|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 1:05 am |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
Předmět: |
|
|
Nick Guest napsal: | matyáš napsal: | Mě je úplně jedno jestli mě někdo odsuzuje nebo se mě štítí ,ať si každej o mě říká a myslí co chce je to jeho věc ,jako je zas moje můj vzhled a jak žiji. Někomu se zdám asi extravagantní ,nenormální a divnej . A jako co mám se vzdát svých pocitů,zvyklostí, snů a všeho co mám rád , jen abych zapadl mezi ostatní a neukazovali si na mě a nepomlouvali? O to fakt nestojím ,radši zůstanu sám sebou a vy se třeba po.... |
Mně se to líbí. |
Co se ti líbí? |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 1:00 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
matyáš napsal: | Mě je úplně jedno jestli mě někdo odsuzuje nebo se mě štítí ,ať si každej o mě říká a myslí co chce je to jeho věc ,jako je zas moje můj vzhled a jak žiji. Někomu se zdám asi extravagantní ,nenormální a divnej . A jako co mám se vzdát svých pocitů,zvyklostí, snů a všeho co mám rád , jen abych zapadl mezi ostatní a neukazovali si na mě a nepomlouvali? O to fakt nestojím ,radši zůstanu sám sebou a vy se třeba po.... |
Mně se to líbí. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 12:22 am |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
bright napsal: | matyáš: Musíš být všemi mastmi mazaný jako nějaká bába, co to ještě nevzdala.  |
Co? |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 12:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
matyáš: Musíš být všemi mastmi mazaný jako nějaká bába, co to ještě nevzdala.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 12:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
charles napsal: | matyáš napsal: | Krém na řasy: TALIKA Krém pro růst a výživu |
 |
Nedělám , už si naplánuj svůj pohřeb
Mě je úplně jedno jestli mě někdo odsuzuje nebo se mě štítí ,ať si každej o mě říká a myslí co chce je to jeho věc ,jako je zas moje můj vzhled a jak žiji. Někomu se zdám asi extravagantní ,nenormální a divnej . A jako co mám se vzdát svých pocitů,zvyklostí, snů a všeho co mám rád , jen abych zapadl mezi ostatní a neukazovali si na mě a nepomlouvali? O to fakt nestojím ,radši zůstanu sám sebou a vy se třeba po....
Naposledy upravil matyáš dne st prosinec 19, 2012 12:21 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 18, 2012 11:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
matyáš napsal: | No růžovou zrovna nemusím, ale to si piš že svítím |
Myslel jsem to tak, že nad těmi Černými lesy svítí cosi jako (růžová) polární záře- z tebe. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
út prosinec 18, 2012 11:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
charles napsal: | Matyáši, řekni, že si děláš prdel, jinak to nerozdejchám...  |
Nechej ho, nesahej mu na jeho kosmetiku!  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 18, 2012 11:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
matyáš napsal: | Krém na řasy: TALIKA Krém pro růst a výživu |
 |
|
|
|
|
 |
út prosinec 18, 2012 11:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
Matyáši, řekni, že si děláš prdel, jinak to nerozdejchám...  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 18, 2012 10:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
bright napsal: | matyáš: Pokud se chystáš někdy zajet do Prahy, tak nás předem včas varuj.  |
Já jsem v Praze každý den ,chodím tam do školy a mám tam rodinu ,Kostelec je od prahy kousek. Jo a do nedávna jsem v Praze bydlel.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 18, 2012 10:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
matyáš: Pokud se chystáš někdy zajet do Prahy, tak nás předem včas varuj.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 18, 2012 10:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
