|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Holíte se v podpaží a na intnimních partiích?" |
ano |
|
78% |
[ 58 ] |
ne |
|
21% |
[ 16 ] |
|
Celkem hlasů : 74 |
 |
ne září 02, 2007 4:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
Předmět: |
|
|
ciao, dovolil jsem si pár OT příspěvků přesunout do propadliště dějin. b. |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 9:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Marně hledám, kde se nám po výletě nově příšedší diskutující vyjádřil k tématu...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 10:46 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
TXB napsal: | Wítek napsal: | Mě spíš vyděsila představa že má někdo chuť Nikomovi ukazovat zadek  |
To mi připomnělo...
Tomáš napsal: | "Fuj, něco tak sprostého jsem v životě neviděl.. můžu si šáhnout?" |
 |
Hmmm téda  |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 9:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Wítek napsal: | Mě spíš vyděsila představa že má někdo chuť Nikomovi ukazovat zadek  |
To mi připomnělo...
Tomáš napsal: | "Fuj, něco tak sprostého jsem v životě neviděl.. můžu si šáhnout?" |
 |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 8:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Wítek napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | Tomáš napsal: | TXB napsal: | máslo napsal: | Nikom napsal: | Další konkretizace po vzoru svých spoludiskutujících nás doufám ušetříš... myslím že i tohle je víc informací, než chci a potřebuju. | Neboj, detailama tě obtěžovat nebudu.....ale jako kdybys náhodou změnil názor, tak se ti klidně pochlubim, jak pěkně jsem si vyholil i prdel  |
A bylo by to formou fotodokumentace, nebo jako osobní prezentace na příštím srazu?  |
V tom Nikomovym seznamu budeš nejspíš na prvním místě...  |
No toto  |
Snad neaspiruješ na první místo ty sám... v Nikomově seznamu úchyláků?  |
Mě spíš vyděsila představa že má někdo chuť Nikomovi ukazovat zadek  |
Tady šlo spíš o strašení Nikoma něčím tak ohavným.  _________________ It's not easy to be green.
Naposledy upravil bright dne po červenec 02, 2007 9:07 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 7:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
bright napsal: | Wítek napsal: | Tomáš napsal: | TXB napsal: | máslo napsal: | Nikom napsal: | Další konkretizace po vzoru svých spoludiskutujících nás doufám ušetříš... myslím že i tohle je víc informací, než chci a potřebuju. | Neboj, detailama tě obtěžovat nebudu.....ale jako kdybys náhodou změnil názor, tak se ti klidně pochlubim, jak pěkně jsem si vyholil i prdel  |
A bylo by to formou fotodokumentace, nebo jako osobní prezentace na příštím srazu?  |
No toto  |
Snad neaspiruješ na první místo ty sám... v Nikomově seznamu úchyláků?  |
Mě spíš vyděsila představa že má někdo chuť Nikomovi ukazovat zadek  |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 7:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Wítek napsal: | Tomáš napsal: | TXB napsal: | máslo napsal: | Nikom napsal: | Další konkretizace po vzoru svých spoludiskutujících nás doufám ušetříš... myslím že i tohle je víc informací, než chci a potřebuju. | Neboj, detailama tě obtěžovat nebudu.....ale jako kdybys náhodou změnil názor, tak se ti klidně pochlubim, jak pěkně jsem si vyholil i prdel  |
No toto  |
Snad neaspiruješ na první místo ty sám... v Nikomově seznamu úchyláků?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 7:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Tomáš napsal: | TXB napsal: | máslo napsal: | Nikom napsal: | Další konkretizace po vzoru svých spoludiskutujících nás doufám ušetříš... myslím že i tohle je víc informací, než chci a potřebuju. | Neboj, detailama tě obtěžovat nebudu.....ale jako kdybys náhodou změnil názor, tak se ti klidně pochlubim, jak pěkně jsem si vyholil i prdel  |
No toto  |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 7:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
njn, dělám, co umím  |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 7:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
