|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
ne září 20, 2009 10:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: |
|
|
Letos taky rekord...10 km potmě s nefungujícím dynamem, vyfouklou gumou a 9ti pivy v sobě  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne září 20, 2009 8:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
satal uživatel+
Založen: 22.9.2007 Příspěvky: 211 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
tak u mně je to slabší, zatím 2.500, ale zkusím to ještě dotáhnout |
|
|
|
|
 |
ne září 20, 2009 7:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
a letos už 3.000 km  |
|
|
|
|
 |
pá únor 06, 2009 2:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Já mam zase z kola několik jizev, né že bych se chtěl chlubit  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt únor 05, 2009 10:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
janm399 tester
|
Předmět: Re: 1.000 |
|
|
Honza napsal: | se musím pochlubit: právě dnes mi na tacháči naskočilo 1.000 km najetejch za letošní rok  |
Ja mam za letosek uz najeto 700 mil (autem 70 za tydenni venceni na nakupy ). Zkratka musim trenovat na letosni zavodni sezonu.
Honzo, jen tak dal, kazdej kilometr nebo mile se pocita! |
|
|
|
|
 |
ne červen 08, 2008 11:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Honza: Gratuluji. Tolik jsem letos ještě nenajel ani autem.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne červen 08, 2008 11:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: 1.000 |
|
|
se musím pochlubit: právě dnes mi na tacháči naskočilo 1.000 km najetejch za letošní rok  |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 30, 2007 5:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Zyx uživatel
|
Předmět: jojx |
|
|
3) ...nás opravdu mrzí, že jsme porušili kontinuitu...
Tak tohle vám fakt nesežeru.
Jinak mě obzvlášť potěšilo, že tím, že ujedu na kole 50 kilometrů, si tady zasloužím titul sportovec. S tím by mě na jiných fórech asi hnali... Kdybych se chtěl opravdu vytahovat, tak ještě zmíním lyžování (hlavně běžky) a rád si zahraju i třeba badbinton apod. (není ale s kým). Co se týče vody, tak bych si někdy zopakoval sjezd nějaké řeky (absolvoval jsem Vltavu). Nějaké další sportovní aktivity by se ještě asi našly. Ale atletika mi nejde.
(celkově se ale považuju, co se většiny sportů týče, za dřevo - pozn.aut.)
4) "Mytí hlavy na Slovensku" bylo přidáno k lepšímu jako příhoda k nahozenému tématu stanování, takže není třeba o tom dále "tlachat".
"Motivovaná parta k ježdění na kole" - se obávám, že se tady nenajde dostatek zájemců. Zatím v tomhle tématu vedou spameři.  |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 30, 2007 4:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
omlovám se, že opět spamuju, ale nesouhlasím z bodem 2. já rozhodně patřím k největším spamerům... kam by pak totiž přišel Bright?
Ale abych to tu nezakecal, co bude s tou motivovanou cyklistickou partou? |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 30, 2007 4:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
mno, musim podotknout, že
1) se příspěvky (pomineme-li poněkud osobnější dva poslední) týkaly výhradně daného tématu
2) se opravdu podařilo vyhmátnout dva největší spamery ze všech
3) nás opravdu mrzí, že jsme porušili kontinuitu a trapně tak způsobili, že skromné vytahování sportovců musí ve vlastním topicu vypadat jako by přicházelo mimo téma
4) aby to nezaniklo, utlučeno tlacháním o mytí hlavy na Slovensku , ptal se Michal074 ZDA BY NĚKDO NEMĚL CHUŤ VYTVOŘIT MOTIVOVANOU PARTU PRO JEŽDĚNÍ NA KOLE. ??? _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 30, 2007 2:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Zyx uživatel
|
Předmět: michal074 |
|
|
Vidím, že zajímavý příspěvek byl jako obvykle rychle utlučen spoustou mimotematických "spamů", že, pánové...
