|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá červenec 18, 2008 12:42 am |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
Předmět: |
|
|
máslo: Přesně tohle sem čekal... ale jen počkejte, můj čas příjde  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
pá červenec 18, 2008 12:34 am |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
House už ale v životě něco dokázal a něco umí. On má na tu jízlivost nárok . _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
pá červenec 18, 2008 12:15 am |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
máslo napsal: | House M.D.: Já jsem nerejpal... jen jsem se zeptal a myslim, že si mě osočil i dost neprávem. Chápu, že ti tlačí semeno na mozek, ale myslim, že není důvod být na ostatní tak jízlivý. |
A já myslím, že si moc dobře věděl, co tím myslím, možná se ale pletu stejně tak, jako ty... ale s tou jízlivostí máš asi pravdu, jsem jak House M.D.  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
pá červenec 18, 2008 12:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
House M.D.: Já jsem nerejpal... jen jsem se zeptal a myslim, že si mě osočil i dost neprávem. Chápu, že ti tlačí semeno na mozek, ale myslim, že není důvod být na ostatní tak jízlivý. _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
pá červenec 18, 2008 12:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
bright: to má bejt sci-fi, nebo fantasy, co mi tady liješ do hlavy, něco o tom, bejt milej? Možná ti to tak příjde, ale já jsem opačného názoru  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
pá červenec 18, 2008 12:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
House: Tys ještě nezjistil, že jsem k tobě milej? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá červenec 18, 2008 12:07 am |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
máslo napsal: | Co je za koníček PC? To malinko nechápu. Já už PC trávím hodně času, protože se týká hodně mojí práce a mých koníčků, ale je pro mě pouze prostředek. Nenapadlo mě, že by to samotné PC bylo i koníčkem - to mi vysvětli, jak to funguje (vážně by mě to zajímalo, to není dloubání). |
Někomu se nechce sáhodlouze vysvětlovat co ho na PC baví... Tak řekne prostě PC a zahrnuje to všechno, co se na PC dělá. Např. hry, nerbo internet, nebo hudba, ale vždycky se najde nějakej rejpal, kterej si musí rejpnout... začínáš bejt horší než bright...
Editace Waky, 10.11.2009, zkrácení citace _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
čt červenec 17, 2008 11:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Adam napsal: | Jestli jsi zpoloviny tak vošklivej jak já... |
Já si hlavně myslim, že moc kecáš.... už jsem viděl hodně ošklivejch lidí a ty mezi ně nepatříš ani náhodou . _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
čt červenec 17, 2008 11:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
House M.D. napsal: | Adam: No dík za tip, ale to mi asi nepomůže... ptž já (skoro) žádný koníčky nemam a když nějaký jsou, tam mě přestanou bavit, takže jedinej můj koníček je PC a škola? No dobrý, ale chtělo by to nebejt takovej introvert  | Co je za koníček PC? To malinko nechápu. Já už PC trávím hodně času, protože se týká hodně mojí práce a mých koníčků, ale je pro mě pouze prostředek. Nenapadlo mě, že by to samotné PC bylo i koníčkem - to mi vysvětli, jak to funguje (vážně by mě to zajímalo, to není dloubání). _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
čt červenec 17, 2008 11:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
pro Honzova bf: vztahovačníče! |
|
|
|
|
 |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Honza & bf: V Praze se nevyskytujou jen povrchní blbečci.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
Shmudla: gratuluji k CO koukám že tichá voda břehy mele, to já se tady na GK pohybuji delší dobu a o CO zatím jen teoretizuji , taky do toho budu muset praštit |
|
|
|
|
 |
čt červenec 17, 2008 11:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Bright: mám ti od bf vyřídit, že Prahy má dost a doufá, že už tam do konce života nebude muset jet. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 17, 2008 11:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Honza: Jj, Adam má pravdu, chceme vás popatřit na vlastní oči. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 17, 2008 11:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Bright: análech ??? ježíšikriste, proč zrovna tam ?
oprava: Brighte, proč zrovna tam ?