TXB napsal: | máslo napsal: | Nikom napsal: | Další konkretizace po vzoru svých spoludiskutujících nás doufám ušetříš... myslím že i tohle je víc informací, než chci a potřebuju. | Neboj, detailama tě obtěžovat nebudu.....ale jako kdybys náhodou změnil názor, tak se ti klidně pochlubim, jak pěkně jsem si vyholil i prdel  |
V tom Nikomovym seznamu budeš nejspíš na prvním místě...  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 6:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | TXB napsal: | máslo napsal: | Nikom napsal: | Další konkretizace po vzoru svých spoludiskutujících nás doufám ušetříš... myslím že i tohle je víc informací, než chci a potřebuju. | Neboj, detailama tě obtěžovat nebudu.....ale jako kdybys náhodou změnil názor, tak se ti klidně pochlubim, jak pěkně jsem si vyholil i prdel  |
Samozřejmě že bude osobní prezentace, jak holeného objektu, tak použitého křovinořezu! Prezentace se ujme kdo jiný, než sám Horst Fuchs. |
 _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 6:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
TXB napsal: | máslo napsal: | Nikom napsal: | Další konkretizace po vzoru svých spoludiskutujících nás doufám ušetříš... myslím že i tohle je víc informací, než chci a potřebuju. | Neboj, detailama tě obtěžovat nebudu.....ale jako kdybys náhodou změnil názor, tak se ti klidně pochlubim, jak pěkně jsem si vyholil i prdel  |
Samozřejmě že bude osobní prezentace, jak holeného objektu, tak použitého křovinořezu! Prezentace se ujme kdo jiný, než sám Horst Fuchs. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 6:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
máslo napsal: | Nikom napsal: | Další konkretizace po vzoru svých spoludiskutujících nás doufám ušetříš... myslím že i tohle je víc informací, než chci a potřebuju. | Neboj, detailama tě obtěžovat nebudu.....ale jako kdybys náhodou změnil názor, tak se ti klidně pochlubim, jak pěkně jsem si vyholil i prdel  |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 6:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Martin napsal: | Nikom napsal: | Martin napsal: | Ale jo, je uznávám že mi občas zvědavost nedovolí sem nenakouknout. Nicméně si to omlouvám jako součást odvykací kůry.  |
To už jsi nad námi definitivně zlomil hůl, nebo se ještě máme snažit si tě tu udržet;) |
Nedělejme z toho (melo)drama  |
Jsem dramatická osobnost;) |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 6:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Martin napsal: | Ale jo, je uznávám že mi občas zvědavost nedovolí sem nenakouknout. Nicméně si to omlouvám jako součást odvykací kůry.  |
To už jsi nad námi definitivně zlomil hůl, nebo se ještě máme snažit si tě tu udržet;) |
Nedělejme z toho (melo)drama  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 6:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Martin napsal: | Ale jo, je uznávám že mi občas zvědavost nedovolí sem nenakouknout. Nicméně si to omlouvám jako součást odvykací kůry.  |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 5:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Martin napsal: | Nikom napsal: | máslo napsal: | Pokud se vrátím k původnímu tématu, tak já jsem odpověděl na anketní otázku ano. |
Další konkretizace po vzoru svých spoludiskutujících nás doufám ušetříš... myslím že i tohle je víc informací, než chci a potřebuju. |
Já jenom nechápu, co tebe a brighta donutilo (temná strana síly?) přijít do tohodle tématu, přečíst si ho, a pak nám několikrát napsat, jak o tom nechcete nic slyšet a "víte víc než jste chtěli"....  |
Á pan, nemluvný, jež jenom občas přichází a prohodí nějaký vysoce ukřivděný a nepřátelsky naladěný příspěvek. Vítej
Jak už to tak bývá, na tématu o holení se neprobírá pouze holení... A Máslovi je samozřejmě úplně jasný, že mě vlastně holení jeho partií strašlivě moc zajímá. Zároveň si ale musím pěstovat svoji coool image sněhový královny, takže jsem se z něho touhle vysoce rafinovanou metodou pokoušel dostat ty nejintimnější informace... a povedlo se
 |
Miluju odpovědi, ze kterejch se nic nedozvim. Buď mi vítán.