V mém profilu se toho sice o mně nikdo moc nedozví, no pravda je taková, že si třeba na kole rád vyjedu. Radši než na nudnou asfaltovou cyklostezku po rovině (kolem mého bydliště těch rovin stejně moc není) si zajedu někam do lesa nebo na hory. Ale nějaký pekelný freeride zas taky nemusím (a ani to kolo na něj není úplně ideální). Nejezdím proto, abych trhal rekordy v rychlosti, ujeté vzdálenosti nebo abych se jiným ukazoval v nejmódnějším dresu a kolo měl vybavené nejnovějším příslušenstvím. Ke spokojenosti mi stačí okruh na padesát šedesát kilometrů (i když bych dal třeba i víc).
Pro stanování mám taky slabost. Zvlášť pro to ve volné přírodě mimo kempy. Má to svoje kouzlo. Když se pak člověk nemá několik dnů kde pořádně umýt, tak vezme zavděk vodou kdekoli. Nezapomenu na to, jak jsem asi deset minut před příjezdem vlaku běhal po jednom vesnickém nádražíčku kdesi na Slovensku s hlavou schovanou pod vrstvou šampónové pěny, kterou jsem pak smýval pozvolna tekoucí ledovou vodou z venkovního vodovodu.  |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 30, 2007 12:21 am |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
to je mi líto, žes tak dopad  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 30, 2007 12:17 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Tak to dopadá, když někdo podlehne iluzi, že má ve všem pravdu... |
|
|
|
|
 |
so prosinec 29, 2007 11:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
já, 20 _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 29, 2007 11:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Pokrytectví? proč hned používat tak silná slova? Kdo přesně definuje od kolika km měsíčně si člověk může dát do profilu slovo "kolo"?
(dodatek: v mém profilu najdete tak maximálně slovo "plavání") |
|
|
|
|
 |
so prosinec 29, 2007 10:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
v mym profilu nic takovýho neni
jestli něco nesnášim víc než kolo, je to pokrytectví  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 29, 2007 8:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
michal074 tester
|
Předmět: gay cyklisti - existuji? |
|
|
Polemizovali jsme s pritelem o tom, jestli vsichni ti, kdo maji ve svych profilech jako preferenci "sport, kolo", tim skutecne mysli to, ze jsou schopni na vikend nebo na par dni vytahnout zadky z mest a zajet nekam do lesu pod stan nebo do penzose a probrazdit okoli krizem krazem... Nebo jestli tim mysli to, ze maji luxusni bicykl, ale zajedou na nem maximalne na koupaliste nebo do Prokopaku Budiz toto jako hozena rukavice pro kazdeho, kdo ma kolo rad a jeste radsi poznava zajimava mista u nas... Nemeli byste chut vytvorit motivovanou partu? |
|
|
|
|
 |
po říjen 01, 2007 11:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
waweer uživatel+

|
|
|
Adam napsal: | bright napsal: | Kdes tam ten kopec našel? Jsi jel do historického centra? Ten "kopec" má převýšení deset metrů.  |
Ten kopec jsem jel až dneska a zase tak malej z toho kola neni....  |
no tehle kopecek je decela malej, takze je mozna i rychlejisi ho objet  _________________
|
|
|
|
|
 |
po říjen 01, 2007 5:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
bright napsal: | Kdes tam ten kopec našel? Jsi jel do historického centra? Ten "kopec" má převýšení deset metrů.  |
Ten kopec jsem jel až dneska a zase tak malej z toho kola neni....  |
|
|
|
|
 |
po říjen 01, 2007 4:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Manuel de Falla napsal: |
(Aspoň neriskuješ rakovinu varlat ...)  |
Nebo nedejbože předčasnou impotenci |
impotence je vždycky předčasná  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
ne září 30, 2007 10:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Manuel de Falla napsal: |
Nebo nedejbože předčasnou impotenci _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne září 30, 2007 9:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Jestli to znamená, že mám naději stát se do padesáti let cyklošampionem, pak je to v pořádku.
|
|
|
|
 |
ne září 30, 2007 9:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Kdes tam ten kopec našel? Jsi jel do historického centra? Ten "kopec" má převýšení deset metrů.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne září 30, 2007 5:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Je na čase toto vlákno trošku poškádlit.