Všeho moc škodí. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 18, 2012 10:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Nick Guest napsal: | Člověče, ty musíš svítit na celý Kostelec, že ty lesy už nejsou černé, nýbrž růžové. |
No růžovou zrovna nemusím, ale to si piš že svítím,prý ani nemusím říkat že jsem gay , je to údajně poznat už na dálku,ale já prostě takový jsem, a nehodlám se kvůli někomu měnit. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 18, 2012 9:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Člověče, ty musíš svítit na celý Kostelec, že ty lesy už nejsou černé, nýbrž růžové. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
|
|
|
|
 |
út prosinec 18, 2012 8:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Obličej
Noční krém: SISLEY Intenzivní noční krém s rostlinnými výtažky
Pleťový krém: REPHASE Ošetřující krém s obsahem kmenových buněk Sublime
Ochranný krém: CANNADERM Ochranný krém
Krém proti vráskám : HERB PHARMA Botoceutical FORTE - biotechnologické sérum proti vráskám
Na krk: CLARIN
S Intenzivní fluidní krém na krk a dekolt Super Restorative (Décolleté and Neck Concentrate)
Oční gel: STYX Rosengarten oční gel pro zralou pleť
Krém na rty :SHISEIDO Ochranný balzám na rty
Krém na řasy: TALIKA Krém pro růst a výživu řas
Maska: GUERLAIN Hydratační maska Super Aqua-Mask (Optimum Hydration
Revitalizer)
Makeup: LA ROCHE POSAY Fluidní zmatňující make-up Unifiance (Matt Fluid) (light beige)
Korektor: MAC Tekutý korektor (Select Cover-up)
Pudrová tvářenka: MAC Pudrová tvářenka (Sheertone Blush) (Loverush)
Tužka na oči: MAC Tužka na oči (Eye Kohl)
Dermacol : DERMACOL Báze pod make-up a dlouhotrvající make-up
Řasenka: RIMMEL Extrémně černá řasenka pro skandální objem řas Volume Flash Scandaleyes Extreme Black
Oční stíny: LOREAL PARIS Oční stíny Star Secrets Quad Pro (Beige Taupe)
Lesk: MAC Lesk na rty (Lipglass Brilliant) (Cultured)
Rtěnka (vystoupení): MAC Rtěnka (Lipstick)
Tělo
Deodorant: Playboy Hollywood pánský deodorant stick
Parfém: Playboy New York
Sprchový gel: Adidas Deep Energy SG pánský sprchový gel
Pasta: Colgate Max White One zubní pasta
Ústní voda: Colgate Max White One ústní voda
Kartáček: Colgate Max White měkký Kartáček na zuby
Pěna na holení: GILLETTE Pěna na holení Gillette (Menthol)
Voda po holení: Adidas Deep Energy AS pánská voda po holení
Vlasy
Šampon: BLUE STEP Nimbový šampon
Kondicionér: AVON Zklidňující kondicionér proti lupům (Classic)
Gel: REDKEN Gel na vlasy s extrémní fixací pro muže Stand Tough (Extreme Gel)
Lak: WELLA PROFESSIONAL Vlasový spray - extra silný Performance (Extra Strong)
Vosk : LOREAL PROFESSIONNEL Zvýrazňující vosk na vlasy pro muže Homme Wax (Definition Wax)
Barvy : Jedině Palette, Loreal nebo Garnier .
Doporučuji : http://www.krasa.cz nebo http://www.vmd-drogerie.cz mám od nich skoro všechno a jsem naprosto spokojený.
Naposledy upravil matyáš dne út prosinec 18, 2012 10:30 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 01, 2012 11:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
|
|
Slysel jsem ze vlasy pry dedis po otci matky. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 01, 2012 10:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
Martin napsal: | A mimochodem zdá se mi to, nebo nápadné množství z vás používá spray na nohy?  |
Ja nepouzivam, protoze nepotrebuji. Nohy mi opravdu tak moc nesmrdi a ke vsemu mam neobvyklou uchylku, ze jakmile to situace umoznuje, boty mam dole. I treba pri jednani se zakaznikem u stolu boty hned sundam, ve skole na prednaskach i cvicenich jsem to delal taky.
Zuby a vlasy urcite s genetikou budou trosku souviset, ale stejne to neni uplne prozkoumana zalezitost. Muj tata je plesaty, ja mam jen decentni kouty a zatim to nevypada, ze bych plesatet mel.