Ale jo, je uznávám že mi občas zvědavost nedovolí sem nenakouknout. Nicméně si to omlouvám jako součást odvykací kůry.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne červenec 01, 2007 8:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Martin napsal: | Nikom napsal: | máslo napsal: | Pokud se vrátím k původnímu tématu, tak já jsem odpověděl na anketní otázku ano. |
Další konkretizace po vzoru svých spoludiskutujících nás doufám ušetříš... myslím že i tohle je víc informací, než chci a potřebuju. |
Já jenom nechápu, co tebe a brighta donutilo (temná strana síly?) přijít do tohodle tématu, přečíst si ho, a pak nám několikrát napsat, jak o tom nechcete nic slyšet a "víte víc než jste chtěli"....  |
Á pan, nemluvný, jež jenom občas přichází a prohodí nějaký vysoce ukřivděný a nepřátelsky naladěný příspěvek. Vítej
Jak už to tak bývá, na tématu o holení se neprobírá pouze holení... A Máslovi je samozřejmě úplně jasný, že mě vlastně holení jeho partií strašlivě moc zajímá. Zároveň si ale musím pěstovat svoji coool image sněhový královny, takže jsem se z něho touhle vysoce rafinovanou metodou pokoušel dostat ty nejintimnější informace... a povedlo se
 |
|
|
|
|
 |
so červen 30, 2007 9:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Mad uživatel

|
|
|
máslo napsal: | Nikom napsal: | Další konkretizace po vzoru svých spoludiskutujících nás doufám ušetříš... myslím že i tohle je víc informací, než chci a potřebuju. | Neboj, detailama tě obtěžovat nebudu.....ale jako kdybys náhodou změnil názor, tak se ti klidně pochlubim, jak pěkně jsem si vyholil i prdel  |
jo,jen mu pekne rekni jak si holis prdel, on jen predstira ze ho to nezajima,ale nenapdne provokuje k zjisteni detailu  |
|
|
|
|
 |
so červen 30, 2007 12:23 am |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Nikom napsal: | Další konkretizace po vzoru svých spoludiskutujících nás doufám ušetříš... myslím že i tohle je víc informací, než chci a potřebuju. | Neboj, detailama tě obtěžovat nebudu.....ale jako kdybys náhodou změnil názor, tak se ti klidně pochlubim, jak pěkně jsem si vyholil i prdel
Martin: hehe, dobrý postřeh... taky mě to napadlo  _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
pá červen 29, 2007 6:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
bright napsal: | Martin napsal: | Já jenom nechápu, co tebe a brighta donutilo (temná strana síly?) přijít do tohodle tématu, přečíst si ho, a pak nám několikrát napsat, jak o tom nechcete nic slyšet a "víte víc než jste chtěli"....  |
Byl jsem zmíněn, tak se ozývám. Že by selektivní zvědavost?  |
A jakpak jsi poznal, že jsi byl v tomhle tématu zmíněn  |
|
|
|
|
 |
pá červen 29, 2007 5:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Náhodička |
|
|
bright napsal: | Byl jsem zmíněn, tak se ozývám. Že by selektivní zvědavost?  |
Nebo co takhle synchronicita?
Ta se tady tak občas přihází ... Vám ani jednomu teda ne, ale někdo jiný ji už zmiňoval  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
pá červen 29, 2007 4:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | Já jenom nechápu, co tebe a brighta donutilo (temná strana síly?) přijít do tohodle tématu, přečíst si ho, a pak nám několikrát napsat, jak o tom nechcete nic slyšet a "víte víc než jste chtěli"....  |
Byl jsem zmíněn, tak se ozývám. Že by selektivní zvědavost?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá červen 29, 2007 4:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Nikom napsal: | máslo napsal: | Pokud se vrátím k původnímu tématu, tak já jsem odpověděl na anketní otázku ano. |
Já jenom nechápu, co tebe a brighta donutilo (temná strana síly?) přijít do tohodle tématu, přečíst si ho, a pak nám několikrát napsat, jak o tom nechcete nic slyšet a "víte víc než jste chtěli"....  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá červen 29, 2007 12:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | bright napsal: | Ale jo, chlupatý máslo je totiž nepoživatelný.  |
Jak to víš? Ty's ho někdy zkoušel?  |
Z empirie to nemám.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá červen 29, 2007 1:53 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
bright napsal: | Ale jo, chlupatý máslo je totiž nepoživatelný.  |
Jak to víš? Ty's ho někdy zkoušel?  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
čt červen 28, 2007 3:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
bright napsal: | máslo napsal: | Pokud se vrátím k původnímu tématu, tak já jsem odpověděl na anketní otázku ano. |
Ale jo, chlupatý máslo je totiž nepoživatelný.  |  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
čt červen 28, 2007 3:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
máslo napsal: | Pokud se vrátím k původnímu tématu, tak já jsem odpověděl na anketní otázku ano. |
Ale jo, chlupatý máslo je totiž nepoživatelný.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt červen 28, 2007 12:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
máslo napsal: | Pokud se vrátím k původnímu tématu, tak já jsem odpověděl na anketní otázku ano. |
|
|
|
|
 |
čt červen 28, 2007 1:06 am |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Pokud se vrátím k původnímu tématu, tak já jsem odpověděl na anketní otázku ano. _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|