Ráno jsem plný odhodlání vstal do jasného rána s tím, že své tělo uvedu do pohybu a to po velice dlouhé době na kole. Musím říct, že ani tento sport se nestane ve větší míře mým nejoblíbenějším. Východočeská krajina, která se mi zdála býti placatou, jeví se ze sedla kola daleko kopcovatější a dokonce jsem v bezprostřední blízkosti HK narazil na opravdu velký kopec, který jsem musel zdolat v tom méně pohodlném směru, nahoru. Když jsem byl někde v půlce a už už se chystal sesednout, zarachotilo za mnou železřství a předjeli mě dva dobře sedmdesátiletí dědkové tělesné konstituce Manuela na předpotopních skládačkách.... Je to trapné. Už na kolo nesednu.  |
|
|
|
|
 |
út červen 13, 2006 9:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
|
|
 |
so květen 20, 2006 4:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
tiez mi vyhovuje az ten druhy termin 1-2.7. |
|
|
|
|
 |
so květen 20, 2006 2:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
1-2/7 |
|
|
|
|
 |
čt květen 18, 2006 8:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
Předmět: meet |
|
|
2Stonerock: Já to myslel nějak globálněji, že by se spojila chuť na sport spolu se setkáním, kdo by chtěl, může vyrazit na kole, kdo ne, tak ne... No problem.
Ale muselo by nás být aspoň deset, ten objekt je dost velikej a v míň bychom se tam ztráceli. Lokalita MArtinice kousek od Poličky, Litomyšle... Už jsme tam dělali Sivestra 04 (http://www.004.cz/view.php?cisloclanku=2005010101-a--akce-reportaze-silvestr-2004)
Navrhuji víkend 24-25/06 nebo 1-2/07. Co vy na to a kdy kdo může? Program: Povídání, kolo, tenis (?), volejbal (?), večerní oheň... |
|
|
|
|
 |
čt květen 18, 2006 2:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Petr_K uživatel++

Založen: 23.3.2006 Příspěvky: 250 Bydliště: Karlovarský kraj
|
Předmět: Re: ..hm |
|
|
Libor napsal: | Stonerock napsal: | Tak to tak vypadá, že z kdysi uvažovanýho setkání asi definitivně sešlo... Zavilý necyklisti z Plzně maj' holt smůlu...  |
Jistě nemají.Ikdyž možná mají.Já plánoval původní setkání.A na ta kola také nepojedu.Nebudu v ČR.Snad bude ještě něco jiného neboj.. |
Nechci se vám do toho míchat kluci, jenom to tak tiše pozoruji. Tahle setkání jsou fantastická ale je nesmírně obtížné se domluvit, nikdy se to nebude hodit všem. Jestli můžu se do toho vmísit, nejlépe je napsat dva pevné termíny a každý ať napíše který mu vyhovuje, uskuteční se pak ten kde bude nejvíce lidí .
S klukama, kolegy z mého "profesního" fóra kde jsme denně v kontaktu se setkáváme 2x ročně. Když jsme to pořádali poprvé, bylo to stejné jako zde, prostě nikdy se to nehodí všem. S tím je nutno se smířit, dnes to děláme tak jak jsem popsal, navrhnou se tak s měsičním předstihem dva termíny a vyhraje ten s větší účastí. No nás je tedy trochu víc, účas je tak od 15ti až do 40ti lidí . Na letošní jarní setkání zrovna jedu příští týden v sobotu do Javorníku na Moravu, už se móóóc těším. Na jaře to děláme na Moravě a na podzim v Čechách aby to bylo spravedlivé, na Moravě je vždycky účast větší protože přijedou i kamarádi ze Slovenska  _________________ **** Petr **** |
|
|
|
|
 |
čt květen 18, 2006 9:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: ..hm |
|
|
Stonerock napsal: | Tak to tak vypadá, že z kdysi uvažovanýho setkání asi definitivně sešlo... Zavilý necyklisti z Plzně maj' holt smůlu...  |
Jistě nemají.Ikdyž možná mají.Já plánoval původní setkání.A na ta kola také nepojedu.Nebudu v ČR.Snad bude ještě něco jiného neboj.. _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|