Ja jsem nikdy neposiloval, fitko rad nemam, i kdyz sportak jsem. A ty jakesi "strie" mam na bocich taky, ale rozhodne me nijak neznervoznuji a nejsou zpusobeny tim, ze by mi rostly rychle svaly a nebo bych dramaticky pribral na vaze. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 01, 2012 10:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
|
|
Martin napsal: | TuX napsal: | Popravde si ale myslim, ze dobry zuby, krasna plet a svaly, co ti pri posilovani rvou kuzi na cary, jsou do znacne miry geneticky predurcene |
Mno, tady musim docela zásadně nesouhlasit. U kvality zubů (míněno nekazivost a nelámavost), nehtů a vlasů se dá udělat docela málo. Nicméně u pleti a svalů se dá z beďarovýho skřítka udělat bez problémů hezkej kluk. A pokud se nejedná o závažnou genetickou nemoc, tak posilování s genetikou opravdu, ale opravdu nemá co dělat.  |
Nemyslel jsem posilovani obecne, ale ne kazdemu rostou svaly taky rychle, aby mu to nicilo kuzi. Navic pokud nepouzivas chemii, tak vetsina lidi ma geneticky dano, jak moc mu ty svaly budou rust. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 01, 2012 9:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
A mimochodem zdá se mi to, nebo nápadné množství z vás používá spray na nohy?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so prosinec 01, 2012 9:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
TuX napsal: | Popravde si ale myslim, ze dobry zuby, krasna plet a svaly, co ti pri posilovani rvou kuzi na cary, jsou do znacne miry geneticky predurcene |
Mno, tady musim docela zásadně nesouhlasit. U kvality zubů (míněno nekazivost a nelámavost), nehtů a vlasů se dá udělat docela málo. Nicméně u pleti a svalů se dá z beďarovýho skřítka udělat bez problémů hezkej kluk. A pokud se nejedná o závažnou genetickou nemoc, tak posilování s genetikou opravdu, ale opravdu nemá co dělat.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so prosinec 01, 2012 8:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
|
|
No ja ziram, co vsechno se da pouzivat
Popravde si ale myslim, ze dobry zuby, krasna plet a svaly, co ti pri posilovani rvou kuzi na cary, jsou do znacne miry geneticky predurcene. Ja mam napriklad dost velky problemy se zuby, i kdyz pouzivam kvalitni kartacek (uz zminovany Curaprox), dve zubni pasty Elmex a Lacalut, zubni nit i ustni vodu (Listerine), zuby si cistim 3x denne, zubni hygiena alespon 1x rocne a stejne pak prijdu k zubari a zase mi neco najde a obvykle schovanyho pekne hluboko
A to same je s vlasy - nikdy jsem si vlasy nebarvil, nezehlil, ani nijak jinak jsem je netyral, dokonce pouzival i zminovany Alpecin a stejne jsem to nakonec musel vyresit 2mm zastrihem, na ktery staci obyc sampon, co je po ruce, a mam klid
Takze mi zbyva jen mydlo na xicht proti bedarum - Loreal, tuhy deodorant a parfem - bez toho ven nevylezu, nesnasim smradlavy chlapy. Jo a sprej na nohy.
Tak koukam, ze toho mam taky nejak hodne  |
|
|
|
|
 |
so prosinec 01, 2012 6:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
Martin napsal: |
Ruce mi také nikdy neosychaly, a spíš považuju za problém, když má někdo pařát jako mastnou rybu
No a zapařenou sedinku sem měl tak možná jednou na rozpáleném koženkovém sedadle  |
padám smíchy pod stůl tyhle výrazy jsou boží!!! |
|
|
|
|
 |
so prosinec 01, 2012 6:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Hezký výčet. Chybí v něm už jen značka odličovadla a toaletního papíru extra šetrného k zadním lícím. |
Ty nepoužíváš Kleenex extra soft?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so prosinec 01, 2012 6:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Mno... chlapci a chlapi, opravdu vám nezávidim kůži.
Strie se mi přes značný posilování nikdy nevytvořily a pokud moje limitovaná znalost medicíny stačí, tak se můžou vytvořit na zdravé kůži pouze při těhotenství. enormním přežírání, nebo používání steroidů (o kterém bych poznamenal, že je dost krátkozraký).
