronu semene, pokud bychom využili všechny spermie. Kamarád se bál, kam by pak tolik dětí dal.
Ale o homosexualitě? Zapomeňte! Tabu. Tak doufám, že teď už je to jinak. _________________ Úplně se nepochopíme nikdy, ale můžeme daleko víc, než se chápat. |
|
|
|
|
 |
pá únor 08, 2008 4:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Tak jelikož náš pan profesor na biologii na gymplu byl také čtyřprocentní, tak jsme v hodinách biologie probírali v kapitole o rozmnožovací soustavě homosexualitu docela dost. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|