Adam: bf leží vedle mně - a ani si nepřej vidět, jak se tvářil na ten tvůj příspěvek o povrchních blbečcích - a hecuje mě abych přispěl do toho novýho topicu na téma první sex 
Naposledy upravil Honza dne čt červenec 17, 2008 11:14 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 17, 2008 11:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Honza:
slovy klasika: Ty můj vrahounku Nažeň sem bf, všichni jsme zvědaví! |
|
|
|
|
 |
čt červenec 17, 2008 11:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
House: Sepsané v análech by ti stejně byly k ničemu. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 17, 2008 11:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Honza: Ty máš vždycky odpověď, že? Avšak není vždy sparávná... ale to je vedlejší  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
čt červenec 17, 2008 11:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
House M.D.: nikde, zkušenosti jsou sice sdělitelné, avšak nepřenosné,
takže nemá cenu je sepisovat pro budoucí generace
Adam: tak například můj bf se tady nevyskytuje, a jestli ho budeš zahrnovat mezi povrchní blbečky, tak s tebou asi navážu pokrevní bratrství - má pěst se střetne s tvými ústy.
Naposledy upravil Honza dne čt červenec 17, 2008 11:07 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 17, 2008 11:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Adam: Kde mohu sehnat sbírku buzních mouder?  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
čt červenec 17, 2008 11:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Honza:
buzní moudro no. 1: Teplouši jsou povrchní blbečci (až na pár výjimek, které se vyskytují shodou okolností zde). |
|
|
|
|
 |
čt červenec 17, 2008 10:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
youngman: No já si to dovedu představit Ale já bych se toho teda moc nenaučil, nebo bych se spíš naučil něco jinýho Chtělo by to něco vymyslet  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
čt červenec 17, 2008 10:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Adam: No dík za tip, ale to mi asi nepomůže... ptž já (skoro) žádný koníčky nemam a když nějaký jsou, tam mě přestanou bavit, takže jedinej můj koníček je PC a škola? No dobrý, ale chtělo by to nebejt takovej introvert  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
čt červenec 17, 2008 10:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
Honza: fakt dobrej CO tvého BF, si tam spolu pěkně hajáte a tchýně tam na vás kouká jak se k sobě pěkně tulíte, když vás tak viděla tak jí třeba ani ty vnoučata pak nepřišli tolik líto, vyřiď prosím BF že mu jeho super CO moc přeju ale zároveň upřímně závidím  |
|
|
|
|
 |
čt červenec 17, 2008 10:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
House: to co ti radí Adam není špatné ale moc dlouho to nefunguje, vím to z vlastní zkušenosti v prváku možná, pak si zvykneš a na kluky budeš myslet stejně pořád, mě se to stává i při učení a to se mi pak hned lépe učí když si místo nějakých teorií nebo blábolů představím nějakého pěkného kluka a radši ani nechtěj vědět co spolu děláme tedy jen v mých představách , zatím  |
|
|
|
|
 |
čt červenec 17, 2008 9:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
House: Já na tom byl v 16 o něco líp než teď. To ještě byla naděje. Jestli jsi zpoloviny tak vošklivej jak já, tak si taky najdi školu a koníčky, co ti vyplní 99,9% času a na chybějícího bf si vzpomeneš v deseti minutách, než v posteli usneš. A je to! Fakt to (skoro) funguje!
Honza: S tím šukáním všeho hejblacího nerozčiluj  |
|
|
|
|
 |
čt červenec 17, 2008 8:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | House M.D.: Ale on třeba nemyslel že to je mrtvé, ale že to je strnulé a ztuhlé hrůzou při pomyšlení na to...  |
No kéž by myslel na to, že to je strnulé apod.
Honza: Ovšem, že vím co je nadsázka, ale když ono se to nabízelo, tak jsem to napsal  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
čt červenec 17, 2008 6:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Sergej: myslím, že všichni víme moc dobře, jak to myslel - a že house ztuhlé hrůzou to určitě nebylo.
TXB:
House M.D.: nesmíš to brát tak doslovně, nevíš, co je to nadsázka ?
Bright: tam údajně umí i jiné, než jen fyzioterapeutické, zázraky  |
|
|
|
|
 |
čt červenec 17, 2008 6:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
House M.D.: Ale on třeba nemyslel že to je mrtvé, ale že to je strnulé a ztuhlé hrůzou při pomyšlení na to...  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt červenec 17, 2008 5:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
TXB: Fuuj, nech toho... nebo to dopadne špatně  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|