|
volné diskuzní fórum 004.CZ V2 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá srpen 17, 2007 8:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
Předmět: |
|
|
Tákkk a už jenom půl roku  |
|
|
|
|
 |
út leden 24, 2006 3:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: to Libor |
|
|
Voidwalker napsal: | Všechno asi zaleží na tom s jakýma lidma si, a v jakém prostředí.
No a taky v jakém si duševním rozpoloženi.
Ale to první je asi nejduležitejsi. |
Mas pravdu tyhle vsechny promenlive se vzajemne ovlivnuji  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út leden 24, 2006 3:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Voidwalker uživatel

Založen: 23.1.2006 Příspěvky: 86 Bydliště: Peklo,Zlínský kraj
|
Předmět: to Libor |
|
|
Všechno asi zaleží na tom s jakýma lidma si, a v jakém prostředí.
No a taky v jakém si duševním rozpoloženi.
Ale to první je asi nejduležitejsi. _________________ Lidé jsou jen zvířata |
|
|
|
|
 |
út leden 24, 2006 3:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: Vánoce |
|
|
Voidwalker napsal: | Vánoce a silvestr jsou pro mě velmi depresivní záležitosti.
Člověku se furt všechno kolem chce vnutit že musí být štastný a v pohodě, a všichni se na sebe falešně usmívají a jsou na sebe hodní.
Jestli budu mit někdy odvahu se zabít to bude určitě o svátcích. |
Chce se me rici jak se muze mrtv¨y znovu zabit. Muze byt vsak mrtvy zivi. Ten kdo pohrbil diky smutnym zazitkum svou sebelasku a duveu ve vet. Vis, myslel jsme si jak jsou vanoce strasne. Nenavidel jsem je. A tentokrat byli strasne krasne. Nevim jestli tim, ze jsem doma jen obcas. A tak tech par dni jsme na sebe hodni. A vydrzime spolu. Mame se radi presto spolu tezko dokazeme vyjit. Takze to bylo strasne bezva. Zafilozoovali jsme si s tatkou. Strasne krasne popovidalis mamkou. Uzili si vanocni zvyky. Konecne jsme si trochu vic popovidal s braskou... Takze nakonec to byli strasne krasne dny. To, e byli prave vanoce nebylo to nejdulezitejsi. Ikdyz to urcity vliv melo. Pote jsem opet spokojene odjel do Olomouce  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út leden 24, 2006 2:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Voidwalker uživatel

Založen: 23.1.2006 Příspěvky: 86 Bydliště: Peklo,Zlínský kraj
|
Předmět: Vánoce |
|
|
Vánoce a silvestr jsou pro mě velmi depresivní záležitosti.
Člověku se furt všechno kolem chce vnutit že musí být štastný a v pohodě, a všichni se na sebe falešně usmívají a jsou na sebe hodní.
Jestli budu mit někdy odvahu se zabít to bude určitě o svátcích. _________________ Lidé jsou jen zvířata |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 25, 2005 2:03 am |
 |
Autor |
Zpráva |
honzík uživatel
|
|
|
|
|
 |
čt prosinec 22, 2005 3:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Vánoce |
|
|
Co znamenají pro Tebe vánoce. Vnímáš je nějak duchovně. Jak se vnímání vánoc proplítá s tím jak žiješ a s kým žiješ? To mě zajímá. Dospívám a tak trochu hledá dnes v dnešním Světě význam Vánoce. NEjsem křesŤan ikdyž křesťanstvím do určité míry inspirován. Pěkné chvíle vánoční... _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|