|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st červen 28, 2006 2:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
Předmět: |
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 2:04 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út červen 27, 2006 5:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
da.jo napsal: | můj nejdůvěrnější kamarád se zase v poslední době začal nebezpečně oblíkat. Úzké tílko, dokonale vyrýsované svaly, světlá pleť (socha Davida, která se pohybuje, vážně)... úá, úé, úíí... tak jsem mu řekl, že vypadá jak teplouš... čemuž jsme se po několikaměsíčních debatách mého CO zasmáli. No, a co je k smíchu, přeci nepřitahuje. (to nám dokázal už pan Freud.). Uf... |
By mě zajímalo jak takový teplouš vypadá... jako já?  |
|
|
|
|
 |
út červen 27, 2006 2:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 2:05 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
ne červen 25, 2006 6:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
the.cracker uživatel+

|
|
|
Toz mne se celkem jeden muj spoluzak libi, je to muj dobry kamos, ale proste se musim krotit. Nekdy je to tezke, ale jinak to nejde. A jinak bych to resil podobne i v ostatnich pripadech, proste si musim nechat zajit chut  |
|
|
|
|
 |
ne červen 25, 2006 5:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
upeer tester
|
|
|
Tak to se mi stává bohužel často, není to příjemný. Jen jednou se mi stalo, že jsem se zabouch do kámoše, kterej byl ale natolik v poho, že když jsem se mu přiznal, vzal to opravdu skvěle a nepřestal se se mnou kvůli tomu bavit nebo scházet. Bylo jasný, že nebudem nikdy víc než kamarádi, ale i tak se mi hrozně ulevilo. Mno ale většinou to tak dobře nedopadne a pak je opravdu nejlepší -sejde z očí sejde z mysli- jenže to je dost často nereálný. (Nemůžu se věčně stěhovat..) Pak je každá rada drahá. |
|
|
|
|
 |
ne červen 25, 2006 5:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Aha to jsem teda jedinej, kdo to vidí pozitivně. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne červen 25, 2006 3:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Source uživatel
|
|
|
Nojo sejde jenže pak přicházím o opravdu dobré kamarády . Taky se musím krotit a pořád si říkám jetli to stojí zato, jenže nechci ztratit někoho, koho mám rád a kdo má rád mě a můžeme si povídat prakticky o všem. Vůbec nevím jak se mám chovat. |
|
|
|
|
 |
ne červen 25, 2006 10:53 am |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
jo, to se mi stalo ve 3 případech. spolužák zčásti, ale znám dva dopraváky a to jsem se krotil, neuvěřitelný boj byl ve mne, abych nedal nic znát. prostě a) sejde z očí, sejde z mysli, b) prostě se přemůžeš _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
so červen 24, 2006 11:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Source uživatel
|
Předmět: Heterosexulové jako kamarádí |
|
|
Jaké s nimi máte zkušennosti? Dost často se mi stává, že si najdu nějákého dobrého ht kamaráda, dobře se mi sním povídá je mi sním fajn, jenže po čase začnu cítit něco víc a je tu problém. Jak takové situace řešíte vy? |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|