Ruce mi také nikdy neosychaly, a spíš považuju za problém, když má někdo pařát jako mastnou rybu
No a zapařenou sedinku sem měl tak možná jednou na rozpáleném koženkovém sedadle  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so prosinec 01, 2012 5:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
bright napsal: | Hezký výčet. Chybí v něm už jen značka odličovadla a toaletního papíru extra šetrného k zadním lícím. |  |
|
|
|
|
 |
so prosinec 01, 2012 5:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Hezký výčet. Chybí v něm už jen značka odličovadla a toaletního papíru extra šetrného k zadním lícím. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 01, 2012 4:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
charles napsal: | augustus166 napsal: | bohužel jsem to nestačil tehdá podchytit včas a jedna už se mi udělala, proto teď mažu a kontroluju, aby se nezvědšovala a netvořily se nové |
Ty jsi fakt střelenej... Nestresuj se z toho tak, nebo ti hrábne. |
no jooo no  |
|
|
|
|
 |
so prosinec 01, 2012 4:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
augustus166 napsal: | bohužel jsem to nestačil tehdá podchytit včas a jedna už se mi udělala, proto teď mažu a kontroluju, aby se nezvědšovala a netvořily se nové |
Ty jsi fakt střelenej... Nestresuj se z toho tak, nebo ti hrábne. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 01, 2012 3:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
Brio napsal: | Tak to jsi teda pekna slecinka:-D
Zuby mam 100% zdrave, mam jen jednu malou bilou plombicku z povrchoveho kazu, zuby mam dost bile a Curaprox pouzivam taky, Elmex nepouzivam, kupuji si hlavne Lacalut pro bile zuby a nebo activ pro ochranu pred paradentozou a Listerine mam taky. Jazyk staci cistit zubnim kartackem:) A dech je pro me taky samozrejme dulezity, nedela mi problem nekomu nabidnout zvykacku.
Boze kremy na ruce, telo a zadek, to mi pripadne uz uchylny:-P |
Ono to takhle vyjmenované vypadá dost děsivě, ale v reálu bys nepoznal, že něco takového používám (jedině snad podle toho, že voním a nemám jebáky), snažím se všechno používat tak, aby to nebylo nějak viditelně znatelné a nebyl bych hozen do škatule "metroušek"
to, že máte z charlesem zdravé zuby, za to vás chválím, to je velké plus
jediné faux pas, jaké se mi zatím stalo, bylo to, když jsem jedné kamarádce něco podával, ona mi sáhla na ruku a vykřikla, že mám krásně hebký ruce to jsme v tu chvíli zrudnul, ucuknul, jako by měla lepru a v duchu si říkal (sakra Gusto, od zítřka zas začneš lopatou přehazovat ten štěrk, aby ti ty ruce zas zhrubli)
Brio fakt to není tak zlé, jak to vypadá hlavně většina těch přípravků se nepoužívá každý den...všechno má své odůvodnění...zapařenej zadek fakt nevypadá dobře, kdo to někdy viděl, tak ví, krém na ruce používám hlavně v zimě, protože mi je studené počasí vysušuje natolik, že se mi dělají záděry a sem tam kůže i popraská...a krém na tělo je důležitý hlavně po posiovacím cvičení, protože jinak by se mi udělaly strie (sval roste rychleji, než jaká je elasticita kůže, tudíž kůže popraská a vznikají jizvy), bohužel jsem to nestačil tehdá podchytit včas a jedna už se mi udělala, proto teď mažu a kontroluju, aby se nezvědšovala a netvořily se nové |
|
|
|
|
 |
so prosinec 01, 2012 3:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
Dík za hezký podnět k diskuzi. Bohužel k ní nemám co podnětného říct. Takže kdo se nechce unudit k smrti, ať dál nečte. Zuby si čistím nějakou normální zubní pastou, která je zrovna doma. Plus někdy použiju ústní vodu. Zuby mám zdravé. Zatím. Na ty zbytky vlasů, které mám permanentně zastřižené cca na 3-6 mm, nic zvláštního taky nepoužívám, jen normální sprcháč jako na celé tělo. Na obličej si žádné krémy proti vráskám ani nic jiného nepatlám. Na ruce občas použiju nějaký krém, ale to hlavně proto, že nemám rád pocit, když mám suché ruce. Denně používám deodorant a parfém (ale nemám žádnou "svoji" značku). Na nohy si nepatlám nic, jen v létě sprej proti pocení. A krém na zadek? Ne, to fakt ne... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|